X

FARA SCAPARE: Imigranţii au ajuns pana in satul aflat la cea mai mare altitudine din Croatia si terorizeaza batranii sai locuitori

Imigranţii terorizează bătrânii locuitori ai unui oraş din Croaţia

Locuitorii celui mai înalt orăşel din Croaţia sunt terifiaţi în urma mai multor spargeri de locuinţe şi jafuri săvârşite de către imigranţi, potrivit mass mediei locale.

Begovo Raydolje, este un orăşel cu o populaţie oficială de 48 de locuitori în majoritate bătrâni, care este situat la aproximativ 1060 metri altitudine, (n.tr. cea mai mare altitudine din Croaţia), dar nici măcar înălţimea la care se situează nu l-a salvat din calea migraţiei în masă.

Localnicii caută cu disperare ajutorul autorităţilor după ce imigranţii au atacat cel puţin cinci case într-un val de spargeri şi jafuri, subliniind că „au dreptul la o viaţă normală în condiţii de siguranţă în propria lor patrie”.

Mirna Jardas a declarat pentru RTL că a trebuit să ardă hainele murdare şi păturile pe care imigranţii le-au lăsat în urmă după ce i-au spart casa şi s-au folosit de lucrurile sale. Ea a spus că este devastată întrucât intruşii au rupt un crucifix şi i-au distrus fotografiile de familie, adăugând că nu mai simte nici o compasiune pentru aşa-zişii „refugiaţi”.

„Sunt întristată şi amărâtă, nu am cuvinte, este greu”, a spus D-na Jardas. „Am susţinut întotdeauna că oamenii au nevoie de ajutor, dar după ce am văzut de ce sunt în stare nu pot decât să spun „Nu, nici un ajutor din partea mea””.

Un cuplu de pensionari aflaţi în jurul vârstei de nouăzeci de ani au povestit cum hoţii au intrat în casa lor noaptea târziu spărgând un geam şi numai peretele dormitorului i-a desparţit. „Ar fi putut să ne omoare?” se întreba Šefica Gržanić. „Nu-mi aduc aminte ce s-a mai întâmplat. Am continuat numai să plâng”.

Renato Karlovic, care s-a luat după suspecţi în timp ce aceştia o luaseră la fugă, povesteşte că el şi câțiva săteni aproape au prins din urmă un grup de tineri migranţi dar, atunci când au văzut că unul avea în mână un cuţit mare, s-au lăsat păgubaşi.

„Aştepăm doar ca poliţia să ne protejeze astfel încât să ne trăim viaţa în linişte” a spus Zvonko Francisković.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. Așa vor face peste tot, inclusiv la noi…
  Până una, alta….pe americani îi mănâncă războiul:
  https://www.stiripesurse.ro/sua-ar-putea-trimite-120-000-de-militari-in-orientul-mijlociu-ue-cere-mentinerea-acordului-cu-iranul_1349754.html?

  În altă ordine de idei, lăsând la o parte Oculta asta scârboasă care își bate joc de omenire, invazia ăstora reprezintă o palmă pe obrazul conducătorilor țării care nu-și respectă poporul, determinând ca, CREMA acestuia să plece, să fugă peste hotare, DAR și o palmă pe obrazul celor bătrâni care, la vremea lor nu au judecat, nu au protestat, nu s-au împotrivit la fenomenul ăsta de pustiire, de golire….ci dimpotrivă, s-au bucurat ca proștii, fălindu-se între ei, al cui este plecat într-o țară mai de soi, câți bani face…ei rămânând cu gloaba din bătătură, vânzând pământul sau lăsându-l de izbeliște!

 2. S-a vorbit de retragerea în munți ca unică soluție de supraviețuire atunci când nu se va mai putea trăi în orașe, dar se pare că și varianta asta nu mai este sigură, pe lângă faptul că s-au tăiat pădurile în neștire.

 3. Intrebare, chiar daca putin off-topic:

  Exista dovezi clare ca cipul are 666? Chiar sunt curios. Aici nu ma refer la ce zicea X sau Y, deorece la acest capitol parerile sunt împărțite. Deci as vrea o demonstratie mai amanuntita ca acel cip auriu de pe carduri ar avea sau nu 666 in el.

