X

Cel mai odios infractor este polițistul care protejează mlaștina prostituției silite cu minore


Cel mai ticăloșit infractor este infractorul polițist. Sau infractorul judecător sau infractorul procuror sau infractorul jandarm sau infractorul gardian de pușcărie.

Pentru ca ei poarta sabia și insemnele statului. Pentru ca despre ei ni se spune ca sunt anticorpii societății a caror menire pe Pământ este sa apere cetatenii. Când însă ei se folosesc de sabie și beneficiaza de protecția hainei statului pentru a face rău cetateanului, atunci cetateanul ce șanse mai are?

Încă din vechime au existat astfel de infractori odiosi. Se vorbește despre ei și în Sfânta Scriptura (Cartea întâi a Regilor, capitolul 8):

1. Iar dacă a îmbătrânit Samuel, a pus pe fiii săi judecători peste Israel.

2. Numele fiului său celui mai mare era Ioil, iar numele fiului său al doilea era Abia. Aceştia erau judecători în Beer-Şeba.

3. Dar fiii lui nu umblau pe căile sale, ci se abăteau la lăcomie, luau daruri şi judecau strâmb.

Diferența de la o epoca la alta și de la un neam la altul consta în proportia acestora în rândul anticorpilor corecti.

Iar dintre toți acești ticalositi, cei mai odiosi sunt cei care protejeaza mlaștina prostitutiei silite cu minore. Care este situația în Romania zilelor noastre? Ne vom referi la poliție în articol pentru ca următoarea știre a deschis buletinele de știri la tv:

Detalii halucinante din dosarul “droguri şi minore pentru polițiști”

De remarcat ca respectivul club de lux, în care aveau loc aproape zilnic acele orgii, se afla lângă sediul Poliției…

E oare ceva nou și cu totul excepțional?

Acum un sfert se secol facea oarece vâlvă cazul unei fete rapite și obligate să se prostitueze în zona Centurii Bucurestiului. A reușit să fugă, s-a dus la primul polițist pe care l-a găsit iar acesta a dus-o înapoi la pesti.

Tot pe atunci se difuza la tv un scurt reportaj despre vilele polițiștilor. Nu l-am găsit pe youtube, puteți însă citi articolul din 2001: Vilele politistilor, mandria tarii
Iată și o afacere din 2005:

STENOGRAME: BANDĂ DE POLIȚIȘTI INTERCEPTAȚI DE DIICOT CUM PROTEJAU O REȚEA DE PROSTITUȚIE DE MINORE! UNUL A FOST ȘEFUL POLIȚIEI PARLAMENTULUI PÂNĂ ACUM CINCI LUNI: COMISARUL ION CRAIU! CINE I-A SCĂPAT?

Cum au evoluat lucrurile?

Un lucru este limpede. Afacerile cu minore obligate să se prostitueze au ajuns la un nivel de pandemie. O industrie care produce sume colosale dar care este, prin natura ei, publica. Aproape orice cetatean din aproape orice mare oraș îți poate indica dacă în vecinatatea sa este un „loc cu curve”. Pentru ca majoritatea unor astfel de locatii nu sunt totuși de tipul bunga bunga. Sunt multe fete, mulți clienți, multă vanzoleala. E o treaba despre care se afla repede. E poate tipul de infractiune cel mai ușor de depistat de către poliție. Și totuși înflorește.

E drept, când notorietatea unor clanuri ajunge naționala sau chiar internațională, se mai salta dintre ei. De exemplu, ani de zile apareau în mass-media astfel de articole:

HARTA CLANURILOR INTERLOPE DIN ROMÂNIA. Vezi cine este „stăpân” în oraşul tău

Și pana la urma au fost condamnați câțiva:

MINORE RAPITE, ELECTROCUTATE SI DROGATE INAINTE SA SE SE PROSTITUEZE

De ce merge însă totul atât de greu? De ce sclavia de la Berevoiesti a funcționat nestingherita cel puțin din 2004, cu toate ca era de notorietate locala?

