X

Alo, Patriarhia Română, se aude până în deal la voi? Biserica Ortodoxă Rusă SE OPUNE oficial VACCINĂRII OBLIGATORII a copiilor

Merită să reamintim că recunoașterea în sistemele juridice a diferitelor țări a necesității consimțământului voluntar informat, cu privire la intervenția medicală și a dreptului de a o refuza pe aceasta, a fost o consecință a condamnării crimelor naziste în procesul de la Nürnberg, inclusiv a manipulărilor și experimentelor medicale obligatorii care s-au desfășurat pe oameni. De atunci, respectul pentru aceste principii etice și juridice a devenit o caracteristică familiară a fiecărei societăți normale.

FILE PHOTO. © Global Look Press / West Coast Surfer

Biserica Ortodoxă Rusă se opune oficial vaccinării obligatorii a copiilor

În primul rând și întâi de toate, grija pentru bunăstarea copiilor, inclusiv pentru sănătatea lor, este încredințată de Dumnezeu părinților lor. Statul și societatea ar trebui să respecte prioritatea drepturilor părintești

Este bine cunoscut că, împreună cu riscul bolilor infecțioase, există și riscul unor complicații grave – chiar și deces – ca rezultat al vaccinării profilactice. Într-o astfel de situație, pacientul însuși ar trebui să facă alegerea. În cazul unui copil, părinții trebuie să aleagă. . . . Nimeni nu are dreptul să facă această alegere în locul lor. . .

Nota editorului articolului: Anumiți legiuitori din Rusia au propus legi noi, prin care vaccinarea să devină obligatorie, ceea ce ar face dificil refuzul părinților care se opun vaccinării copiilor lor. Ca răspuns la această escaladare, Biserica Ortodoxă Rusă a publicat o declarație, opunându-se în mod public legislației propuse și încurajând parlamentarii ruși să nu o pună în aplicare.

Următoarea afirmație a fost scrisă de Comisia Patriarhală pentru Familie, un comitet oficial consultativ care raportează Patriarhului Kirill, liderul Bisericii Ortodoxe Ruse. Comitetul consultativ îi include pe părintele Dmitry Smirnov și părintele Maxim Obuhov, preoți remarcabili din Moscova, amândoi vorbind recent la Congresul Mondial al Familiilor din Verona, Italia.

Articolul original: pk-semya.ru (în rusă)

Cu privire la drepturile părinților în domeniul îngrijirii sănătății copilului și imunoprofilaxie

Declarația Comisiei Patriarhale pentru Familie și Protecția Mamei și Copilului

Comisia Patriarhală pentru Familie și Protecția Mamei și Copilului a primit apeluri pentru a face comentarii cu privire la dezbaterea publică a măsurilor propuse de legiuitori, reprezentanți ai departamentelor guvernamentale și de specialiști, pentru a spori acoperirea populației – în special a copiilor – cu vaccinuri preventive.

Recent, la evenimente desfășurate la nivel înalt, au fost propuse următoarele măsuri pentru dezbateri publice, în special:

 • restricționarea dreptului părinților la consimțământul voluntar informat privind vaccinările profilactice ale copiilor sau la refuzare acestora;

 • restricționarea drepturilor copiilor nevaccinați de a urma cursuri în cadrul organizațiilor educaționale;

 • introducerea pașapoartelor de vaccinare obligatorie pentru copii (inclusiv unele electronice) și stabilirea motivelor pentru refuzul acestora sau a altor vaccinări;

 • limitarea răspândirii informațiilor, care sunt esențiale pentru prevenția prin vaccinare.

În această privință, Comisia Patriarhală consideră necesar să precizeze următoarele:

Biserica Ortodoxă are în mod constant un mare respect față de activitățile medicale, care se bazează pe slujirea iubirii, menită să prevină și să atenueze suferința umană” [1]. Datorită progreselor în domeniul științei medicale, inclusiv în domeniul prevenirii, a devenit posibilă prevenirea și tratarea multor boli, precum și ameliorarea gravă a suferinței pe care acestea o aduc oamenilor.

Biserica nu evaluează eficacitatea și riscul efectelor secundare ale anumitor intervenții medicale și medicamente specifice. O astfel de evaluare este subiectul standardelor științifice ale cercetării bazate pe dovezi și al discuțiilor academice libere ale specialiștilor. În același timp, ”Biserica avertizează împotriva încercărilor de a absolutiza orice teorie medicală” [2], reamintind că vederile științifice sunt în dezvoltare și că sunt întotdeauna deschise unei critici valide, care ar putea duce la corectarea și, uneori, la revizuirea ideilor familiare.

În același timp, Biserica nu se poate abate de la evaluarea aspectelor morale ale acestei sfere a activității umane. Poziția ei, în special, se bazează pe următorul principiu: ~Relația medic-pacient ar trebui să se bazeze pe respectul integrității, alegerii libere și demnității individului. Manipularea omului este inacceptabilă chiar și în cele mai bune scopuri” [3].

În primul rând și întâi de toate, grija pentru bunăstarea copiilor, inclusiv pentru sănătatea lor, este încredințată de Dumnezeu părinților lor. Statul și societatea ar trebui să respecte prioritatea drepturilor părintești, bazate pe prezumția bunei lor credințe. Părinții ar trebui să ia decizii legate de creșterea copiilor, educația lor și îngrijirea medicală. Excepția de la acest principiu nu o pot face decât acțiuni rele sau penale ale părinților, făcute în mod deliberat.

Merită să reamintim că recunoașterea în sistemele juridice a diferitelor țări a necesității consimțământului voluntar informat, cu privire la intervenția medicală și a dreptului de a o refuza pe aceasta, a fost o consecință a condamnării crimelor naziste în procesul de la Nürnberg, inclusiv a manipulărilor și experimentelor medicale obligatorii care s-au desfășurat pe oameni. De atunci, respectul pentru aceste principii etice și juridice a devenit o caracteristică familiară a fiecărei societăți normale.

Aceste principii sunt recunoscute de legea rusă. O serie de legi federale proclamă dreptul părinților de a acorda consimțământul în mod voluntar, în cunoștință de cauză, privind intervențiile medicale în raport cu copiii lor, inclusiv vaccinările preventive, sau să le refuze [4].

Este bine cunoscut că, împreună cu riscul bolilor infecțioase, există și riscul unor complicații grave – chiar și deces – ca rezultat al vaccinării profilactice. Într-o astfel de situație, pacientul însuși ar trebui să facă alegerea. În cazul unui copil, părinții trebuie să aleagă în fiecare situație particulară, ținând cont de sfaturile și recomandările specialiștilor, precum și de alte informații. Nimeni nu are dreptul să facă această alegere în locul lor, chiar dacă este ghidat de înțelegerea bine informată a copilului.

Comisia Patriarhală consideră că:

 1. Părinții ar trebui să își păstreze dreptul de a lua decizii informate cu privire la starea de sănătate a copiilor lor, inclusiv la vaccinările preventive, fără a fi supuși presiunii. Persecuția părinților pentru că își folosesc acest drept este inacceptabilă.

