X

Rareș Bogdan VREA migranți în Europa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu cred că populația europeană trebuie să închidă, să se închidă în interiorul granițelor Europei și să respingă orice vine dinafară, a declarat nr. 1 pe lista PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan, într-un interviu acordat Hotnews și notat cu P (adică publicitate plătită).

Cred că Europa trebuie să devină un spațiu în care nimeni să nu fie respins, ci doar integrat. Imigranții trebuie ajutați să se integreze, dar nu făcând garduri. Gardurile sunt normele de civilizație. Da, intrarea să nu se facă prin spații neconvenționale, ca să nu spun ilegale. Intrările trebuie să se facă controlat, pe punctele de frontieră. Cu asta sunt total, total de acord, a mai declarat Bogdan.

Migrația a fost susținută de Angela Merkel din partea PPE (partidul european din care face parte și PNL)

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. INFASURAT IN STEAGUL ROMĂNIEI, un IUDA INCONSTIENT SAU CONSTIENT DE CEEA CE PROMOVEAZĂ???
    Păstrând proporţia analogiei, şi cel rău se arată intr un inger de lumină!
    Părea un patriot…păcat că i lipseşte înţelepciunea!
    îmi pare că se aliniază marionetelor ghidate de maleficul papusar!

  2. Să-i ia la el acasă!
    Ăsta e cu Grupul de la Cluj, pas!
    Voi ați observat că, dpdv politic, fie stânga, fie dreapta amestecă precum dracu puțin bine, puțin adevăr cu multă minciună, viclenie ca să te înșele?
    Așa și ei!
    Ce minte trează, ascuțită trebuie să ai ca să nu cazi în plasa unora sau altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button