În incheiere, câteva cuvinte referitoare la cartea din fotografia de la începutul articolului, conform articolului De vanzare: Mariana, 15 ani. In mlastina prostitutiei silite cu minore de pe Hotnews:

Pe langa sechestrare, satisfacerea zilnica a zecilor de clienti, cu pretentii care de care mai desucheate, fetele sunt batute, drogate, vandute ca vitele. Sunt trimise pe strada cu boli sau cu burta la gura. Indiferent de anotimp. Unora li se scot dintii, pentru a practica mai bine sexul oral. Altele sunt arse cu tigarile sau devin tinta de tir. Li se da foc sau sunt omorate si ciopartite in bucati. Nu le mai cauta nimeni, de plans nici atat.[…]

Corpurile lor tinere sunt puse la vanzare, silit, de oameni fara scrupule, care practica sclavia umana in secolul 21. Cu banii storsi de la victime, acestia isi cumpara case, masini si bunuri de lux. Isi mai cumpara politisti, procurori si judecatori, care sa ii scoata la procese basma curata. Mlastina prostitutiei e adanca. Sunt insa oameni care au curajul sa dea cu bata in lac si sa tulbure niste ape oricum tulburi. Unul dintre acestia este romanca Iana Matei, care depune o cutremuratoare marturie despre experientele ei legate de prostitutia juvenila silita.[…]

Cartea Ianei Matei se citeste, in parte, ca un roman de actiune. Incercand sa o scoata din mainile proxenetilor pe adolescenta de 15 ani, Mariana, autoarea trece printr-o urmarire „ca-n filme”. Apoi incepe lupta cu politisti corupti, razboaiele interminabile cu birocratia romaneasca si internationala, pentru a gasi fonduri pentru proiectul ei de reintegrare sociala a minorelor, foste victime ale sclavagismului sexual. […]

Conform unui studiu facut de ONG-ul TAMTEP si citat de autoare, Romania ar fi cap de afis intre tarile care furnizeaza prostituate in tarile europene, depasind chiar si Rusia. Din experientele personale ale Ianei Matei, in cadrul proiectelor sale sociale, „80% dintre traficantii romani de oameni sunt de etnie roma”. E un fapt constatat de autoare pe fapte si nu o consideratie de ordin discriminator, dupa cum precizeaza aceasta.
„Fetele pe care le iau la mine in Casa de Femei au fost aproape intotdeauna vandute de roma altor roma. Sunt familii sau retele largi, care se intind peste mai multe tari ale Europei”. „Lucrez de 12 ani cu victimele traficului sexual si va asigur ca fetele de etnie roma pe care le-am luat la mine pot fi numarate pe degetele unei singure maini. Romii se afla in principal pe partea traficantilor”, scrie Iana Matei.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. E proastă lumea!
  Dacă aș avea un caz din ăsta, fac rost de un pistol și-mi fac dreptate singură!
  Am văzut mai demult pe B1TV, la ”Nașul”, filmări cu proxeneți, interlopi care era ”cercetați” de un procuror ce se dădea milostiv cu gorilele-alea dezbrăcate până la brâu, tatuați, cu cefe groase…..știți ce se auzea în înregistrări: ”Mă (sau Bă!) eu vă dau drumul, DAR vă potoliți, da? Vă faceți cuminți, vă duceți la Biserică, aprindeți o lumânare, și vă vedeți de treabă, da? Îi lua pe fiecare-n parte și îi dojenea de parcă ăia aveau 3-4 ani și au băgat degetele în priză din greșeală sau au dat iama în cămară la borcanul cu miere!
  Era GREȚOS totul…SE MIMA ”dreptatea” și ”punerea la punct” a unor animale pe 2 picioare, că eu nu-i pot numi oameni!
  Și le dădea drumul jivina de procuror cu față îndestulată, de infractor ”legal” care trăiește BINE de pe urma victimelor care apelează și se uită la el/la ei, ca la un trimis al lui Dumnezeu care să le facă dreptate!
  Treaba-i veche și pute rău!
  Din păcate, NU mai există oameni care să încerce să facă CEVA!
  Scârbele de procurori, judecătorii, milițienii, jandarmii…AU TOATE PÂRGHIILE LEGALE pentru a face dreptate dar…NU vor! Le place PREȚUL DE SÂNGE dat de către infractori, băgat în buzunare!
  Vă dați seama că ei nu realizează că TOTUL SE PLĂTEȘTE?
  Ei nu-și dau seama că, așa cum e abuzată o fată/adolescentă/tânără de către animalele-alea, așa poate să li se întâmple și fetelor, femeilor din familia lor?
  Oare de ce acceptă?
  Din pricină că-s crescuți numai LUMEȘTE, concepuți cu patimă, după vizionarea a cine știe ce gen de filme, după băutul de alcool, poate tras ceva pe nas, șamd…și-atunci?
  ȘI PĂRINȚII LOR AU FĂCUT LA FEL, ȘI BUNICII, LA FEL…că se perpetuează lipsa trăirii duhovnicești…așa cum spunea Pr.Cleopa: unii sunt fiii lui Abel, alții, fiii lui Cain, dpdv duhovnicesc!