 2. Părinții nu ar trebui obligați să precizeze motivele pe care se bazează alegerile lor. Înfăptuirea intervenției medicale sau refuzul acesteia ar trebui să rămână un secret medical protejat de lege.

 3. Dreptul copiilor la educație, inclusiv posibilitatea de a studia în instituții de învățământ, nu ar trebui limitat deoarece părinții lor au refuzat să efectueze vaccinuri preventive pentru aceștia, cu excepția cazurilor în care există apariții ale unor boli infecțioase în masă sau amenințare imediată de epidemie.

 4. Părinții ar trebui să poată lua propriile decizii, primind și evaluând în mod independent diverse informații, inclusiv informații critice. Restricționarea distribuirii informațiilor critice care afectează vaccinarea preventivă nu va duce la creșterea încrederii părinților în profesioniști și în sistemul de sănătate. O astfel de încredere va fi facilitată numai de furnizarea onestă și deschisă către părinți a informațiilor complete, verificate și fiabile, inclusiv informații despre riscurile asociate cu vaccinarea sau vaccinările specifice.

În ceea ce privește acest subiect, Comisia Patriarhală pentru Familie și Protecția Mamei și Copilului nu poate sprijini măsurile enumerate mai devreme (n.t. la începutul articolului).


[1] Bazele Conceptului Social al Bisericii Ortodoxe Ruse, XI.1.

[2] Ibid., Xi.3.

[3] Ibid., Xi.3.

[4] Art. 20 aliniatul 2 din legea federală ”On the Fundamentals of the Protection of Citizens’ Health in the Russian Federation” (lege cu privire la bazele protecției sănătății cetățenilor în Federația Rusă), art.5 paragraf 1 și art.11 paragraf 2 din legea federală ”On Immunoprophylaxis of Infectious Diseases” (lege cu privire la imunoprofilaxie și boli infecțioase), art.7 paragraf 2 din legea federală ”On the Prevention of the Spread of Tuberculosis in the Russian Federation” (lege cu privire la prevenirea și răspândirea tuberculozei în Federația Rusă), etc.

NOTĂ OrtodoxINFO

Să ne amintim ca în 2017 Patriarhia Română interzicea preoților să vorbească împotriva vaccinării și recomanda vaccinarea:

Patriarhia Română: Preoții să susțină vaccinarea! Mai e vreo îndoială cine e în fruntea BOR?

Iar în 2018, Vasile Banescu, purtatorul de vorbe al aceleiasi Patriarhii declara:

Vocile particulare ale celor care se opun vehement vaccinării nu reprezintă poziția echilibrată a Patriarhiei Romane care s-a exprimat mereu favorabil și cu maxim discernământ față de vaccinarea în scop profilactic!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

42 comentarii

 1. Patriarhia ar trebui să dea indicații preoților să facă această informare,și dece nu ?,chiar educație, enoriașilor din parohii.Lumea este cufundată în întunericul dezinformatiei care vine prin cablul tv.Trebuie mai mult curaj al păstorilor turmei.Vor da seamă pt.această lașitate de acum.Corpul uman este templul Lui Dumnezeu.Scopul vrăjmașului este de a aduce urâciunea pustiirii în acest templu,în acest ultim bastion necucerit,ne confiscat, ne profanat de semnul fiarei.

 2. Hmmmm, oare cine conduce ,,patriarhia”? Prea NEFERICITUL si prea ERETICUL slujitor al Antihristului, vanzator al lui Hristos, pseudo patriarhul Daniel. La ce sa ne mai asteptam de la BOR? La nimic. BOR face nimic, si asa ii indeamna si pe crestinii ei sa faca. Daca BOR (oficialitatea BOR) merge in iad, sa mearga toata lumea, ca doar’ e gratis. Pe langa faptul ca au pus camere de supraveghere in manastiri, si daca preotii si calugarii nu lucreaza si nu slujesc dupa legile BOR( mai bine ascultam de BOR decat Mantuitorul ca BOR stie mai bine), se fac controale la respectivele manastiri, iar preotii nedemni de nesfintenia BOR sunt sanctionati. S-a implinit proorocia sfintilor care ziceau ca inainte de vremurile din urma bisericile vor fi pline ochi, dar cei credinciosi cu adevarat vor sta acasa…

 3. Din ce in ce mai multi dintre romani intorc spatele ordoxiei si BOR.Asta se datoreaza in mare masura si membrilor clerului iubitor de autoturisme de lux si de bani.Nu mai vorbim ca in fruntea lor se afla un mason gangav , fara har si fara carisma , care peste o luna se va pupa in bot cu un alt tradator al crestinilor.

  1. eminescu mihai

   Doar gunoiul intoarce spatele Ortodoxiei pe motiv ca Patriarhul Daniel ar fi mason sau orice altceva ar face.

   1. eu cred ca a vrut sa spuna ce sa intoarce spatele institutiei pseudo ortodoxa bor patronata de danila masonila…in nici un caz nu se intoarce spatele Ortodoxiei…..caci Hristos este Ortodox

   2. Sau un frate al lui Iuda, din zilele noastre, care nu stie sa scrie corect, dar se considera indreptatit sa dea primul cu piatra! Am doar o intrebare: oare cati dintre membri Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse sunt azi in viata datorita vaccinurilor administrate si primite la vremea potrivita. Va rog sa reflectati la modul cum se acorda atentie sanatatii populatiei in general inainte de 90 si in zilele noastre, la nivelul de intoxicare prin reclame Tv cu privire la tot felul de preparate, toate beneficiile acestora nu am vazut sa fie confirmate in niciun fel de Colegiul Medicilor. Doamne ajuta!

    1. La vremea la care au fost vaccinați, nu erau atâtea vaccinuri ca acum – ne-probate, ne-aprobate, ne-valide!
     S-a scurs destulă cerneală pe tema asta, au dezbătut somități, s-a recunoscut că se produc pe bandă rulantă, fără a se menționa cu acuratețe și certitudine ceea ce conțin cu adevărat sau dacă există contraindicații și efecte adverse, ca orice produs farmaceutic folosit pe om.

     1. Sunteti intr-o mare eroare si dezinformati, dar combateti bine! Vezi orice produs farmaceutic produs de Antibiotice, Terapia, etc fabricile romanesti consacrate care lucreaza si produc dupa standarde mai inalte ca in Vest, contin toate datele pe care le-ati mentionat lipsa. Somitatile dvs. unde erau cand a fost inchis Institutul Cantacuzino si aveti pretentia sa-i credem? Fratilor vaccinati-va copiii, daca ii iubiti! Mai doresc sa fac o singura remarca, conducerea rusilor nu a privit niciodata, dar niciodata, cu ochi buni pe romani. Doamne ajuta!

