X

CAMPANIE EUROPARLAMENTARE: blasfemie și #ură

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

„Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie puternică și mai puțină corupție, nu vă rugați la Mine pentru asta, Eu nu vă pot salva.  Doar voi vă puteți salva țara. Ieșiți la vot pe 26 mai

#m..ePSD.” 

Conform vice, in timpul mitingului PSD de la Iasi a avut loc o contramanifestatie #rezist:

Pe măsură ce trece timpul, furia celor care stau proptiți de garduri și strigă împotriva PSD crește și scandările, trolleala și glumițele se transformă într-un soi de violență, care-mi amintește de minutele de ură din 1984. O femeie dă cu piciorul prin gard în altă femeie care merge la miting și protestatarii încep să-i scuipe pe cei care trec prin culoar și să arunce cu monede de 10 și 50 de bani în ei. Mulți dintre ei sunt bătrâni speriați, și se vede pe chipurile lor că nu prea înțeleg ce se întâmplă și de ce sunt huliți.

„Mortule!”, strigă un bătrân către unul și mai în vârstă. Altă bătrână se oprește și își face cruce în fața câtorva tineri care o înjură.

miting-psd-protestatari-un-leu-stoleru

Iata si ce spune Ana Blandiana, conform rfi:

”Ideea că ai putea să nu te duci la vot pentru mine este o monstruozitate, pentru că dacă este vorba de niște oameni care nu sunt în stare să înțeleagă ce este votul, e într-adevăr o mare problemă de nivel cultural a României, dar dacă niște oameni care au terminat niște școli, care înțeleg și cărora efectiv nu le pasă de soarta țării lor, de soarta generațiilor viitoare ale poporului lor, asta mi se pare de neiertat.”

”Din punctul meu de vedere, mi se pare nu doar o vină, nu doar o prostie, ci chiar mai mult, aproape o crimă.”

Cititi va rugam si:

Nu votez la 26 mai, deoarece nu vreau să legitimez imperiul

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Doamne ajuta,

    Ca Ana Blandiana sunt multi, aperent oameni cumi se cade si educati insa spalati bine pe creier, ei cosnidera ca nu exista oameni cu inalte functii si prerogative legislative si altii necunoscuti conducand din umbra care le vor raul .
    Ei considera sistemul democratic , functional in virtutea principiului votului a observatorilor multipli etc. si a bunei practici.

    Iar daca pomenesti de ” elite”, “planuri” se uita la tine ca la un caz patologic. Desi au dreptul la parere.

    De aceea mare mare invatatura si inteles se gaseste in sintagma “Taina Faradelegii” pt ca lucratura asta sociala la nivel mondial este o taina pentru marea masa.

    Mantuire

  2. poza e sugestiva; niste ghertoi, care au dat-o pe full cocalareala ca sa se simta si ei barosani pentru o zi.

  3. ”săracii” bătrâni din pricina cărora copiii lor muncesc și fac copii în alte țări primind bani CU PREȚ DE SÂNGE în continuare, din străinătate, ca să voteze TOT cu aceia care le-au gonit copiii fiind condamnați altfel, la sărăcie, umilințe pe la cozi, inclusiv de cabinete medicale, spitale infecte..VOTÂND, indiferent de culoare politică….nu numai că e TRIST, dar e ABSURD, NĂUCITOR după 30 de ani de ȚEPE CONTINUE!

    Nu numai PSD-ul e de vină, ci toate partidele!
    Să nu uităm că au și fost înfrățiți în USL, PNL-ul de-acum care se dă vocal și virgin…și câte și mai câte…

    1. @ Duhul Capitanului

      … in completare:

      …precum pacat strigator la cer se va tine si non prezenta la Referendumul pentru Familie

  4. Cand Domnul Nostru Iisus Hristos este astfel batjocorit nu stiu daca nu ar fi bine sa mergem si sa votam P.S.D. acum am vazut prima data filmul si sunt de principiul ca legitimam imperiul prin prezenta noastra la vot. Adica cei care cred in Hristos care NU vorbeste asa ar trebui sa voteze contra celor care au facut un asemenea clip deci cu P.S.D.. Dar NU vom merge, imi e prea greata de U.E.. NU imi voi duce bunicutii cu masina asa cum am facut la Referendumul pentru familie, Nu voi suna pe nimeni sa mearga, celor apropiati le voi spune sa NU mearga si daca totusi merg sa voteze un independent. Dumnezeu sa ne lumineze!

  5. Se întâmplă exact pe dos: când trebuie să votăm ni se spune să stăm acasă și invers!
    Așa putem deosebi binele de rău: facem exact invers față de ce se promovează!
    Dacă vreți o țară mai „bună”, „o țară ca afară”, dacă vreți învățământ bun de spălat creierele copiilor cu propagandă LGBT, spitale în care să se facă avorturi și „transplant” de la „morți”, drumuri care nu ne vor rezolva adevăratele probleme, o economie care să ne facă sclavi banului și distrugerea a tot ce a mai rămas bun în România, nu aveți decât să votați cu cei care vor să aducă neomarxismul!
    De mult ce ne pasă de viitorul țării am stat acasă la referendum, ne-am bătut joc în ultimul hal! Pentru că ne pasă, pentru că sunt anti-UE și pentru că toți sunt o apă și un pământ, STĂM ACASĂ! Mulțumim portalului pentru promovarea Adevărului! Cine poate este rugat să doneze, trebuie!

  6. Dacă veți primi pe WhatsApp acest videoclip de la cineva trimiteți-i înapoi mesajul pe care l-am alcătuit. Asta pentru igiena dialogului.

    https://m.youtube.com/watch?v=6Q6kNoq6y1U

    Dă înapoi acest mesaj celui care ți l-a trimis.

    Acesta actor care joacă după un scenariu executat de o agenție de publicitate pentru un client politic nu ne povestește nimic despre adversarii politici ai celor care sunt criticați în acest clip: este vorba despre cei care ne vor să ne bage pe gât homosexualii trimiși de Uniunea europeană și transgenderii și toate nenorocirile psihanalizabile.

    Așa se face că cei din eșichierul politic care ne bagă pe gât homosexualii mă trimit pe mine în brațele PSD-ului.

    Nu că mi-aș dori acest lucru. Și eu știu cine este psd-ul. Și nu neapărat acest PSD. Ci întregul PSD care a creat pușcăriabilii care se află astăzi în libertate.

    Cei care acceptă aceste lucruri nu văd pădurea din cauza copacilor. Un popor care agreează homosexualitatea ca pe ceva normal pierde ajutorul lui Dumnezeu și iluminarea și produce pușcăriabili precum cei din PSD.

    Rezolvați problema morală și apoi se va rezolva și problema care ține de infracțiuni.

    Nu puneți carul înaintea boilor.

  7. Dincolo de orice discuție despre politică, clipul ăsta este ultima blasfemie care putea fi gândită de mințile pline de putreziciune! Amărâtul ăsta care interpretează mizeria de clip, și-a pus foc ființei lui, pentru totdeauna, dar cei care l-au tocmit, vă dați seama de ce ar fi capabili dacă ar fi în funcții de decizie…cât ar valora pentru ei viața oamenilor simpli, dacă imaginea Mântuitorului Lumii este batjocorită în acest fel?
    Nici măcar comuniștii n-au îndrăznit să blasfemieze imaginea Lui Iisus Hristos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button