X

SURPRINZĂTOR: Un cercetător israelian vorbește despre sprijinul dat de gigantul chimiei DuPont (împreună cu alte mega companii) Germaniei naziste

ÎNTREBĂRI FUNDAMENTALE (evitate de cercetător): De ce păpușarii au finanțat național-socialismul? De ce au avut nevoie de Al Doilea Război Mondial?

Nadan Feldman: “Fără mobilizarea Americii corporatiste pentru Germania nazistă, e foarte îndoielnic dacă Hitler ar fi putut începe războiul, sau dacă ar fi reuşit să reabiliteze economia germană, cu siguranţă nu la viteza şi amploarea pe care el a atins-o în anii 30.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cercetător israelian pretinde că gigantul chimiei DuPont a complotat cu Germania nazistă pentru a crea un program de eugenie

(Natural News) Un doctorand de la The Hebrew University of Jerusalem spune că cercetările sale l-au condus la concluzia că gigantul din industria chimica DuPont avea o relaţie bine stabilită  cu naziştii din Germania atât înainte cât şi în timpul celui de-al doilea război mondial, şi că lucra cu regimul lui Hitler la dezvoltarea unui program de Eugenie împotriva duşmanilor ţintiţi.

Potrivit lui Nadan Feldman, nu mai puţin de 150 de corporaţii din SUA aveau astfel de legături similare cu naziştii. Dar el spune că DuPont, la fel ca şi alte companii de medicamente şi de chimicale ale vremii, erau în mod special apropiate lui Hitler, lucrând îndeaproape cu mişcarea politică mai degrabă dintr-un sentiment ideologic şi credinţe comune dacât doar pentru profit.

După ce-a scormonit prin rapoarte financiare şi administrative întinse pe mulţi ani, incluzând corespondenţa în ambele sensuri dintre directorii DuPont şi nazişti, Feldman a determinat că “motivul principal” al implicării celor de la DuPont în puterea germană intre anii 1930 şi 1940 era pur şi simplu susţinerea cauzei naziste.

“Cercetătorul a punctat că directorii de la DuPont începuseră să ofere sprijin lui Adolf Hitler şi naziştilor din 1920, cu mult înaintea alegerilor din 1932 care au dus la regimul dictatorial nazist din Germania anilor 1933,” scrie Haaretz .

“În afară de sprijinul  financiar oferit lui Hitler, directorii sunt suspectaţi că au oferit sprijin financiar grupurilor extremiste din SUA şi au manifestat un interes în cauze similare fasciştilor germani cum ar fi Eugenia sau teoria superiorităţii rasiale,” a mai adăugat sursa israeliană, notând că unul dintre aceşti directori a fost primul preşedinte al DuPont, Irenee du Pont, potrivit lui Feldman.

DuPont a avut un parteneriat cu IG Farben  pentru a “schimba experienţă în producţia aferentă  războiului”

Au mai fost şi alte companii implicate în parteneriate cu naziştii, incluzând-o şi pe infama companie de medicamente IG Farben, care va da naştere la mai bine cunoscuta ramură din industria de medicamente pe numele ei Bayer.

Potrivit lui Feldman, DuPont a stablit o înţelegere de schimb de tehnologie cu IG Farben care le permitea “schimbul de experienţă în producţia aferentă  războiului”.” În schimb, asta le permitea naziştilor “să pornească războiul”,  prin dezvoltarea de noi tehnologii cum ar fi cauciucul sintetic.

Acest parteneriat dintre DuPont şi nazişti, şi probabil IG Farben,a durat până în 1943, când eram de mult intraţi în cel de-al doilea război mondial (WWII) după ce Germania nazistă făcuse déjà progrese considerabile în cucerirea majorităţii Europei. A durat de asemenea dincolo de punctul când naziştii au atacat URSS, şi chiar după ce au declarat război SUA.

“Legăturile au fost tăiate doar formal după ce Germania a confiscat mijloacele fixe ale companiilor americane în Septembrie 1943,” relatează Sputnik News.

Reţineţi că Bayer, care a fost creată de IG Farben, a cumpărat cea mai nefastă companie din lume, Monsanto, în 2016, pentru suma de, ţineţi-vă bine, 66 miliarde de dolari. Cumpărătura de 66 de miliarde din 2016, apropos, include şi cei trei de 6(666) care probabil n-a fost un accident.