   3. Doamne ajuta Eminescu…..eu nu te cunosc, dar atât te înșeli!!!!…..Prea Nefericitul este Mason, este Ecumenism….asa ca nu te îmbăta cu apa rece…eu sunt in branșă de 24 ani, am 4 copii dintre care unul decedat si ce am vazut la unii copii vaccinati nimeni nu vrea sa isi asume aceste orori. Este in bucuresti o Pediatrie, GANRIELA TODEA GROS care timp de 6 ani a obligat si amenintat arăți părinți sa isi fascineze copii si mai bine de 10% dintre ei au autism, nu stau in fund, deoarece, nu merg in picioare, probleme locomotorii….etc,…..si continui……După cei 6 ani ia dat Dumnezeu acestei pediatrie un copil pe care la vaccinat si are autism……iar apoi a apărut pe post si a recomandat sa nu se mai faca aceste vaccinati……si a făcut un filmuleț cu toti copii pe care ia nenorocit si la postat pe net. Eu si sotia am fost strânși cu usa si amenințați urat de conducerea maternității unde s-au născut copii…..dar multumim lui Dumnezeu caci tot in aceeasi maternitate am gasit o femeie ginecolog care are 2 băieții, iar cel mic are Sindromul DOWN, si a vazut ca nu vrem vaccinari la copii, ne-a susținut pana la capat si am reusit…..VEDETI CA SUNT 4 LEGI CARE VA CONFERA DREPTUL DE A NU VACCINA COPII……ACESTE VACCINURI SUNT TESTE…….iti pun o intrebare… ,,De ce vaccinarile de col utererin se fac doar la fetițele de 11 ani??,,,…..iti spun tot eu…….Pentru ca atunci ele se dezvolta trupeste ca femeie, si prin vaccinare nu vor mai da viata niciodata, adică nu vor mai putea face copii, vor fi STERPE. Eu si sotia suntem documentația pana in măduva oaselor, nu va lăsați păcăliți de cei ce conduc……. Asa ca frate Mihai Eminescu….esti mic, si nu ti-ai cam facut temele……,,Căci Daniel Preanefericitul urmează să facă rugaciune comuna cu ERETICUL papa …..iar conform Canoanelor BOR, care NU SUNT EXPIRATE, se cheamă ECUMENISM, mai pe înțelesul rau,…..este EREZIE, iar PATRIARHUL însuși se da ANATEMA, si singur ar trebui să se coboare din grad pana la simplu monah si sa NU mai fie preot NICIODATA……asa ca frate draga fă-ți bine temele inainte sa iti dai cu parerea…..DACA AM SUPARAT CU CEVA IERTATI SI DUMNEZEU SA MA IERTE

 4. Domnule Eminescu Mihai credeți în existența Tatălui Ceresc?
  Știți ce reprezintă Biserica în profunzimea ei(nu cea prezentată de către masonii,ateii și sataniștii de prin televiziuni)?

 5. Consimtamantul informat e o forma a liberului arbitru, peste care unii vor sa treaca, vad, in orice fel. Nimeni nu are voie sa intervina asupra corpului altei persoane fara aprobarea ei, in scop medical sau de alt fel, mai ales cand e vorba de interventii de risc. Atunci cand e vorba de interventii medicale, era de la sine inteles pana acum sa fie cerut consimtamantul in toate cazurile in care lucrul asta era posibil – persoana e constienta si are discernamant.

  Vaccinarea e o operatiune de risc. La fel e si expunerea involuntara si chiar fortata a cuiva la diverse substante toxice, mai ales cand expunerea e prelungita si e vorba de o persoane cu sensibilitate la substante chimice sau din alte grupe vulnerabile. Cu toate astea, in al doilea caz, in Europa consimtamantul personal a fost deja aruncat la gunoi si inlocuit de consimtamantul statului in care traieste persoana respectiva, prin acceptarea circulatiei unei anumite substante toxice pe teritoriul lui si aprobarea de catre anumite autoritati ale statului a folosirii acelei substante in diverse scopuri. Lucrurile devin interesante atunci cand autoritatile se fac ca nu stiu de existenta anumitor riscuri individuale deja larg cunoscute in lumea stiintifica si aproba pentru utilizare de masa ceva ce nu ar trebui sa fie folosit asa niciodata.

  Asa ca astazi in Romania, in cazul in care un produs de uz medical care poate genera un risc urmeaza sa iti fie introdus in corp, inca mai poti spune ca nu esti de acord, daca esti constient si considerat ca avand discernamant. Dar se incearca suspendarea acestui drept macar in cazul vaccinarii.

  Pe de alta parte, in cazul in care urmeaza sa iti fie introdus in corp un produs de risc care nu are nici o functie medicala in corp ci doar un posibil beneficiu medical colateral, prin faptul ca omoara un oarecare „vector de boli” care ar putea la un moment dat sa iti transmita vreun virus care ar putea sau nu sa produca un efect nociv in corp, produs de risc pe care nu ai cum sa in eviti, fiind in mod fortat expus, nu ai nici un drept sa refuzi. Si asta se intampla deja in mod curent – tot felul de otravuri aruncate in aerul pe care il respiram in scopul „protejarii Sanataii Publice”, asa ca nu ar trebui sa fie nici o surpriza pentru nimeni ca 20.000-30.000 de romani mor prematur in fiecare an din cauza aerului otravit (spun statistici UE). O adevarata epidemie! Dar de bolile lor nu se ingijoreaza nimeni. Dimpotriva. O mare parte a lor mor si pentru ca se instituie tot felul de stari fanteziste de urgenta ca sa poata arunca cineva in aer niste otravuri, in mod legal. Cata ipocrizie si minciuna! De grija sanatatii oamenilor nu mai pot ei!

  Biserica Ortodoxa Rusa a adoptat o pozitie nu doar bine fundamentata juridic dar si in acord cu opinia unor grupuri de profesionisti serioase, cum ar fi Asociatia Medicilor si Chirurgilor Americani, in problema obligativitatii vaccinarii. Autoritatile politruce nu isi pierd vremea cu asa ceva. Dar pentru situatii de genul exista „Principiul Nurenberg”, care prevede modul in care ar trebui procedat atunci cand o persoana sau un grup doreste sa experimenteze/expuna unui risc alte persoane care nu stiu ca sunt/nu doresc sa fie expuse acelui risc – experimentatorul sa fie expus aceluiasi risc in care este pus subiectul lui. Asta ar trebui sa-i potoleasca semnificativ.

 6. Mie mi-e teamă să nu înceapă să introducă chiar prin vaccinuri bio-cipul pentru mititei, pentru a-i avea în gheară de prunci!
  Cu noi are treabă sistemul, care ne încăpățânăm să fim pe poziții contrare….