 2. Cunosc un caz real petrecut in tara noastra in decursul anilor 2000, relatat de catre un apropiat:

  Intr-un oras de undeva din inima Romaniei, au sosit niste „investitori straini”, italieni prin nascare, ce au investit, construind un bordel, ilegal evident, la oarece distanta de periferia orasului, intr-un loc retras, intim, langa o padure.

  Bordelul era cu circuit inchis, adica era adresat doar clientilor cunoscuti ai investitorilor, proveniti tot din Italia si diversi cunoscuti din Romania, printre care evident si politistii locali si alte bresle importante de pe plan local, ca deh, totul trebuia sa mearga ca uns.

  Ideea e ca, dintre politistii care frecventau des locul, un anume domn comisar, a mers intr-o seara la bordel, a primit o camera si a asteptat partenera. Ceruse o minora daca exista disponibila. Responsabilii de vanzari au trimis o minora la camera comisarului, cu care, cand a dat ochii a ramas inmarmurit: era fiica dansului in varsta de 17 ani si care presta acolo si din placere, dar si din interese mercantile.

  Desnodamantul a fost evident: afacerea s-a dezmembrat imediat dar in mare, mare liniste.

  Probabil ca ceea ce v-am relatat nu e intocmai cu realitatea, am relatat doar ceea ce mi-am amintit de acum aproximativ 10 ani cand un apropiat cu care eram pe drumuri prin tara, mi-a descris intamplarea, trecand prin acea zona.

 3. Iar unii vor legalizarea prostituției pe motiv că s-ar aduce bani la buget!
  Pentru că mulți vor doar bani, nu contează pentru ei altceva! Rușine lor!

 4. Tot aici as include si fenomenul prin care s-a dezincriminat total pornografia in Romania. In anii ’90 mai era cum mai era. In anii 2000 s-a ajuns la chestiuni grave si foarte grave! Eu cred ca daca s-ar face o cercetare serioasa s-ar gasi o coerentza clara intre raspnandirea pornografiei si numarul de agresiuni sexuale si sarcini nedorite la adolescente!
  Nu a fost suficienta doar aceasta problema ci s-a ajuns chiar la aceasta ocupatie (determinata de raspandirea mare a internetului) care se cheama „videochat” si care e, de fapt, prostitutie online, nimic altceva.
  Aceste asa zise studiouri de videochat au ajuns sa isi faca reclama in inima complexelor studentzeshti pentru a recruta tinerii in aceasta „ocupatzie”.
  Exista si anuntzuri ale lor pe saituile de recrutare de fortza de munca!
  Legiuitorii si autoritatzile noastre nu vad / aud nimic si nicio masura nu se ia! In numele „libertatii de exprimare” se lasa la liber toate aberatiile si elucubratiile bolnave ale unor ahtiati dupa bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.