X

Sibiu, capitala hăbăucilor

Sibiul n-a fost ales intamplator pentru a gazdui Summit-ul liderilor europeni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sibiul gazduieste Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana.  Iata ce putem citi la Summitul de la Sibiu – moment istoric pentru Romania, decizii cruciale pentru UE de pe Ziarecom:

Sefii statelor si guvernelor UE si liderii PPE, precum si Donald Tusk, Jean-Claude Juncker, Antonio Tajani si Angela Merkel, participa joi la Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, eveniment la care sunt asteptate decizii importante pentru viitorul UE.
Liderii PPE se vor reuni joi, de la ora 10:00, la Summitul Partidului Popular European, la Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA Sibiu, urmand ca ulterior presedintele Klaus Iohannis sa aiba declaratii de presa comune cu presedintele PPE, Joseph Daul, liderul Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, precum si cu presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban.
Incepand cu ora 11.45 sefii statelor si guvernelor UE, printre care cancelarul Germaniei, Angela Merkel, presedintele Frantei, Emmanuel Macron, precum si premierul Ungariei, Viktor Orban, vor sosi la Primaria Sibiu, unde se desfasoara Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana.
Reuniunea Consiliului European cu Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, va incepe la 12:30, in Sala Atrium, din Primaria Sibiu.
Liderii europeni vor face o fotografie de familie la ora 13:15 in Piata Mare, iar de la 13:30 vor participa la un dejun de lucru la Muzeul Brukenthal din Sibiu, urmand ca la 15.30 sa inceapa a doua sesiune de lucru a summitului informal al Consiliului European.
Presedintele Klaus Iohannis are programata, incepand cu ora 18.00, o conferinta de presa comuna cu Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cu Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. De asemenea, in agenda lui Iohannis figureaza o intalnire cu reprezentantii Forumului Democrat al Germanilor din Romania, cu participarea Cancelarului Republicii Federale Germania, Angela Merkel.

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, […] a pledat si pentru masuri suplimentare pentru protejarea climei. “Lupta impotriva incalzirii climatice poate fi castigata doar impreuna. In acest sens, sunt necesare masuri stricte la nivel mondial si european”, a adaugat Sebastian Kurz.
[…]
Presedintele Klaus Iohannis a declarat anterior ca isi doreste ca dupa Summit-ul din 9 mai liderii europeni sa aiba “o declaratie foarte optimista in prag de alegeri europene”, care spera sa se numeasca “Declaratia de la Sibiu”.

[…]

Principalul subiect al discutiilor al reuniunii informale a Consiliului European de la Sibiu va fi viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024. Cu aceasta ocazie, liderii europeni vor avea un schimb de opinii cu privire la provocarile actuale cu care se confrunta Uniunea si la prioritatile actiunii la nivel european pentru urmatorii ani.
Totodata, liderii UE 27 urmeaza sa adopte o Declaratie cu privire la viitorul Uniunii Europene.

Iata si ce putem citi la Sibiul, fortăreaţă pentru liderii europeni: lunetişti pe traseu, canale şi coşuri de gunoi sigilate de pe Adevarul:

[…]

Pentru a avea o imagine a dimensiunilor dispozitivelor de securitate trebuie spus că numai Poliţia Română a detaşat la Sibiu peste 800 de poliţişti care îi vor ajuta pe cei din judeţ să asigure ordinea publică pe perioada evenimentului la care participă 27 de lideri europeni.

[…]

În primul rând, forţele de securitate au verificat, la pas, cu atenţie, traseul de la Aeroportul Internaţional Sibiu până în Piaţa Unirii pe care se vor deplasa coloanele oficiale ale liderilor europeni. Astfel, ofiţerii de poliţie şi SPP au controlat şi sigilat fiecare canal de pe drum, iar traseul a fost controlat cu detectoare de metale. În plus, tot traseul a fost delimitat cu parapeţi din material plastic.
Coşurile de gunoi din zona centrală şi de pe traseu au avut şi ele parte de o atenţie specială fiind la rândul lor verificate, acoperite cu plastic şi sigilate pentru a nu putea ascunde dispositive explozive.