  În al doilea rând,
  Admin…pentru că am văzut din ce în ce mai des cum cre(ș)tini de-ai noștri plătesc cu cardul, nu cash…mi-arată că, fie nu sunt conștienți de ceea ce reprezintă cedarea în fața sistemului și obișnuința întrebuințării ustensilelor lui, fie SUNT, dar nu-i interesează…CEDAZĂ FĂRĂ LUPTĂ, aruncând cu lopeți peste conștiință!
  Sistemul antihristic nu și-ar fi făcut apariția și nici nu va fi ajuns în prag de final, decât datorită prostiei, ignoranței creștinilor-ortodocși, cărora le este suficient propriul Botez, apoi prin nunțile, botezurile, înmormântările ori prăznuirile făcute păgânește…

  Semnul & Numărul Fiarei
  https://www.youtube.com/watch?v=zZqZvLqsn2U
  Interviu cu Ecaterina Fermo, Monahie Creștin-ortodoxă de la Ierusalim: http://maicaecaterina.ro/
  ”Existența unui cip electronic unic invizibil care va conține, alături de fotografia persoanei în format electronic (poate și imaginea retinei ochiiului) și impresiile DIGI-tale ale degetelor, amprentele de la fiecare mână.
  Introducerea acestor pașapoarte cu chip electronic este văzută ca un nou semn apocaliptic (pentru cine a citit, asemeni adorării imaginii din Cartea lui Daniel, pentru cei trei tineri care, mai târziu au respins multe obiceiuri ale babilonienilor și carnea).
  Este pus în legătură cu numărul 666, numărul Fiarei și-al Antihristului, din Apocalipsa (Revelația) Sfântului Apostol Ioan. Prezentă pe codul de bare al multor produse pe care le cumpărăm, ca să înțelegem lucrul acesta, trebuie să mergem puțin în urmă sau măcar trecând cu privirea peste Cartea 1 Regi 10:14 unde aflăm că Regele Solomon a primit din Țara Țeba, 666 talanți de aur anual – 1 Regi 10:14 și 2 Cronici 9:13; imaginați-vă că acest impozit era o taxă de curtușenie materială de la Regina din Șeba.
  Putem învăța din acest exemplu care a dus la căderea Unsului lui Dumnezeu, Regele Solomon, că diavolul a ales acest număr acum, pentru a cuceri întreg globul pământesc.
  Găsim explicația cum, Sf.Ap.Ioan Evanghelistul, în Scriptură, în Cartea sa din Apocalipsă, iar oamenii din ziua de astăzi caută înțelesuri în filozofie, paranormal, în stele și refuză să facă legătura dintre numărul 666 din Vechiul Testament și Cartea Apocalipsei cu numărul 666 din Codul de Bare care este pus de ani buni pe toate produsele comerciale pe care le avem în lume și care se regăsesc și pe pașapoartele electronice, pe alte acte…se vor regăsi pe cărțile de identitate (buletinele personale) în următoarele câteva luni, poate un an. ”
  Paralel cu ceea ce afirmă Monahia Fremo, pe ecran apar explicații despre Semnul Fiarei, code-bare, bio-cip: ” Codul de bară este număr serial al ceva sau al unui om, iar CIP-ul RFID, are imaginea retinei (ochiul este sufletul) și al amprentelor digitale și o semnătură reală, scanată ce poate permite sistemului să elibereze acte de identitate pe care să le primiți acasă.
  Biruitorii sunt asupra Fiarei și asupra numărului numelui ei, conform cu Apocalipsa 15, 1:4 dar nu se menționează de număr în cap.20:4-6, ceea ce indică că unii, deja au numărul și n-au fost informați, au fost iertați până la urmă căci au fost tăiați pentru mărturia lui Iisus. (aici nu înțeleg ce vrea să spună…)
  Ceea ce veți vedea…este ultima noutate în materie…bio-cipul are dimensiunea unui bob de orez…reprezintă o nouă ”descoperire” ce elimină necesitatea utilizării banilor sau a cardurilor de credit.
  Bio-cipul este deja utilizat de către cei bogați pentru a preveni răpirile.
  FUGI DE EA!!!
  NU FOLOSI TEHNOLOGIA DE IDENTIFICARE!

 7. Utilizarea acestui sistem electronic creează loguri (salvări cu tot ce cumpărați, mâncați, ș.a.) cu care puteți fi șantajați și convocați pentru A SLUJI, A SUSȚINE SISTEMUL IMPERIULUI MONDIAL AL ANTIHRISTULUI ÎNTR-UN MOD INVOLUNTAR…NU MAI E UN SECRET!
  SOLDAȚII MERG DEJA SĂ UCIDĂ OAMENI INOCENȚI, FEMEI, COPII ÎN ALTE ȚĂRI FIIND CĂLĂUZIȚI DE BIO-CIP ȘI ASTA, PENTRU UN MIC SALARIU.
  NU LUA VREUN ACT CARE TE CONDIȚIONEAZĂ SĂ POȚI CUMPĂRA SAU VINDE – APOCALIPSA 13; ”Să nu ai dumnezei înaintea Mea” zice Domnul Dumnezeu în Ieșirea, cap.20.
  MOTOROLA a dezvoltat implanturi destinate oamenilor, așa-numitele bio-cipuri. Acestea for fi utilizate ca parte a micriocipului produs de MONDEX SMARTCARD.
  BIO-CIP-ul măsoară 7mm lungine și 0,75 mm lățime, cât un grăunte de orez. Conține un TRANSPONDER și o MICROBATERIE reîncărcabilă cu litiu.
  Bateria este reîncărcată de un termocuplu, care produce un curent sub influența temperaturii corporale.
  TRANSPONDER-ul este un dispozitiv care înmagazinează informația în microcipuri.
  CITIREA INFORMAȚIEI SE FACE DE LA DISTANȚĂ, CA ȘI CU O TELECOMANDĂ.
  ȚINE MINTE NUMELE ȘI LOGO-UL ACESTEI COMPANII: și contactele pentru cititorul de card, vor apărea pe unele acte).
  Peste 250 de corporații și 20 de țări sunt implicate în distribuția produselor MONDEX și multe națiuni sunt deja ”privilegiate” să utilizeze sitemul. Printre ele: Marea Britanie, Canada, SUA, Australia, Noua Zeelandă, Israel, Hong Kong, China, Indonesia, Sri Lanka, Malaesia, Filipine, Singapore, Thailanda, India, Taiwan, El Salvador, Brazilia și acum România…
  Sunt și alte sisteme ”SMARTCARD” utilizate prin MONDEX, în special de când MasterCard a cumpărat 51% din acțiunile companiei. Acum te vei întreba: Ce are a face asta cu mine? Și chiar dacă ar avea, nu e bine să poți evita furturile, problemele cu banii lichizi, răpirile, agresiunile? Și toate aceste avantaje să le ai, doar purtând un implant? Ce e rău?
  Au cheltuit peste 1,5 milioane de dolari în cercetări pentru a găsi UNDE anume să implanteze bio-cipul în corpul uman.
  Și au găsit doar două zone potrivite: CAPUL, sub scalp și dosul mâinii, mai exact DOSUL MÂINII DREPTE! Apocalipsa 13:16-18, ”Și face ca la toți cei mici, și cei mari, și cei bogați, și cei săraci, și cei liberi, și cei sclavi; să li se dea un semn pe mâna lor cea dreaptă, sau pe fruntea lor; Și, ca cineva să NU poată cumpăra sau vinde, decât cel având Semnul Numelui Fiarei sau Numărul Numelui ei. Aici este înțelepciunea. Cel având minte, să calculeze numărul Fiarei, pentru că este număr de om (dat de om) și numărul ei este 666”.
  NU ESTE CAM MULT PENTRU O COINCIDENȚĂ?
  Un miliard de ”bio-cipuri” erau produse de MONDEX pe an.
  Și producția a început prin anul 2004.
  Vrei să știi de ce nu introduc cipul într-un card, cum sunte cele pentru bani?
  Au descoperit că, dacă cipul ar fi încorporat într-un card, ar avea probleme serioase: ar putea fi scos, iar informația, schimbată și falsificată. Valorile bănești ar putea fi pierdute sau furate. În afară de asta, un card expiră în doi-trei ani.
  Iar banii lichizi sunt greoi la manipulare…
  Există o singură soluție pentru această problemă, cea oferită de MOTOROLA și MONDEX: implantarea bio-cipului în mână sau pe cap, de unde nu poate fi scos de individ. Dacă este scos chirurgical, micuța capsulă va exploda și individul va fi contaminat de litiu și chimicalele din microbaterie, iar Sistemul de Monitorizare sau Poziționare Globală (GPS) va detecta extracția și va alerta autoritățile.
  Ce semnifică numele companiei ce a fabricatg la început CIPUL: Reține că MONDEX înseamnă ”Bani pe mâna ta” (”Money on your hand”): MON = MONetary
  DEX-DEXter – Mâna (partea) dreaptă.

