X

“Incalzirea Globala”: Început de luna mai cu temperaturi la pragul inghetului în Romania

Vremea rea va afecta iniţial regiunile din vestul ţării, iar începând de săptămâna viitoare se va extinde şi în toate celelalte zone, inclusiv în Capitală, undwe vremea se va strica începând de duminică
Foarte afectate vor fi ţările din Europa Centrală. Dimineaţa, temperaturile ar putea ajunge chiar la pragul îngheţului. Diferenţele ar putea fi şi de 10 grade în minus faţă de media normală a acestei perioade a anului.

Categorii
Incalzirea globalăVremea
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Se-ncazeste plătești, se răcește plătești… Dar cu banii ce faceți ?…Băi da curios mai ești.

    1. Exact. Si cantitatile masive de chemtrails cu care suntem spreiati non-stop. Sunt din Slobozia, Ialomita, si inainte sa inceapa potopul, atmosfera era irespirabila, mirosea puternic a chimicale. Se auzea un tunet continuu, anormal. E de inteles pentru ca e vorba de geoinginerie climatica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.