Apoi, specialiştii SPP şi SRI au identificat intersecţiile de pe traseu care pot prezenta unghiuri vulnerabile, ce ar putea fi speculate de un prezumtiv atentator. În respectivele locuri dispozitivele de pază vor fi dimensionate şi personalizate corespunzător inclusive cu echipe de lunetişti. Sistemul de supraveghere video a fost verificat cu atenţie, astfel încât să fie perfect funcţional înainte de începerea Summit-ului.  În plus ofiţeri de pompieri detaşaţi din Bucureşti sau din unele judeţe ale ţării au verificat şi eliminat eventualele pericole de incendiu din zona centrală a oraşului.
În ultima săptămână, experţii din echipele de securitate au verificat discret inclusiv persoanele care ar putea reprezenta un potenţial pericol. „Măsurile au fost astfel dimensionate încât să permită păstrarea unui climat de securitate normal şi necesar pentru importanţa şi amploarea unui astfel de eveniment”, se arată într-un comunicat al Comitetului Interministerial pentru Securitate.
Riveranii intră în casă numai pe bază de buletin

Mai exact, Primăria Sibiu a anunţat că a fost necesară „instituirea unor măsuri de securitate prin restricţionarea traficului pietonal doar în data de 9 mai, între orele 6 şi 22, în câteva zone din centrul oraşului”. „Cei domiciliaţi în aceste zone vor avea acces la proprietăţi în baza documentelor de identitate însoţite de ecusonul nominal de acces”, se arată într-un comunicat al Primăriei. De acelaşi tratament vor avea parte şi angajaţii societăţilor comerciale din aceste zonă sau turiştii cazaţi în unităţile hoteliere din centru. „Sibienii au acces pietonal, parţial, în zona centrală, str. N.Bălcescu şi Piaţa Mare, Parcul Bulevard, Piaţa Unirii – între străzile Andrei Şaguna şi N.Bălcescu, după ce vor fi verificaţi în filtrele de securitate amplasate în zonă”, se mai arată în comunicat.

Nu stiu motivul pentru care a fost aleasa Romania, insa in cadrul Romaniei, Sibiul nu a fost ales intamplator. Caci la Sibiu s-au petrec lucruri in ultimii ani. Sa ne amintim:

Adunarea Ecumenica Europeana

In perioada 4-9 septembrie 2007 avea loc a treia Adunare Ecumenica Europeana, prima găzduită de un stat majoritar ortodox, ocazie cu care, la ceremonia de deschidere, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene, transmitea un mesaj edificator:

Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană

Inaintea Adunaturii ecumenice de la Sibiu din 2007, IPS Laurentiu, care era si gazda, a “sfintit” o imensa Cruce din otel, ce se voia ecumenista:

In judetul Sibiu, se construieste anual si o „biserica” efemera, pentru toti, la gramada:

ECUMENISM: Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac

Insa probabil ca piatra de temelie a Sibiului – capitala ecumenista a Romaniei a fost pusa inca din 16 octombrie 1990, cand Institutul Teologic de Grad Universitar ,,Andrei Şaguna” a găzduit o întâlnire a reprezentanţilor Bisericilor din tara noastra, membre ale Consiliului Mondial al Bisericilor şi ale Conferinţei Bisericilor Europene (Biserica Ortodoxă Română, „Biserica” Reformată şi „Biserica” Evanghelică Lutherană). S-a hotărăt, în principiu, înfiinţarea unui Consiliu Ecumenic al Bisericilor din România şi a Societăţii Biblice din România, avand ,,ca principal scop traducerea, tipărirea, difuzarea şi studierea Sfintei Scripturi pentru toate Bisericile membre şi în limbile credincioşilor acestora”.

Capitala Culturala Europeana

Iata ce scria Hotnews in articolul lor Ce a insemnat pentru Sibiu titlul de capitala culturala europeana in 2007 evaluat in bani pentru proiecte, turism si avantaje politice din 2016:

[…]

Sibiul a fost desemnat, in 27 mai 2004, in urma votului final al Consiliului de Ministri ai Culturii din Uniunea Europeana, drept Capitala Culturala Europeana pentru anul 2007, titlu pe care l-a impartit cu Luxemburg. Tema aleasa de Sibiu/Hermannstadt pentru programul “Sibiu 2007” si-a propus sa prezinte profilul multicultural al acestui oras vechi de opt secole, sub deviza “City of Culture – City of Cultures”.