 8. VREI SĂ ȘTII CARE ESTE PEDEAPSA PENTRU CEI CARE VOR PRIMI ACEST SEMN?
  9. Și alt înger, al treilea, le-a urmat, zicând cu voce tare: Dacă cineva se închină la Fiară și imaginea ei, și primește un semn pe fruntea lui, sau pe mâna lui;
  10. Va bea și din el potirul mâniei Lui Dumnezeu; cel turnat, neamestecat în potirul mâniei Lui; și va fi chinuit cu foc și cu pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului.
  11. Și fumul chinului lor, se suie în eternitățile eternităților; și nu au repaus zi și noapte cei ce închinându-se la Fiară și la imaginea ei; și dacă cineva primește semnul numelui ei. Apocalipsa, 14:9-11.
  Ai să iei în serios treaba aceasta?
  VREI SĂ ȘTII CARE ESTE RĂSPLATA PENTRU CEI CARE VOR FI BIRUITORI?
  1. Și am văzut alt semn din Cer, mare și minunat: șapte îngeri având șapte răni de moarte, că întru acelea s-au sfârșit mânia Lui Dumnezeu.
  2.Și am văzut ca o mare de glaje amestecată cu foc, și pre cei ce biruia din Fiară și din chipul ei și din semnul ei și numărul numelui ei, stând pe marea cea de glaje, având alăutele lui Dumnezeu.
  3.Și cântă Cântarea lui Moisi, robul lui Dumnezeu, și cântarea Mielului, zicând: Mari și minunate-s lucrurile Tale DOAMNE Dumnezeule, Atotțiitorule! Drepte și adevărate sunt Câile Tale, Împărate al Sfinților!
  4.Cine nu se va teme de Tine, DOAMNE, și nu vor mări Numele Tău?
  Că Tu ești Unul Sfânt, că toate neamurile vor veni și se vor închina înaintea Ta, că judecățiel Tale s-au arătat…
  Apocalipsa, 15:1-4
  DACĂ DA, DĂ MAI DEPARTE ACEST AVERTISMENT!
  Imaginează-ți că toți cei dragi ai tăi, ar trebui să fie ”marcați”…
  Acum ai fost informat, dar poate că încă mai ai dubii. Intră pe http://www.google.com, caută ”VERICHIP” și citește câteva din linkuri. Fă același lucru cu ”MONDEX SMARTCARD”…
  Iată, nu mai poți spune că n-ai știut. Acum știi și ești responsabil!
  Iisus Hristos să te binecuvânteze și să îți arate Calea Lui!
  INGERUL DIGITAL – Semnul fiarei (8)
  https://www.youtube.com/watch?v=UMzmgzMTkAg
  Romano-catolicismul (papismul), care schimbă dogmele credinței, ȘI Sfântul Duh îi părăsește ca pe niște despărțiți de Biserică. Spun sfinții că li se strică aghiasma și sunt ca niște păgâni, căci nu au binecuvântarea Duhului Sfânt.
  Papa trebuie să fie pe o treaptă înaltă a unei anumite Loje Masonice.
  Începând de la Cruciade și Inchiziție, s-a continuat cu alte scindări în cadrul romano-catolicismului.
  Au apărut mii de noi comunități creștine care, în loc să se întoarcă la origini, tot mai mult se adâncesc în deșertăciuni și folozofii de doi bani.
  Și acest plan al lor, a reușit.