  Nu va suarati pe mine, dar din momente ce unii susțin ca cipul nu ar avea 666 ar trebui o argumentare mai amănunțită…

   1. Bun, asta stim ca masonii si evreii… dar cum s-a descoperit de fapt ca in cip e 666 si de pilda nu 482?

     1. 666 este simbolul lor din Vechiul Testament, cand celelalte popoare veneau cu cate 666 de talanti de aur la imparatul Solomon pt impozit.
      Ei acum se folosesc de acest simbol pt a-si arata suprematia fata de toata lumea…. in toate domeniile..inclusiv cipul de care zici tu. Totul are la baza cifra 666.
      Au pus stapanire pe tot….si nu vei putea cumpara sau vinde, decat daca ai acest numar. Iti confirma Sfanta Scriptura asta.
      Pt asta am spus ca este de ajuns sa afli ca evreii sunt cei care conduc lumea…si ai raspunsul la intrebare.

     2. Pai daca te conditioneaza ca fara acest cip sa nu poti cumpara nici vinde….nu iti spune Sfanta Scriptura ca acest numar este 666?!
      Acest cip te inscrie pe drumul insemnarii pe frunte sau pe mana.
      Adica doar te-ai logodit..inca nu te-ai insurat cu vrasmasul.

      Cnp-ul chiar sa zicem ca nu are 666 la vedere..dar prin simplu fapt ca ti s-a dat un numar personal de catre stat…nu este bine..Noi avem nume de la botez, iar numere sunt numai sclavii…puscariasii.
      Orice acceptare din partea noastra a acestor lucruri, este o incurajare, o sustinere a insemnarii pe mana sau frunte.
      Astia sunt pasii..numar..cip..insemnare in corp.
      Cel mai tare argument este Sfanta Scriptura…iar nu faptul ca scrie 666 pe ceva.
      Te conditioneaza statul sa ai aceste cipuri ca fara ele sa nu poti cumpara? Se indeplineste ce scrie in Apocalipsa.

    1. Lucian, pe cardul meu de banca, in insiruirea aia de numere se aflau si trei de 6 si m-am prezentat la banca in speranta ca imi schimba cardul in sensul in care sa-mi schimbe numerele alea. Raspunsul lor a fost caci asta este algoritmul, adica toate cardurile au cei trei de 6 si ALTFEL NU SE POATE. Drept urmare le-am dat cardul inapoi si imi iau banii de la caserie. Cip-ul de pe cardul de banca nu l-am vazut decat dupa ce am predat cardul de sanatate in schimbul adeverintei. Noaptea mintii, aia inseamna cip-urile si evindet ca la biserica am avut o experienta neplacuta si nu stiam de la ce mi se trage.

     1. Stim ca pecetea va fi cu 666. Dar astea insemna ca pana atunci putem merge doar pe bănuieli cu privire la orice? De pilda CNP-ul nu e 666 (desi unii precum ayeaye20 fac tot felul de calcule fortate si manipulate). Uite, de ex cu codul de bare, un informatician mi-a explicat cum acele 3 bari mai mari sunt 666, nu mai retin argumentele care constau im ceva algoritmi. Tot asa intreb despre cipul de acum, doresc o dovada clara, nu banuiala. Pr Zisis zicea ca la spovedanie s-a spus ca nu este 666 in cipuri in prezent (nu se referea la cele din viitor), precum si Sinodul Greciei parca. Inca nu am vazut niste argumente clare ca in cipurile strict de acum e 666.

  1. Si daca nu are 666? Poate avea la un upgrade. Ideea este ca tehnologia e gata, cipurile din acte sunt implantabile in mana, unii deja au astfel de cipuri implantate. Acest cip implantat poate deservi si ca document unic, functionand ca si permis de conducere, card de sanatate, s.a.m.d., cat si card bancar si poate fi singura modalitate de plata, banii lichizi disparand pe motivul de a reduce evaziunea fiscala si economia neagra, fapt ce deja s-a petrecut in unele locuri: http://www.ziare.com/bani/card/cum-a-ajuns-suedia-aproape-cashless-in-timp-ce-restul-lumii-se-afla-mult-in-urma-1481478

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button