Considerat de multi “prima campanie de imagine reala” a Romaniei si “cel mai amplu program cultural” organizat in Romania, “Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007” a inghitit de la bugetul de stat o suma de 50 de milioane de euro, pentru lucrari de reabilitare (circa 40 de fatade ale cladirilor si ganguri din Sibiu), achizitia de echipamente (cortul Pavilion 2007, doua scene si gradene, un pian Steinway), reabilitarea mai multor lacasuri de cult, organizarea de proiecte culturale, promovarea programului, reabilitarea aeroportului din Sibiu.

[…]

Cele mai mari evenimente din cadrul “Sibiu 2007” au fost insa, de departe, Adunarea Ecumenica Europeana, deschisa de presedintele Basescu, concertele sustinute de Opera de Stat din Viena si Scala din Milano, Festivalul International de Teatru “Radu Stanca”, Festivalul de rock “Artmania”, dar si “Sibiu. Dans. Festival”. Nu au lipsit din programul Capitalei Culturale nici recitalurile lui Goran Bregovici si Julio Iglesias, care au umplut Piata Mare a Sibiului.

[…]

Municipiul Sibiu, cu statutul sau de Capitala Culturala Europeana a anului 2007, a fost inclus de cotidianul britanic “The Guardian”, pe unul dintre primele zece locuri ale website-ului “50 de locatii turistice fabuloase ale lumii”. In grupajul de informatii turistice, Sibiul se afla pe pozitia a noua, devansat, printre altele, de orase precum New York sau Londra.

[…]

Sibiul este primul oras dintr-o tara care nu devenise inca membra a Uniunii Europene care a reusit, in 2004, cu sprijinul Luxemburgului, sa obtina statutul de Capitala Culturala Europeana. Programul “Capitala Culturala Europeana” a fost initiat de Consiliul de Ministri ai Culturii din Uniunea Europeana in 1985, cu scopul de a apropia popoarele Europei si de a celebra contributia oraselor la dezvoltarea culturii. Pana in prezent, peste 30 de orase au avut acest titlu.”

Alte manifestari la Sibiu

10 – 13 septembrie 2010, a avut loc la Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucureşti, o acţiune care a adus în discuţie momente din istoria francmasoneriei în România şi demersurile iluminaţilor menite să contureze România modernă.

23 – 25 septembrie 2010, prima conferinţă internaţională anuală Bridging Theorient and the Occident, cu tema „Francmasonerie, fraternalism şi naşterea ideii de libertate. România în context european”, ce a dorit sa scoata în evidenţă rolul francmasoneriei şi fraternalismului în dezvoltarea şi instituţionalizarea ideii de libertate (în secolele al XVIII-lea şi al XIX-lea):

Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smintitoare din orasul cu PRIMAR MASON

1 noiembrie 2010:

SIBIU, 1 noiembrie: SIMPOZIONUL “Valenţele ecumenice ale teologiei lui Dietrich Bonhoeffer”. Vor glasui niste rataciti protestanti si pr. conf. dr. Constantin Necula

Si ceva ce tine de semnul fiarei, caci lucrurile sunt intotdeauna legate intre ele:

Sibiu: PLATA CU CARDUL pentru PATRUNJEL / Un proiect pilot, in parteneriat cu MasterCard, ce va fi extins pe plan national

Pentru cei ce inca nu stiu care-i treaba cu Uniunea Europeana:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Sibiul,un oras sub stare de asediu.Servicii secrete,antitero,politii de tot felul,rachete antiaeriene,elicoptere survoland,jandarmi patruland,drone si camere filmand,iar sibienii injurand…O lume orweliana este adunata acuma la Sibiu.Aici ii puteti vizualiza,in direct:
    https://www.sibiu.ro/LiveOK/cam5.php