“Numele combinat ar trebui sa fie ‘MonSatanFarben’ pentru că Bayer este o ramură a corporaţiei Interessengemeinschaft Farben (IG Farben), compania de chimicale din epoca nazistă care a lucrat cu Adolf Hitler la dezvoltarea şi lansarea de arme chimice împotriva umanităţii,” a glumit Mike Adams în Health Ranger.

A susţinut guvernul SUA pe DuPont şi alte companii simpatizane ale naziştilor în timpul WWII?

Ceea ce-l îngrijorează pe Feldman este percepţia sa că multe firme americane au menţinut relaţii cu naziştii în timpul WWII, “nederanjaţi şi chiar cu sprijinul tacit al administraţiei SUA în ciuda ameninţării crescute din partea regimului lui Hitler cu războiul împotriva Europei şi a vestului.”

Una dintre aceste companii era IBM, despre care s-a raportat că a dezvoltat tehnologii pe care naziştii le-au folosit pentru a ţine socoteala prizonierilor în timp ce erau plimbaţi între lagărele de concentrare.

Aşa cum am scris recent, aici, IBM lucrează în prezent la o versiune “nouă şi îmbunătăţită” a acestor tehnologii învechite pe care Noua Ordine Mondială le va folosi probabil pentru a implementa controlul suprem asupra vieţilor oamenilor.

Alte companii americane despre care Feldman spune că au lucrat cu naziştii includ Standard Oil, General Motors, Ford, ITT, şi Union Banking, ultima fiind cea despre care se spune că ar fi ajutat Germania să-şi asigure creditarea necesară pentru finanţarea echipamentelor şi proviziilor din timpul războiului.

“Fără mobilizarea Americii corporatiste pentru Germania nazistă, e foarte îndoielnic dacă Hitler ar fi putut începe războiul, sau dacă ar fi reuşit să reabiliteze economia germană, cu siguranţă nu la viteza şi amploarea pe care el a atins-o în anii 30”, susţine Feldman.

Feldman mai spune de asemenea că i se pare îndoielnic ca vreun istoric, incluzându-se şi pe sine, va înţelege vreodată cum directorii corporaţiilor “au putut oferi atât de mult ajutor unui inamic atât de puternic, fanatic şi crud … Este de asemeni îndoielnic dacă vom putea înţelege de ce fiecare dintre ei a evitat pedeapsa.”

Sursele pentru realizarea acestui articol includ:

Traducerea: Ştirbu Costin

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Comentariu saccsiv:

Sunt surprinzatoare spusele cercetatorului, deoarece evreii nu prea vorbesc despre treburile astea, cu toate ca ele se stiu demult. Iata detalii:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Si nu doar uriase companii au lucrat cu nazistii, ci si Federal Reserve:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Iar Federal Reserve a fost creata de banci evreiesti:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Ba mai mult, eugenia n-a fost inventata de nazisti:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei Pamantului si transformarea celor ramasi in sclavi

Are dreptate Feldman:

“Fără mobilizarea Americii corporatiste pentru Germania nazistă, e foarte îndoielnic dacă Hitler ar fi putut începe războiul, sau dacă ar fi reuşit să reabiliteze economia germană, cu siguranţă nu la viteza şi amploarea pe care el a atins-o în anii 30”

Dar cine sunt stapanii reali ai acelor corporatii? Fix papusarii despre care tot vorbim pe aici de ani de zile. De ce au finantat Germania nazista? Pentru ca aveau nevoie de al doilea razboi mondial. Pe care l-au pregatit din timp inclusiv prin declansarea Marii Depresiuni:

Remember: ROCKEFELLER – principalii declansatori ai MARII CRIZE economice din secolul 20

Conflagratie despre care scria masonul de grad 33 Albert Pike inca din secolul 19:

Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie declanşat astfel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a contrabalansa creștinătatea, care va fi apoi restrînsă și ținută în frâu până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final.

Si intr-adevar, la 14 mai 1948 a fost infiintat statul Israel.

