X

Deoarece Turcia a achiziționat recent rachete rusești, SUA vor să ne pricopsească cu armamentul NUCLEAR relocat din baza Incirlik

Dacă Statele Unite și Turcia nu vor găsi o cale de colaborare, SUA și-ar putea muta arsenalul nuclear și personalul în România, precizează Geopolitical Futures, fondată de americanul George Friedman.

Decizia ar avea la bază recenta achiziție de către Turcia a sistemelor de rachete rusești S-400, iar Turcia deține o pârgie importantă asupra SUA, informează activenews.ro.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În această dispută, Turcia a ameenințat că restricționează accesul SUA în baza Incirlik. Ca răspuns, Statele Unite au replicat cu prosibiltatea mutării aceste baze.

Incirlik găzduiește, din 1954, 550 de soldați și personal auxiliar, 12 avioane A-10 Thunderbolt, cantități impresionante de combustibil, absolut necesare pentru operațiunile militare americane din Orient, dar și aproximativ 50 de bombe thermonucleare.

Geopolitical Futures a listat 30 de opțiuni posibile pentru mutarea arsenalului, printre primele 10 aflându-se patru locuri din România: Baza aeriană 71 de la Câmpia Turzii, Baza aeriană 86 Borcea, Aeroportul Henri Coandă și Baza aeriană 95 de la Bacău.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Totusi imi imaginez ca la cata tehnica militara a tot tranzitat Romania in ultimii ani, deja ar exista pe undeva “cateva” arme nucleare… In plus, daca America si-ar muta bombene atomice din Turcia, nu stiu daca ar publica lucrul asta pe primele pagini ale ziarelor… (si rusii mai stiu sa citeasca; ar fi putin ridicol sa le dea si adresa exacta: “hai ca le ducem la baza militara X sau Y, ca sa stiti”)

  2. https://adevarul.ro/international/asia/un-memru-guvernului-srilankez-afirma-atentatele-tara-raspuns-atacul-christchurch-statul-islamic-revendica-1_5cbef60d445219c57ede371e/index.html

    “Atentatele din Sri Lanka sunt represalii la atacul antimusulman de la Christchurch, în Noua Zeelandă, a declarat viceministrul srilankez al Apărării în Parlamentul de la Colombo.

    „Investigaţiile preliminare arată că actele din Sri Lanka au avut loc în represalii la atacul comis împotriva musulmanilor la Christchurch“, a spus Ruwan Wijewardene în faţa parlamentarilor srilankezi.”

  3. Aceste arme nucleare ne vor transforma în țintă predilectă pt. alte arme nucleare,poate chiar superioare ,cum ar fi ICBM-uri sau hipersonice.Orice cădere din credință aduce cu sine o nouă amenințare, o nouă osândă. Dacă adaugăm și relocarea de populații necrestine(anticreștine,de fapt)…deznodământul devine previzibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button