  2. Impostorul și bețivul de serviciu al Uniunii Europene face propagandă secesionistă și campanie electorală pentru celălat impostor, prietenul lui din „Hermannstadt”.
    Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, declara în data de 7 mai 2019, cu două zile înaintea summitului de la Sibiu, decis tot de el în anul 2017: „Am ales Sibiu, Hermannstadt, doar pentru motive strict luxemburgheze. Am vrut să pun punct acestei propagande istorice a germanilor, care spunea că saxonii au fost cei care au populat Transilvania. Este fals, a fost primul fake news din istorie. Luxemburghezii au fost primii. Când am fost în Transilvania, m-am întâlnit cu preşedintele român, Klaus Iohannis, prietenul meu care era atunci primarul Hermannstadtului, am putut vorbi în luxemburgheză. A fost un loc în Europa unde am fost înţeles imediat în luxemburgheză, la Sibiu. Aşa că am ales Sibiul.” („DIGI 24” – trompeta propagandistică a SRI-ului)

    Deci, alcoolicul ăsta nu a fost în România, ci în Transilvania și s-a întâlnit cu primarul Hermannstadtului, nu cu cel al Sibiului!

    1. Cand ai la picioare slugile obedient de serviciu:
      Cartea și teza lui Huntington au fost întotdeauna citite cultural: nu ideologiile sau economiile care împart lumea, ci civilizațiile. Asta a fost cu mult înainte de 11 septembrie și cu terorismul internațional.
      Conflictele nu mai apar între statele națiunii, ci între culturi, denominațiuni și identități. Pentru această teză, profesorul american Sam Huntington a câștigat multe critici în 1996. Astăzi, lucrarea sa este un clasic al literaturii politice – și mai relevantă ca niciodată.Când eseul lui Samuel Huntington a apărut pentru prima oară în revista influentă Afaceri Externe în 1993, titlul avea un semn de întrebare. El a întrebat despre o posibilă ciocnire a culturilor, despre întâlnirea conflictuală, o eventuală coliziune culturală:
      “Liniile de scindare ale Războiului Rece vor fi între culturi și civilizații majore”, spune Huntington.

    2. Apropo de Hermannstadt (Sibiu). Toti romanii ar trebui sa stie asta! spune:

      Si despre “umanistul” Bruckenthal:

      “Sibiul se numea Hermannstadt în întunecatul Ev Mediu, când românii nu aveau dreptul să intre în „burg” – cum numesc orașul slugarnicii scribălăi locali, musai germanofili – decât la târguri și contra unei taxe, înnoptatul în interiorul zidurilor cetății fiindu-le interzis cu desăvârșire!

      Aceiași lachei, mânuitori de condei, vând gogoși despre cultura și umanismul baronlui sas Brukenthal, fostul guvernator al Transilvaniei și fondatorul muzeului cu același nume, făcând abstracție de cruzimea nefirească a acestuia, care asista cu o plăcere de psihopat la execuțiile sau schingiuirea românilor pe eșafodul din Piața Mare a Hermannstadt-ului. Majoritatea victimelor lui Brukenthal de la stâlpul infamiei sau de pe eșafodul amplasat în Großer Ring / Piața Mare erau români condamnați pentru „crima” de a înnopta în cetate sau refuzul de a merge pe „Calea vacii”, adică prin glodul de pe străzi, trotuarele fiind rezervate sașilor. Sub stăpânirea „umanistului” baron Samuel Brukenthal a avut loc și barbara ucidere, care a îngrozit Europa, a liderilor țăranilor români răsculați de prea mult bine austro-ungaro-săsesc, Horea și Cloșca, pe eșafodul construit la Alba Iulia de această dată.”

      Fragmentul provine din acelasi articol publicat in Justitiarul:

      http://www.justitiarul.ro/impostorul-si-betivul-de-serviciu-al-uniunii-europene-face-propaganda-secesionista-si-campanie-electorala-pentru-celalat-impostor-prietenul-lui-din-hermannstadt/?fbclid=IwAR0TlRoDHndzphUuZrN1O6BPTHHA5IihdpzfXDvRC4jOTBQUNGxHU2_XLE8#.XNMfXKCJtT4.facebook

  3. Da, si eu cred ca Sibiul n-a fost ales intamplator, cred ca-i poveste veche cu acest Sibiu. Iata ce poate citi pe wikipedia despre inventatorul homeopatiei: https://ro.wikipedia.org/wiki/Samuel_Hahnemann