 9. Acum, urmează al treilea: ”Ecumenismul”, cursa care ascunde o țintă absurdă: am fost UNA, și acum aceștia care ne-au despărțit, vor reunificare? În loc să se întoarcă toți la dreapta credință de la care s-au desprins în 1054, la ”Una, Sfânta, Soborniceasă și Apostolească Biserică” – Biserica Ortodoxă, scopul este ca toți să se transforme întâi, într-o formă nouă de creștinism, apoi în religia cea mai rea: ”New Age”.
  AMESTECAȚI TOATE FELURILE DE BĂUTURI ÎNTR-UN SINGUR RECIPIENT, APOI BEȚI!
  Așa doresc să ne înghesuie pe toți, într-un singur sac negru, în mâinile Satanei.
  Ortodoxia este apa curată de izvor, sursa de care depind toate celelalte băuturi.
  Acesta este adevărul, chiar dacă îl credeți sau nu.
  Diavolul se plânge că nu poate unifica lumea, din cauza rugăciunilor monahilor și-a monahiilor, rugători pentru întreaga lume și pentru toți oamenii.
  SATA NU POATE SĂ SE EXTINDĂ ÎN MINȚILE OAMENILOR, DIN CAUZA RUGĂCIUNILOR ACESTORA.
  Cum se va înscăuna Antihrist, atunci? Totuși, ei se grăbesc.
  Le este frână Serbia, iar după Serbia, frâna principală va fi Rusia.
  De aceea și pătimim noi astăzi.
  ”Illuminații” îl consideră pe Adam ca fiind primul mason, căci nu s-a supus Voinței Lui Dumnezeu, ci a șarpelui.
  Încă o dată, Șarpele din Eden se află în vârful piramidei și aduce oamenii la neascultarea de Dumnezeu și ascultarea de el.
  Dar Dumnezeu, din dragostea Sa desăvârșită, ne-a dat deplină libertate de voință să facem tot ceea ce dorim, până în ultima clipă când va coborî ca să dea tuturor, ultima sentință.
  Cu adevărat, aceasta o vor înțelege mai înainte, copiii!
  RĂUL VA VENI DE LA CEI ÎNVĂȚAȚI (OAMENII DE ȘTIINȚĂ).
  De aceea, Nikola Tesla, cunoscând din Biblie că binele poate fi folosit în chip rău, a tăinuit cu bună-știință multe din descoperirile sale.
  Tatăl lui, a fost un foarte inteligent și distins preot ortodox, Milutin Tesla.
  Mama lui, Nikolina, descendentă din vechea familie de preoți Mandici.
  De ce acest lucru este demn de atenție? Priviți mai departe!
  LUI NIKOLA TESLA, TOATE TAINELE I LE-A DESCOPERIT DUMNEZEU, PRIN SFÂNTUL NICOLAE!
  DESPRE VREMURILE DIN URMĂ ȘI SERBIA, Starețul Gavriile Mult-pătimitorul ( 1900 – 1999): proorocia despre Serbia a Părintelui Gavriile pe care o veți citi, face parte dintr-o scriere, mărturie a monahiei Marina Maistorovici și a surorilor mănăstirii în care părintele Gavriil a slujit lui Dumnezeu. Totul a fost scris în forma în care Părintele Gavriil predica poporului.
  Părintele a blagoslovit să fie publicate aceste cuvinte după moartea sa, dar a spus și următoarele: ”Nu trebuie să scrieți pentru mine, mie nu-mi va trebui, ci vouă. Suferințele vă stau înainte și vă va trebui vouă…”
  Belgradul va fi distrus. O parte a orașului va fi scufundată. Văd coloane de oameni cum părăsesc acest oraș, fug. Să nu mergeți acolo și să nu vă începeți un rost acolo. Va trebui să fugiți de el. Acolo va fi periculos de trecut pe stradă. Oamenii vor simți teamă pentru viața lor. Toate lucrurile sfinte și cărție istorice importante trebuie scoase din clădirile lui. Văd numai ruinele lui, nu mai este nimic, și ultimele câteva case singure, se vor prăbuși. Belgradul va fi săpat dedesubt de ”fiare” (mașini) ce merg prin puțuri e felul celor romane și fac coridoare sub el, iar clădirile singur se vor dărâma și vor cădea, căci sunt săpate pe dedesubt.

 10. Din cauza păcatului, unii se îmbogățesc în Belgrad, trăiesc în lux, iar alții nu au nici pâine pentru copii, sunt nevoiți să trăiască din lucruri imorale.
  Se va vărsa sânge în Parlament, poporul se va răscula, se va porni război civil și se va întinde în toate celelalte orașe, și râul Iovanovacika va curge însângerat.
  Poporul va fi dezbinat, puterea va încerca să rezolve toate pe hârtie, dar nu va fi de niciun folos. Atunci vor fărâmița Serbia. Vor desprinde Voivodina, Kosovo și Sangiak.
  O parte din Muntenegru va fi a albanezilor. Va fi dată șiptarilor (albanezilor) pentru folosință. Aici nici nu vor putea atunci să trăiască acolo.
  Pactul cu diavolul va avea un sfârșit.
  PENTAGONUL.
  Steagul Voivodinei cu trei stele (Srem, Banat, Bacika) care au forma piramidei și pentagonul pe dinăuntru. Oare avem dreptate să întrebăm dacă aceasta este o glumă sau un plan mai vechi?
  ”Limes” pentru că are rolul de graniță. Arena din Belgrad sau ”Sala Limes”. Sala este chiar la trecerea din Voivodina, în partea de Sud a Serbiei. ”Sangiak” este un cuvânt turcesc care înseamnă ”Bază de război”.
  De ce evită denumirea ”Regiunea Ras-ului?”
  Oare ne reamintim declarația ambasadorului german Zobel despre paralela între ”Voivodina și Sangiak?”
  Teza esențială comună pe care o au creștinii și musulmanii este că toți vom fi judecați de Domnul Iisus Hristos. În islam este cinstit ca ”Profetul Isa”după cum scrie la sfârșitul Coranului. Acum, dacă înțelegem esența problemei, să fim curați ca porumbeii și înțelepți ca șerpii.
  Părintele Gavriil mai spunea…lăcașurile noastre sfinte vor fi distruse. DAR LUMEA ÎI VA SUSȚINE PE EI, ACEIAȘI CARE ÎNAINTE NE-AU BOMBARDAT.
  Ne vor lua Voivodina. Vor vinde câmpiile. Atunci când Belgradul nu va mai fi capitală, fiecare va trăi pentru sine. TOTUL VA FI ÎN PUTEREA STRĂINILOR.
  EI AU ȘI PLĂNUIT ASTA, DAR POPORUL SE VA REVOLTA. În țară va fi foamete, suferință, bolile vor face ravagii. Lumea se va stinge din viață atât de repede, că nu vor reuși preoții să-i înmormânteze pe toți. Oamenii se vor împuțina, mai cu seamă la sate. Va fi mult de umblat pe jos, de la unul la altul, ca oamenii să se întâlnească și să-și poată vorbi. IAR APĂ BUNĂ DE BĂUT, NU VA FI DECÂT LA MUNTE ȘI LA DEAL. SE VOR BATE OAMENII LA IZVOARE CA SĂ LE VINĂ RÂNDUL LA APĂ.
  COMPANIA COCA-COLA DEȚINE APROAPE TOATE CELE MAI IMPORTANTE IZVOARE DE APĂ DIN LUME ȘI VA AVEA CONTROUL ASUPRA APROVIZIONĂRII, A MAJORITĂȚII CENTRELOR PIEȚEI DE APĂ CURATĂ.
  ȘI LA NOI, APROAPE TOATE FABRICILE ȘI IZVOARELE DE APĂ SUNT CUMPĂRATE DE COMPANIA COCA-COLA. CINE ÎI PERMITE ACEASTA?
  După poluarea râurilor și secetă, va exista oare șantajul să poată cumpăra apă și toate celelalte numai pentru cei care au acceptat pecetea?
  Când se citește coca-cola invers…ALOC – ACOC, înseamnă ”următorul”…după regula satanistă, totul se scrie și se citește invers.)
  În arabă, ”Nu este Mohamed, nu este Meka”
  Pare de necrezut, dar Gaddhafi deține (a deținut) acțiuni la Coca Cola.
  Steagul viitoare Africi unite care va intra în componența lumii unificate (asta avea sub formă de insignă Gaddhafi).

