X

“Incalzirea Globala”: Început de luna mai cu temperaturi la pragul inghetului în Romania

Vremea rea va afecta iniţial regiunile din vestul ţării, iar începând de săptămâna viitoare se va extinde şi în toate celelalte zone, inclusiv în Capitală, undwe vremea se va strica începând de duminică
Foarte afectate vor fi ţările din Europa Centrală. Dimineaţa, temperaturile ar putea ajunge chiar la pragul îngheţului. Diferenţele ar putea fi şi de 10 grade în minus faţă de media normală a acestei perioade a anului.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Incalzirea globalăVremea
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Se-ncazeste plătești, se răcește plătești… Dar cu banii ce faceți ?…Băi da curios mai ești.

    1. Exact. Si cantitatile masive de chemtrails cu care suntem spreiati non-stop. Sunt din Slobozia, Ialomita, si inainte sa inceapa potopul, atmosfera era irespirabila, mirosea puternic a chimicale. Se auzea un tunet continuu, anormal. E de inteles pentru ca e vorba de geoinginerie climatica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.