    ”În octombrie 1777, baronul Samuel von Brukenthal[10] îi oferă un post de bibliotecar și de medic personal. Hahnemann îl urmează pe Brukenthal la Sibiu (pe atunci, Hermannstadt), unde rămâne doi ani. În această perioadă (16 octombrie 1777), este admis în cadrul francmasoneriei fiind inițiat în Loja St. Andreas din Sibiu,[11] iar în 1817, medicul a fost numit membru al lojii masonice Minerva zu den drei Palmen din Leipzig.[12] ”

    Despre Brukenthal se stie faptul ca era mason, https://ro.wikipedia.org/wiki/Samuel_von_Brukenthal

    ”În timpul studenției a reușit să pătrundă în cercurile înalte de la Curtea din Berlin și a fost inițiat în francmasonerie în Loja Zu den Drei Adler din Viena, apoi a devenit membru al Lojei Masonice din Magdeburg.[1]”

    In plus la Sibiu se stie ca in zilele noastre vin multi investitori straini (nemti, frantuji, austrieci) care construiesc fabrici de-i sclavagesc pe bietii romani, dar si mai interesant, in zonele asa zis defavorizate cum ar fi Oltenia sau Moldova nu construiesc asemenea fabrici, asa ca se petrece un fenomen: oltenii de exemplu se stabilesc foarte multi in Sibiu ca sa munceasca in fabricile astea sau sa sclavageasca prin supermarketurile Sibiului. Se fac chiar cartiere de blocurri pentru olteni. Si asta genereaza disconfort si dispret sau chiar un soi de ura din partea locuitorilor sibieni nativi, mai linistiti din fire asa cum sunt in general transilvanenii, fiindca se simt asaltati de puhoiae de olteni si de obiceiurile lor galagioase, si astfel ajung sa ii numeasca tigani, invadatori, ca se comporta necivilizat si conduc agresiv, etc., sibienii incepand sa se simta minoritari in propriul lor oras.

    1. Asa este @Steff,ai surpins bine acest aspect,in ultima parte a comentariului.Saptamana asta,circula printre sibienii “o glumita” plina de naduf si subanteles,iata-o;
      “Pentru prima data in ultimii 10 ani numarul masinilor inscriptionate MAI au depasit numarul masinilor de VL (Valencia).
      La Sibiu funcționează cu succes un „poligon” de testare a globalismului la scară mai mică. De aceea pe lângă primar sas au existat un rege și un împărat al țiganilor. După ce s-a testat la Sibiu credulitatea, toleranța și răbdarea românilor, care au acceptat un primar sas, ce i-a scos ulterior pe capete din case prin retrocedări ilegale și s-a constatat că românii nu se revoltă, ci acceptă în continuare dictatura personală a unui alogen corupt, iată că s-a reeditat experimentul cu un „tătuc” străin de neamul românesc și la nivel national! Tot la Sibiu sunt patru (!) loji masonice „românești”, două cluburi Lions, unul Rotary și o loja antiromânească, având componență exclusiv germano-ungurească la Cisnădioara (14 km de Sibiu)
      De asemenea, la Sibiu funcționează și Clubul Economic German din Transilvania, care este mai tare decât Consulatul german, foarte activ și el în localitate. Membrii Clubului Economic German (oameni de afaceri din Germania, Austria și Olanda, toți masoni!) au decis la întâlnirea lor din vara anului 2007, care a avut loc în comuna Biertan, judeţul Sibiu, ca primarul sibian să participe la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arăte ca Sibiul!” Cititi mai multe,aici:
      http://sibiu.justitiarul.ro/sibiu-sibiu-uber-alles/

  4. Inca ceva: casa in care a stat Hahnemann la Sibiu si in care si-a facut vrajitoriile homeopatice, este astazi Muzeul Farmaciei… Sunt multe insemne oculte masonice pe cladirile vechi din acest oras, si in tot Ardealul, de ex. la Brasov, Sighetu Marmatiei. In Cluj Cimitirul central (vechi) este plin de monumente funerare masonice de pe la 1800, piramide, cuburi, falusuri. Asta doar din ce am vazut eu, desi n-am calatorit mult in Ardeal.

  5. Pe ce lume lasă să se înțeleagă că trăiește Cristian Pîrvulescu?

    Iată un extras din interviul pe care îl veți găsi la linkul de mai jos.