 11. Oamenii vor fugi din orașe și aceasta, în coloane. NU VOR AVEA DIN CE SĂ TRĂIASCĂ. NU VOR FI LOCURI DE MUNCĂ, FABRICILE NU VOR LUCRA ȘI NU VOR AVEA DIN CE SĂ ACHITE DATORIILE STATULUI.
  OAMENII NU VOR AVEA NICI BANI DE PÂINE. ȘI VOR PLĂTI IMPOZITE PENTRU ORICE.
  VA FI O MARE APOSTAZIE ȘI CĂDERE DUHOVNICEASCĂ.
  ORICINE NU VA FI PRIMIT ÎN SUFLET CREDINȚA ORTODOXĂ, VA DA CREZARE DIFERITELOR ÎNȘELĂRI, SE VA ÎNCREDE ÎN ȘARLATANI ȘI MINCINOȘI, ÎN FALSELE PROMISIUNI ALE STĂPÂNITORILOR STRĂINI, DAR DIN TOATE ACESTEA, NU VOR AVEA NIMIC.
  Mulți își vor căuta casa, dar din cauza buruienilor, nu vor putea să recunoască care a fost grădina și proprietatea lor.
  FERICIȚI VOR FI ATUNCI, CEI CARE S-AU OBIȘNUIT SĂ TRĂIASCĂ MODEST, IAR CEI CARE SUNT ÎNVĂȚAȚI CU BOGĂȚIA, NU VOR PUTEA SĂ FACĂ FAȚĂ UȘOR NEVOILOR ȘI FOAMEI.
  BANII LOR NU ÎI VOR AJUTA CU NIMIC.
  ATUNCI CÂND TOATE ACESTEA SE VOR ÎNTÂMPLA, PĂSTRAȚI-VĂ TOATE SEMINȚELE DE CEREALE ȘI LEGUME, CA SĂ AVEȚI CE SĂ SEMĂNAȚI, CĂCI NU VOR FI SEMINȚE DE CUMPĂRAT NICĂIERI, CA SĂ AVEȚI SĂ SEMĂNAȚI ȘI SĂ SUPRAVIEȚUIȚI.
  Totuși, albanezii nu se vor opri. Nu vor sta liniștiți. Tot timpul își vor muta granița.
  Guvernele străine îi vor sprijini mereu cu bani, iar ei îi vor alunga pe sârbi din propria lor țară, îi vor presa cu suferințe și poporului sârb,nu i se vor acorda niciun fel de drepturi. ”

  1. De pe net…le-am postat cap-coadă, dar văd numai o parte din ele și nu știu de ce!
   Dacă îmi permite admin.ul, le voi posta din nou!

 12. Domnule Adrian-Ion….mă refeream la somitățile din afară de țară!
  În privința închiderii Institutului Cantacuzino, întrebați vă rog…toate conducerile din guvernele Ro.care s-au perindat și au facilitat JAFUL și PUSTIIREA institutelor, fabricilor, uzinelor, etc….a economiei per ansambllu!
  Se știe că ACUM, la ora actuală, vaccinurile NU sunt produse de-ai noștri, ci importate din afară…deci, garanție ZERO!
  Stimate domn, inclusiv Organizația Mondială a Sănătății este profund ocultată, genocidală, datorită capii conducătorilor ei, nici asta nu știți?
  Deci, și prin urmare, COMBAT BINE pentru știu despre ce este vorba în propoziție…
  NU RECOMAND VACCINAREA!
  VACCINAȚI-VĂ DVS.ȘI MEMBRII FAMILIEI DVS., PENTRU CĂ LA ASTA SE DOREȘTE A SE AJUNGE…TOȚI, BĂGAȚI ÎN ACEEAȘI CIORBĂ MICROBIANĂ, LETALĂ….PAS!!!

  P.S. De curiozitate măcar, ați citit articolele de pe-aici în privința efectelor vaccinării?
  Întrebarea nr.2: Dacă bolile copilăriei nu s-ar rezolva decât cu ajutorul vaccinurilor, explicați cum se de s-a perpetuat specia umană iar dacă aveți abilități medicale, de ce nu menționați efectul trecerii prin bolile copilăriei care, odată depășite, de fapt ajută adultului în devenire la preîntâmpinarea unor boli grave, chiar rare!

  1. Reiterez:
   ”Stimate domn, inclusiv Organizația Mondială a Sănătății este profund ocultată, genocidală, datorită conducătorilor ei, nici asta nu știți?”

   1. Doamna Magda, cu tot respectul cuvenit unei femei, este o mare diferenta intre a spune tot ce stii si a sti ceea ce spui, afara de faptul ca daca citezi pe cineva este respectuos sa mentionezi sursa citata. Daca scopul dvs in comentarii este sa negati orice lucru bun facut de orice organizatie nationala ori din afara si sa dramatizati totul, atunci vad comentariile dvs. foarte potrivite pentru stirile ProTv de la ora 17. Acelasi parinte Gavriil Georgianul a mai spus si ca ,,Adevaratul crestin nu va simti nici foame, nici sete. In vremea nenorocirii, crestinii nu vor pie­ri. Domnul va face minuni pentru ei. O frunza le va fi de ajuns pentru o luna. De vor face semnul crucii pe o bucata de pamant, aceasta se va pre­face in paine.,, http://www.cuvantul-ortodox.ro/sfantul-gavriil-georgianul-despre-zilele-lui-antihrist. Si daca studiati putin cu atentie documentarul lui Alin Timonea si cel al Timothy Snyder o sa observati ca ,,Antihristul,, este mereu printre noi si chiar in noi. Depinde doar ce iti doresti sa devii musca sau albina, vorba parintelui Hristosom Filipescu?! Sarbatori cu pace in suflet!

 13. Pai e normal ca Biserica Rusa sa se opuna vaccinarilor odata ce si-au canonizat atatia sfinti care au suferit in perioada comunista.Dar noi?!

  1. I-au uitat pe cei 22.000 de ofiteri polonezi ucisi de rusii sovietici in padurea de la Katyn, iar 70 de ani mai tarziu ,,ursul,, a decapitat din nou Polonia. Eu n-am vazut nici un gest de regret, macar mimat, din partea B.O.Ruse.
   Sunt partial de acord, canalizarea este o masura importanta de igiena, insa credinta neclintita urmata de o imunitate individuala la un nivel foarte ridicat fac din fiecare dintre noi un Petru. Sarbatori cu pace!

     1. Redactore, o ultima precizare: daca tinerii aia din 1989 nu mureau la Timisoara pentru ca si tu sa poti vota, acuma iti scriai strambele pe genunchi si ti le citeau doar vecinii. In rest, Fie voia ta! Adrian-Ioan Bel

     2. Tinerii aia nu au murit ca noi sa putem vota. Au murit ca sa fim ceea ce am fost dintotdeauna, crestini liberi, asa cum au dorit si domnitorii nostri.

      A vota inseamna a legitima o putere satanica care acum stapaneste peste Europa. Din contra daca nu voteaza nimeni inseamna ca aceasta putere nu are legitimitate. Si nici nu trebuie sa aiba.

