X

Merck a FALSIFICAT cercetarile privind vaccinul pentru oreion şi a pus pe piaţă vaccinuri false, ce nu funcţionează, spun virologi într-un document numit False Claims Act

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Retrospectivă Bombă: Merck a FALSIFICAT cercetarile privind vaccinul pentru oreion şi a pus pe piaţă vaccinuri false, ce nu funcţionează, spun virologi într-un document numit False Claims Act

Wednesday, May 01, 2019 by: Mike Adams
(Natural News) Cu mincinoasa “presă centrală” ce se ocupă acum de isteria de pojar 24/7, ai putea fi şocat să afli că vaccinul MMR nu funcţionează aşa cum se pretinde.  Chiar şi Reuters scrie acum că 10% dintre cei infectaţi cu pojar, fuseseră vaccinaţi anterior împotriva pojarului.

Recunoaşterea uimitoare se găseşte într-un articol din  29 aprilie din Reuters cu titlul “epidemia de pojar din SUA ridică întrebări despre imunitatea la adulţi.” Articolul scrie:

Până la 10% dintre cele 695 de cazuri confirmate de pojar din actualul focar au apărut la oamenii ce-au primit una sau două doze de vaccin, potrivit Centrului American de Control şi Prevenţie al Bolilor (CDCP).

Merck a FALSIFICAT rapoartele de eficienţă a vaccinului şi a comis o fraudă ştiinţifică la scară largă, spun virologii

Dacă te întrebi de ce atît de mulţi oameni care au fost vaccinaţi împotriva pojarului, oreionului şi rubeolei sunt acum infectaţi cu pojar, trebuie să-ţi aminteşti că Merck a falsificat rapoartele de eficienţă a vaccinului MMR prin pironirea mostrelor de sânge uman cu anticorpi de la animale, potrivit spuselor a doi foşti angajaţi Merck care spun că li s-a ordonat de către managementul de la  Merck să se ocupe de frauda ştiinţifică majoră.

Cei doi virusologi de la Merck, pe nume Stephen Krahling şi Joan Wlochowski, au completat un document numit False Claims Act în 2010 care arată in mod specific că minciuna cu vaccinul fraudulos este un risc în creştere ce contribuie la izbucnirea de focare de boli infecţioase în viitor. Asta e exact ceea ce vedem astăzi, desigur, cu răspândirea de pojar prin toată America, chiar şi printre cei ce au fost vaccinaţi anterior împotriva pojarului. (Deoarece vaccinul nu funcţionează, v-aţi prins?)

Natural News a scris prima dată în 2012, iar noi am păstrat documentul original FCA în link-ul următor asigurându-ne că nu dispare de pe internet:

https://www.naturalnews.com/gallery/documents/Merck-False-Claims-Act.pdf

Citeşte-l şi tu şi vei afla adevărul şocant despre frauda ştiinţifică cu vaccinurile pe care presa centrală mincinoasă nu îndrăzneşte să-l spună.

Iată articolul meu original din 2012:

Frauda vaccinurilor lui Merck expusă de doi virusologi de la Merck virologists; compania a falsificat rezultatele de eficienţă pentru vaccinul de oreion timp de peste zece ani, spun datele din proces

Potrivit celor 2 oameni de ştiinţă de la  Merck care au completat un formular  FCA în 2010 —o plângere care abia acum a fost desecretizată —producătorul de vaccinuri Merck a falsificat cu bună ştiinţă rezultatele testelor pentru vaccinurile de oreion, a amestecat mostre de sânge cu anticorpi de la animale, a vândut un vaccin care practic  încurajează izbucnirea de focare de oreion şi pojar şi a jecmănit guvernele şi consumatorii care au cumpărat vaccinul gândindu-se că era 95% eficient.”

Vedeţi aici documentul FCA:
https://www.naturalnews.com/gallery/documents/Merck-False-Claims-Act.pdf

Potrivit lui Stephen Krahling şi Joan Wlochowski, ambii foşti virusologi la Merck, compania Merck s-a angajat în următoarele comportamente:

  • Merck a falsificat cu bună ştiinţă rezultatele testelor pentru vaccinul de oreion pentru a fabrica o eficienţă de “95% .”
  • Pentru a face asta, Merck a amestecat testele de sânge cu anticorpi de la animalepentru a umfla artificial aparenţa de anticorpi ai sistemului imunitar. Aşa cum scrie CourthouseNews.com:

Merck a adăugat deasemeni anticorpi de animale în mostrele de sânge pentru a atinge rezultate mai favorabile, deşi ştia că sistemul imunitar uman n-ar produce niciodată astfel de anticorpi, şi că anticorpii au creat un scenariu de test de laborator care “n-ar corespunde nicicum  cu, nu s-ar corela cu, sau n-ar reprezenta viaţa reală in termeni de neutralizarea virusurilor la oamenii vaccinaţi,” potrivit plângerii. (http://www.courthousenews.com/2012/06/27/478…)