    Cristian Pîrvulescu lasă impresia că habar n-are de modificările de percepție ale unor națiuni din Europa la adresa acestei butaforii numite Uniunea Europeană.

    Sondajele și manifestațiile de stradă sunt crunte iar Cristian Parvulescu se pare că nu vrea să le vadă.

    Ca de altfel întreaga media mainstream.

    “Nu cred că se vor schimba foarte multe lucruri, în principiu sunt deja liniile directoare trasate pentru viitorul ciclu european. Evident că se va fragmenta viața politică, dar mi-e greu să cred că lucrurile se vor transforma în mod radical. Schimbările vor fi, dacă vor fi, pentru că va trebui să așteptăm alegerile, mai degrabă de echilibru decât de esență, dar evident, apariția unui limbaj de extremă dreaptă la nivelul instituțiilor europene va avea consecințe în măsura în care va exista un grup coerent al extremei drepte în Parlament. Eu cred că majoritatea europenilor, așa arată sondajele, sunt mai degrabă ostili acestei direcții, deci va fi important și cum ceilalți care sunt ostili populismului și extremei drepte vor reacționa și se vor coordona.” Cristian Pârvulescu.

    https://editiadedimineata.ro/ziua-europei-interviu-cristian-pirvulescu-despre-viitorul-romaniei-in-uniunea-europeana/

  6. https://www.cotidianul.ro/vai-de-viitorul-ue/

    “@Vom continua să protejăm modul nostru de viață, democrația și statul de drept”…bla, bla, bla….

    In care vedem ceea ce au vrut sa spuna la Sibiu “elitele” ue care decid ele totul de genul :
     „Nu este filosofia UE ca multimea sa poata decide destinul sau”-martin schulz,
    sau :
    “OAMENII NU ACCEPTA SCHIMBAREA DECAT IN NECESITATE SI VAD NECESITATEA
    DOAR IN CONDITII DE CRIZA”
    “NATIUNILE EUROPEI TREBUIE SA FIE GHIDATE CATRE UN SUPRASTAT FARA CA POPOARELE LOR SA INTELEAGA CE LI SE INTAMPLA . ACEASTA SE POATE INDEPLINI PRIN PASI SUCCESIVI , FIECARE PAS FIIND DEGHIZAT CA AVAND UN SCOP ECONOMIC , DAR CARE VA DUCE IN CELE DIN URMA IREVERSIBIL LA O FEDERATIE”- monnet…
    Asadar, facem un pic pipi pe…”democracy”, si in rezumat…in esenta de fapt,  fara limbaj de lemn neocomunist decidem noi :

    @vom continua sa distrugem statul national….
    @vom continua cu neocomunismul lui marx ridicandu-i statuie in fiecare capitala europeana…
    @vom continua sa primim migranti mahomedani si negri si sa le platim moca cazare si masa din banii vostri pentru a distruge identitatea nationala si crestina a Europei…
    @vom continua sa facem politica  noastra “corecta” cu  reeducarea constiintei si propaganda pentru sodomistii homosexuali si alte anormalitati pina la copii de gradinita….
    @vom continua cu statul nostru de “drept” in care ne impunem “justitia” noastra “independenta” pentru a proteja corporatiile noastre…
    @vom continua sa mentinen statutul de colonie bananiera jefuindu-va resursele aur gaze petrol paduri pamantul agricol…
    @vom continua sa mentinem viciul si pacatul ca norma de viata si politica de stat, stat de “drept” desigur, pentru a distruge sufletele oamenilor si a le fura libertatea…
    @vom continua sa transformam popoarele in populatii pentru a le controla si manipula mai usor prin paine si circ si card si cip…
    vom vontinua…si noi dormim inca ???!!!

  7. A spune despre Cristian Tudor Popescu că este un înșelat ar însemna să-i acordăm circumstanțe atenuante. Individul este diabolic. Nu știu dacă și plătit dar diabolic este sigur. Mai pe creștinește vorbind este îndrăcit.

    La fel cum este și Moise Guran.
    Dragoș Pătraru și Șerban Huidu sunt copiii la grădiniță pe lângă Moise guran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button