Iar nazismul a fost distrus. Ceea ce n-ar fi o problema, deoarece chiar a fost nociv:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului

Insa distrugerea sa a fost o smecherie cu bataie lunga, caci in aceeasi oala cu national-socialismul au fost bagate toate miscarile nationaliste, numite actualmente extremiste.

Al Doilea Razboi Mondial a permis de asemenea implementarea unor formidabile masuri sub sigla “lupta impotriva antisemitismului”. Adica tot ceea ce nu le convine papusarilor este rapid rezolvat etichetandu-se ca fiind “antisemitism”. Cateva exemple din lume:

Congresul Evreiesc European: BIBLIA are nevoie de MODIFICARI pe motiv de ANTI SEMITISM

Emmanuel Macron include antisionismul in definitia antisemitismului

Declarația Consiliului UE privind combaterea antisemitismului și protejarea mai bine a instituțiilor și comunităților evreiești în Europa – concluzia Consiliului (6 decembrie 2018)

Si cateva exemple de la noi:

PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

ACADEMIA CATAVENCU despre LEGEA ANTI LEGIONARA: Sentintele tribunalelor EVREILOR BOLSEVICI sunt acum considerate valide. Se vrea ASASINAREA MEMORIEI victimelor. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. UN ARTICOL NESPERAT DE FERM

Conflagratia a mai avut insa un scop, anume, crearea unor institutii mondiale ce pregatesc terenul mega constructiei finale, GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:

Banca Mondiala

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

Fondul Monetar International

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Monetar International)

ONU

Cateva chestii mai putin stiute despre ONU: Terenul cladirii a fost donat de ROCKEFELLER, Camera de Rugaciune LUCIFER, influenta doctrinelor lui ALICE BAILEY

Consiliul Mondial al Bisericilor

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Etc.

In concluzie

Papusarii au finantat Germania nazista deoarece aveau nevoie de Al Doilea Razboi Mondial. Iar de Al Doilea Razboi Mondial aveau nevoie pentru implementarea pasilor care au urmat, inclusiv interdictia de a se vorbi prea mult despre evrei. Iar aceasta interdictie le este necesara deoarece ei il asteapta pe ANTIHRIST:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunță că se pregătește COROANA DE AUR ce va fi înmânată lui MESIA de către toate neamurile Pământului / Reamintim: MESIA așteptat de rabini este ANTIHRISTUL

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Exact. Hitler nu avea bani de război dacă nu se întâlneau bancherii evrei la Londra sa bată palma sa îl sponsorizeze.

  2. In anii ‘40, Organizația Națiunilor Unite a votat cu majoritate recunoașterea statului Israel ca o compensație pentru exterminarea evreilor de către germani.
    În ciuda faptului că această decizie a fost o samavolnicie strigătoare la cer prin răpirea teritoriului palestinian pur și simplu.

    E ca la o afacere: investești și apoi obții rezultate. Im
    nvestiția se numește Holocaust iar rezultatele sunt toate învinovățirile pe care evreii le aduc tuturor națiunilor ca participante la Holocaust.

    Primul ministru polonez i-a dat o smetie peste gură lui Netanyahu anul trecut când acesta încercat să spună că Polonia a luat parte la Holocaust la auschwitz și Dachau.

    Premierul polonez a respins cu virulență această teorie iar Netanyahu a fost năucit de această vehemență.

    Liderii noștri români nu au respins aceste acuzații și lasă să fie terfelită imaginea lui Ion Antonescu.

  3. În cel de-al doilea război mondial Germania a fost adusă în prag de exterminare realmente mulțumită a trei jucători: prima dată Marea Britanie și a America, care apoi s-au retras și au lăsat locul rușilor.

    Toate convențiile internaționale privitoare la protejarea civililor în timpul războiului au fost date la lada de gunoi a istoriei.

    Nimeni nu vrea să vorbească despre faptul că mai era suficient un an ca Germania să dispară ca populație în urma măcelului făcut de cei trei jucători. De aceea eu sunt uluit de ce nemții astăzi tac din gură docili.

    Ortodoxinfo a publicat un film care oferă dovezi de netăgăduit că în spatele celor trei jucători se aflau ideologi evrei. Cu nume și prenume.

    Vizionarea acestui film documentar cu siguranță îi va schimba percepția despre viață privitorului. Dacă nu sunteți vorbitor de limba engleză chemați pe cineva care vorbește limba engleză și urmăriți acest documentar.

