X

Moartea adolescentei Gabriela va declanșa un seism în sistem sau se va pune plapuma pe țambal?

de Saccsiv
Foto: https://tvc.md/video-minore-obligate-sa-se-prostitueze-erau-tinute-captive-in-apartamente-si-obligate-sa-se-drogheze

De dimineața la Antena 3, după o știre despre o fată care a murit electrocutată în timp ce făcea selfie și înaintea unei știri despre un bărbat înjunghiat, aflăm despre adolescenta Gabriela, dată dispărută de familia ei din Constanța anul trecut și găsită moartă și goală în cadă în noaptea de 18 spre 19 aprilie anul acesta, într-un apartament din Suceava, în care vecinii știau că se tot aduc fete pentru a practica prostituția. Ba știau chiar și despre tânăra decedată că este din Constanța.

Ni se mai spunea și că fenomenul prostituției a luat amploare în oraș, cu mare tupeu și pe față, existând chiar și un site, locațiile se cunosc, vecinii sesizează poliția, dar mare lucru nu se face.

Toate cele de mai sus nu fac decât să confirme cele ce le-am avertizat în articolul:

Cel mai odios infractor este polițistul care protejează mlaștina prostituției silite cu minore

Moartea adolescentei Gabriela a făcut să apară doar o scurtă știre la tv la rubrica diverse, despre un fenomen odios de proporțiile unei pandemii. Iar la ora la care scriu, pe google n-am găsit referiri despre această drama decât pe Monitorul de Suceava: O-minora-care-se-prostitua-intr-un-apartament-din-Suceava-gasita-moarta-in-cada

Și o preluare parțială pe Pro tv: moarte-invaluita-in-mister-in-suceava-cum-a-fost-gasita-o-prostituata.html

Se va declanșa până la urmă, totuși, în mass-media, o campanie cel puțin de proporțiile celei pornite după violul din Vaslui din 2014? Sunt sceptic, deoarece campania declanșată în 2014 a avut un scop chiar mai odios decât acel viol în sine:

Pentru ca se inchina la LUCIFER, masonul CRISTIAN UNTEANU “demonstreaza” ca ORTODOXIA e VINOVATA de VIOLURILE DIN ROMANIA. In plus minte serpeste, caci STATISTICILE DEMONSTREAZA ca la VIOLURI primitiva Romanie ortodoxa e departe de tarile ce conduc detasat. Edificator, CINE E IN FRUNTE …

M-aș bucura să greșesc iar presa să înceapă a fi ceea ce se tot laudă că ar fi.

Pe de altă parte, ministru la interne este o femeie, ce pare că-i pasă de femei:

Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț: „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

Va dovedi oare -i pasă și de copilele prinse în mlaștina prostituției

Categorii
Social
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. Am o propunere legislativa: femeile care se prostitueaza voluntar si sunt prinse prima data, sa presteze munca in folosul comunitatii. Recidiva sa fie pedepsita cu 30 de ani de inchisoare, pentru ca e o problema de morala si de sanatate publica. Proxenetii si protectorii lor, puscarie pe viata.
  La descinderile in astfel de stabilimente, mascatii sa aiba mitraliere si sa aiba dreptul de a executa foc fara avertisment impotriva proxenetilor. Imobilele folosite in acest scop cu acceptul proprietarului sa fie confiscate.

  1. Am o varsta suficient de inaintata ca sa ajung la concluzia ca in acest domeniu e nevoie de arme automate pentru a face curatenie. Alte nelamuriri?

 2. Subiectele de tipul acesta dacă tot sunt mediatizate e bine să nu se facă în stil Protv care a tocat subiectul mereu in registru feminist. Leit-motivul că fetele sunt obligate e una din cele mai mari minciuni rostogolite de posturile tv pana la saturație. De fapt așa își incep știrile cu prostituate, că vezi doamne ele nu vor dar sunt obligate. O fată dintr-un milion ajunge poate să fie luată cu japca restul se duc de bună voie din varii motive care fac obiectul altei discuții. Fraților prostituția este o epidemie sexuală intens cultivată de SISTEM pentru ca e arma cea mai eficientă de distrus familii și de moarte. Candida auris incubează și e purtată din vagin in vagin și transmisă bărbaților. Pe asta se și mizează ca ciuperca specific vaginală să fie transmisă de prostituate ca să fie astfel curmate milioane și milioane de vieți. Asta va fi una din cele mai severe plăți de la Dumnezeu pentru păcătoși pentru toți cei care tolerează prostituția și o mângăie pe creștet găsind tot felul de scuze de tipul fetele sunt obligate, prostituția nu poate fi eradicată și alte mizerii propagandistice care să facă din prostituție ceva agreabil și de acceptat. Toate orașele patriei mustesc de prostituate, sunt la tot pasul… pe scurt am ajuns să avem o țară de prostituate ambulante. Candida auris e răspândită de prostituate și de abia apoi devin incriminabile spitalele și chimizarea excesivă. Cineva a lansat mediatic diversiunea sau semi-diversiunea care să acopere exact flagelul prostituției. Candida auris se răspândește preponderent sexual asta o știe orice infecționist… de către populațiile de prostituate… de la ele ajung in spitale, in ventilatoare și perdele ș.a.m.d. Prostituatele plimba și amestecă fenotipic candida din toate zonele lumii practicând sexual inter-rasial oral și vagino-anal și de aici explozia de candida auris. Dumnezeu care nu iubește deloc prostituatele nu bate cu bota ci cu …candida auris. De abia de aici statele care vor eradica prostituția constrânse de mortalitate poate vor mai găsi șanse divine de salvare ..altfel…. no chance.

  1. Nu numai candida auris, ci si altele. In privinta faptului ca sunt obligate sau nu, e totusi o problema. Nu stiu care mai e situatia acum, dar prin anii ’90 politia spunea ca majoritatea pleaca din tara sa practice prostitutia in cunostinta de cauza. Realitatea s-a dovedit diferita, majoritatea erau ademenite cu job-uri bine platite ca ingrijitoare, ospatarite etc.

   1. Se vede de la o poștă că ești necopt și nu știi despre ce vorbești pe acest subiect din ce fel pui problema în comentariile tale.
    Nu te judec, nici nu te cunosc dar e o gândire infantila.
    ‘arme automate’??? Ești creștin ortodox?
    Ar trebui să-ți dai mai mult seama ce scrii înainte sa postezi ceva de felul asta.

    Prostituatia a fost din cele mai vechi timpuri o meserie ca oricare alta.

    Vinovat este cine apelează la ‘servicii’ nu cine prestează. Nu ar exista dacă nu ar fi cerere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.