  • Merck a folosit apoi rezultatele falsificate pentru a escroca guvernul SUA de “sute de milioane de dolari pentru un vaccincare nu confera o imunizare adecvată.”
  • Vaccinul fraudulos al celor de la Merck a contribuit practic la propagarea oreionului în America, cauzând mai multe infecţii cu oreion la copii. (waw, chiar? Asta e ceea ce NaturalNews scrie de ani de zile… vaccinurile sunt practic făcute pentru a perpetua izbucnirile de focare întrucât e foarte profitabil pentru afaceri repetitive!)
  • Merckşi-a folosit afirmaţia falsă de “95 de procente eficienţă” pentru a monopoliza piaţa vaccinurilor şi a scoate posibilii concurenţi de pe piaţă.
  • Frauda cu vaccinuri a companiei Merck se derulează de la sfârşitul anilor 1990, spun virologii.
  • Testarea vaccinurilor de la Merck nu s-a făcut niciodată pe virusuri “real-world”  mumps (oreion în lumea reală) în sălbăticie. În schimb, rezultatele testelor erau pur şi simplu falsificate pentru a atinge rezultatul dorit.
  • Întreaga frauda a avut loc “cu buna ştiinţă, cu autoritatea şi cu aprobarea managementului superior de la Merck.”
  • Cercetătorii de la Merck “au asistat personal la testarea neadecvată şi la falsificarea de date în care s-a angajat compania Merck pentru a umfla artificial descoperirile privind eficienţa vaccinului,” potrivit documentelor din instanţă (vezi mai jos).

Guvernul SUA a decis să ignore documentul FCA din 2010!

În loc să ia măsuri în baza acestui document FCA, guvernul SUA pur şi simplu l-a ignorat, preferînd să protejeze astfel monopolul de piaţă al lui Merck decât să servească justiţia cum se cuvine. Asta demonstrează conspiraţia întru fraudă dintre guvernul SUA, reglementetorii FDA (administraţia de alimente şi medicamente) şi industria vaccinurilor.

Chatom Primary Care dă în judecată compania Merck pentru monopolizarea Sherman Act, violarea de garanţii şi a legii protecţiei consumatorilor

După desecretizarea acestui document FCA din 2010, Chatom Primary Care, cu sediul în Alabama, a mirosit ceva putred. Cu trei zile în urmă, Chatom a deschis un proces împotriva firmei Merck. Inregistrările procesului sunt disponibile aici:
www.naturalnews.com/gallery/documents/Chatom…

Ele acuză printre alte lucruri şocante:

[Merck s-a angajat în] …o schemă întinsă pe zece ani pentru a falsifica şi a prezenta eronat adevărata eficienţă a propriului vaccin.

Merck a prezentat şi continuă să prezinte pe etichete şi oriunde că vaccinul anti oreion are o eficienţă de 95% sau mai mare.

In realitate, Merck ştie şi a luat măsuri concrete pentru a ascunde —prin folosirea tehnicilor de testare inadecvate şi falsificarea rezultatelor testelor— că vaccinul lor pentru oreion este, şi a fost cel puţin din 1999, mult sub 95% eficienţă.

Merck a creat o metodologie de testare care a evaluat propriul vaccin pe tulpini de virus oreion mult mai puţin virulente. După ce rezultatele au eşuat în a demonstra eficienţa dorită de Merck, compania a abandonat metodologia şi a ascuns rezultatele studiului.

…incorporat folosirea de anticorpi de la animale pentru a umfla artificial rezultatele…

…distrus dovezile falsificării datelor şi apoi a minţit investigatorii de la FDA…

…ameninţat un virolog de la divizia de vaccinuri a lui Merck cu închisoarea dacă raportează frauda la FDA…

…victimele supreme aici sunt milioanele de copii care sunt injectaţi în fiecare an cu un  vaccin anti oreion care nu le confera un nivel adecvat de protecţie. Şi în timp ce asta-i o boală care ar fi trebuit, potrivit celor de la CDC, să fi fost eradicată la momentul actual, eşecul celor de la Merck a permis bolii să persiste, cu izbucniri semnificative de focare care continuă să apară.

Chatom Primary Care acuză de asemenea că fraudulosul vaccin de la Merck a contribuit la focarul de oreion din anul 2006 din Midwest, şi la focarul generalizat din 2009. El spune că, “a rămas un risc semnificativ de revenire a epidemiei de oreion…”

Această investigaţie este doar începutul

NaturalNews e doar la începutul investigaţiei pe marginea ştirilor incredibile despre Merck şi industria vaccinurilor. Scormonim prin documentele din instanţe pentru a identifica informaţii adiţionale ce ar putea fi relevante pentru acest caz, şi ne propunem să vă aducem aceste informaţii în curând.

Ca idee, Merck neagă toate acuzaţiile. E cineva surprins?

Traducerea: Costin Ştirbu

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Treaba cu vaccinurile e clara ca buna ziua:Daca era nevoie de ele,Dumnezeu la nastere atasa fatului o punga de vaccinuri…Spovediti si impartasiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button