      Cat despre Rusia, 70 de ani mai tarziu nu rusii au decapitat din nou Polonia. Pentru oricine are un minim de gandire critica este evident ca Rusia nu ar fi comis asa ceva. Ce ar fi avut de castigat sa decapiteze conducerea Poloniei si lumea sa vada asta? Cand din contra ar fi avut numai de pierdut. Esti foarte naiv!
      Rusia are pacatele ei, dar asta nu inseamna ca ailalti ne sunt neaparat prieteni. Tot dusmani ne sunt si ceilalti.

      Despre vaccinuri s-a scris foarte mult, probabil ca ai citit foarte putin din parerile pertinente care sunt anti-vaccinare. Nu cunosc pe nimeni pro-vaccinare care sa fii citit parerile celor anti. Cei pro vaccinare se bazeaza doar pe lozinci si faptul ca nu cunosc parerile celorlalti inseamna ca nu exista dialog, ci doar circ.

      Romanii sunt cel mai puternic popor de pe planeta. In Romania nu s-au raportat efecte adverse la niciun vaccin, in nicio campanie de vaccinare. Deci de acum sa spui cu gura ta ca romanii sunt cel mai puternic popor de pe planeta mereu. Cei mai rezistenti!
      Dar ca si in cazul Katyn, lucrurile sunt evidente, mai putin pentru naivi. Cine ar dori sa spuna ca exista efecte adverse si sa plateasca daune?
      Tu fiind naiv trebuie sa repeti mereu ca romanii sunt cel mai puternic sange de pe planeta.

      In Romania exista mii si mii de cazuri cu efecte adverse, dintre care multe foarte grave, unde s-au cheltuit sute de milioane de euro pentru recuperare. Primele cazuri care imi vin acum in minte sunt familii care au cheltuit zeci de mii de euro pentru recuperare, deci matematica nu minte, sute de milioane de euro. Si sunt mii si mii de cazuri. O singura avocata are cam 500 de cazuri contabilizate doar ea.

      Biserica Ortodoxa Rusa are dreptate, nimeni nu poate face act medical cu forta. Nu suntem in Auschwitz la cabinetul lui Mengele.
      Asa prostia cum ca cei puternici supravietuiesc si e important sa avem numai indivizi sanatosi si puternici, iar pentru asta vaccinarea e pentru binele comun, este STRICT O DOCTRINA NAZISTA.
      Pe aceleasi principii putem sa discriminam si pe cata scoala are fiecare. Se poate face un test IQ si cine are sub 120 la dusuri.

      Printre cei care scriu aici sunt oameni foarte puternici, iti garantez asta. Este obositor sa pui mereu cate o minte geniala cu inima uriasa sa raspunda unuia care poate nici nu stie ce inseamna cuvantul voievod.
      De aceea e nevoie de unul care are DOAR 4 clase ca mine, ca are timp si mintea odihnita, sa raspunda si celui care nu stie ce inseamna voievod.

     3. @nenimenea
      ADEVARAT A INVIAT!

      Felul in care s-a exprimat Adrian-Ioan Bel ma face sa cred ca e o persoana educata, adica are cel putin liceul. Si de aceea am stat sa scriu, ca un om cu carte pus in fata unor rationamente logice nu poate sa nu isi puna intrebari.

   1. Adrian Bel,
    Dovada vie ca vaccinurile nu sunt bune..sunt bieti copii si parintii nenorociti pe viata.
    Du-te la acesti copii si parinti,si spunele ca vaccinurile sunt bune….sa vedem , pe unde scoti camasa?!

    Nu incerca sa ascociezi jertfa tinerilor revolutionari…cu un amarat de vot, pe care ti-l directioneaza baietii unde vor ei….sau iti pune in fata trei variante, lasandu-ti impresia ca poti alege….dar de fapt toti trei te duc la aceeasi destinatie… Da, intr-adevar, ai de ales, …… unul te duce cu trenul..altul cu vaporul si altul cu avionul, toti la aceeasi destinatie…alegeti !!!
    Asta inseamna votul…o iluzie a omului liber.
    Nimeni nu poate candida , daca nu este pe linie cu agenda lor.
    Daca tu crezi ca printr-un vot esti un cetatean liber…esti de plans.
    Uita-te ce au facut cu cei care intr-adevar au vrut sa fie o tara libera…au umplut puscariile si mormintele cu ei.
    Crezi tu ca daca ai fi avut puterea de a schimba printr-un vot soarta tarii, ai mai fi avut acest drept? Cu siguranta Nu!
    Cei care au avut aceasta putere si curaj,asa cum ti-am spus..sunt deja in mormant.
    Acum nu te mai baga la puscarie sau in mormant..pt ca nu mai are de ce….din moment ce ti-a creat falsa libertate…iar creierul accepta asta de buna voie.
    In momentul in care omul o sa descopere care sunt valorile crestine… si morale, in adevarata lor frumusete…o sa-si dea seama ca el de fapt a fost la puscarie toata viata.
    Incearca sa aperi aceste valori…si atunci ai sa-ti cunosti adevaratul adversar..gardianul care te pazeste….STATUL!
    Pana atunci..Dumnezeu cu mila.

    1. Acum nu te mai baga la puscarie sau in mormant

     Sunt doctori asasinati pentru opiniile lor stiintifice in SUA.
     Sunt jurnalisti asasinati in Europa pentru ca au marturisit adevarul.
     Sunt oameni simpli bagati in puscarii pentru ca nu au facut un tort.
     Sunt sportivi de top scosi din competitie pentru citate biblice.

 14. Stimabile,
  Dacă eu dramatizez, dramatizează și cei care au dezvăluit ceea ce se petrece în spatele ușilor închise ale OMS….
  Vreți citate?
  Urmăriți pe blog, toate articolele referitoare la subiect și vă asigur că o să vi se urce sângele la cap!
  Autismul în SUA spre exemplu, are legătură directă cu post-vaccinarea; bebeluși dulci, veseli, după vaccinare au devenit legume, etc…sunteți chiar ORB? Sau aveți o misiune pe-aicea, de dezinformare?
  În al doilea rând, nu văd legătura spuselor lui Gavriil Georgianul cu cele menționate și reclamate în privința vaccinurilor!
  Tot ceea ce postez, este pentru cei care nu știu sau nu-și mai aduc aminte, luați fiind de valurile vieții…
  Și nu în ultimul rând, Antihristul nu poate fi în cei care-L iubesc pe Dumnezeu…nu generalizați!
  Duhul lui lucrează și a cuprins lumea, dar nu în totalitatea ei, altfel, nu ar mai fi sfinți (mucenici) cel puțin 144.000 numai din neamul lui Israel, în afară de mulțimea de creștini din celelalte neamuri…deci, nu știu cine dramatizează aici…. și n-o spun eu, ci Sf.Ap.Ioan în Apocalipsă.
  Îmi voi face timp, și voi readuce la lumină, citate exacte despre cei care au ascuns murdăria din spatele vaccinurillor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.