  4. AH a fost singurul dispus să declanșeze un război.

    Pe de altă parte știați că placa de înmatriculare a mașinii arhiducelui Franz Ferdinand a cărui asasinare a fost pretextul declanșării primului război mondial avea numărul: A III 118, care corespunde cu data încetării primului război mondial, adică A de la ziua armistițiului și data 11 Noiembrie ‘18.
    Ditamai coincidența, nu-i așa?

    http://www.eastsussexww1.org.uk/strange-coincidence-franz-ferdinands-licence-plate-armistice-day/

    1. fals : si URSS, de la inceput s-a pregatit masiv si exclusiv de razboi. Stalin a plasat toate aeroporturile “apararii” pe granita, pt atac, si a comasat armate impresionante aproape de granita. Hitler a atacat mai rapid. Era doar o problema de timp pana cand Germania urma sa fie atacata. Faptul ca aeroporturile militare ale URSS erau f. aproape de granita vestica, le-a facut vulberabile atacului-fulger ( blitz-krieg).
      Exista un documentar care arata clar ca propaganda in URSS, ca si intreaga industrie, erau exlusiv orientate pt “razboiul iminent”, pt succesul bolsevismului internationalist, prin RAZBOI ….

      1. Era important ca AH să atace primul, înțelegi ?

        URSS s-a pregătit nu numai pentru atac, dar și pentru apărare. Ar fi fost cam greu să atace ea prima Germania, chiar dacă Anglia și Franța i-ar fi sărit în ajutor, dar mai era și restul Europei care ce crezi că ar fi făcut?

  5. Trilogia lui A.Sutton, „Western Technology and Soviet Economic Development”, publicată între 1968 și 1973, descrie în detaliu sprijiinul Occidental vital obținut de comuniștii conducatori ai Rusiei, în crearea unei economii cât de cât funcționale
    Antony Sutton „Western Technology and Soviet Economic Development [ PDF ]
    Tratatul Haavara intre Germania Nazista si Evreii Sionisti Germani
    Haavara Agreement – Wikipedia, the free encyclopedia
    The Haavara Agreement (Hebrew: הסכם העברה Translit.: heskem haavara Translated: “transfer agreement”) was an agreement between Nazi Germany and Zionist German Jews signed on 25 August 1933. The agreement was finalized after three months of talks by the Zionist Federation of Germany, the Anglo-Palestine Bank (under the directive of the Jewish Agency) and the economic authorities of Nazi Germany. It was a major factor in making possible the migration of approximately 60,000 German Jews to Palestine in 1933–1939.[1]
    […] for the Germans it facilitated the emigration of German Jews while breaking the anti-Nazi boycott of 1933, which had mass support among European Jews and was thought by the German state to be a potential threat to the German economy.[4][5]

    George Galloway: Zionism and Nazism cooperated

  6. O istorie inconfortabilă
    Istoricul Antony Sutton a documentat legătura dintre sistemul bancar apusean și încarnările totalitare ale secolului XX: Bolsevismul si Nazismul: „Wall Street și Revoluția Bolșevică” (1974), „Wall Street și ascensiunea lui Hitler” (1976).
    Opera sa impresionantă, tulburătoare, cu adevărat iconoclastă, blindată exclusiv cu documente oficiale, imbatabile, ilustreaza complicități criminale pe care „establishmentul anglo-saxon” le-a avut-o, atât cu Revoluția Bolșevică, cât și în consolidarea puterii comuniste de-a lungul timpului, prin ajutoare financiare, militare, tehnologice și logistice.
    Trilogia dedicată bancherilor americani, „Wall Street și Revoluția Bolșevică” (1974), „Wall Street și FDR” (1975), „Wall Street și ascensiunea lui Hitler” (1976) demonstreaza implicarea cvasitotală a bancherilor anglo-saxoni în proiectele colectiviste ale secolului XX.

    [ PDF ] Wall Street and the Rise of Hitler

    [PDF] WALL STREET AND THE BOLSHEVIK REVOLUTION [PDF]

    [ PDF] WALL STREET AND THE BOLSHEVIK REVOLUTION [PDF]

    [PDF] Factorul sionist de Ivor BENSON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button