X

Fost director al SIE anunță că va ADUCE jumătate de milion de PAKISTANEZI în România până anul viitor

Ministerul pentru diaspora şi dezvoltarea resurselor umane din Pakistan a acceptat miercuri 17 aprilie să trimită în România peste 500.000 de lucrători până în 2020, informează APP, citată de economica.net și de Gazeta Românească de la Roma.

Decizia a fost luată după oferta prezentată de ambasadorul român în Pakistan, Niculaie Goia, care a apelat la Sayed Zulfikar Abbas Bukhari, asistent special pentru diaspora al premierului Imran Khan, așa cum arată și The News International.

Niculaie Goia a fost director adjunct al SIE în perioada 2004-2005. Conform Anuarului Diplomatic și Consular, Niculaie Goia a lucrat între anii 1976-1979 ca cercetător științific la Institutul de Economie Mondială.[ Începând din anul 1979 a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Externe, îndeplinind funcția de secretar III la Ambasada României în R.P.D.Yemen (1979-1983). La 2 septembrie 1986 a primit gradul diplomatic de secretar I în cadrul MAE, fiind detașat la Ambasada României în Republica Islamică Iran (1986-1990). În anul 1990 a fost încadrat în Serviciul de Informații Externe (SIE), pe postul de director al Direcției de Relații Externe, apoi șef al Directiei Operative. Revine în diplomație pe postul de consilier diplomatic la Ambasada României în Japonia (1991-1995). În anul 1997 a fost încadrat în Serviciul de Informații Externe (SIE) ca șef al Direcției de Cooperare Euroatlantică și Relații Externe (1997-2004) și de director adjunct al SIE, cu rang de secretar de stat (2004-2005). El a fost înaintat pe rând la gradele de general de brigadă (cu o stea) la 8 februarie 2002 [2] și general de armată (cu 4 stele) la 18 noiembrie 2005, grad cu care a fost trecut în rezervă tot atunci.

Goia a arătat că, în contextul dezvoltării recente a ţării şi al emigraţiei forţei de muncă româneşti către alte ţări europene, România ar putea avea nevoie de aproximativ un milion de angajaţi din alte ţări.

Ambasadorul a declarat că România este gata să primească mai mult de o jumătate de milion de pakistanezi până anul viitor şi că pe piaţa muncii sunt disponibile locuri de muncă pentru informaticieni, constructori, medici, ingineri şi alte categorii profesionale. Printre altele, a precizat el, în România este nevoie de 40.000 de şoferi, deci ar putea fi angajaţi cât mai mulţi din Pakistan.

Bukhari a criticat precedentele guverne ale ţării sale, care nu au reuşit să exporte forţă de muncă în România.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Da,se gândește acest ambasador la noi si acest SISTEM,GUVERN FARA DUMNEZEU,SI VOM TRAGE CONSECINȚELE PENTRU ACCEPTAREA ideilor acestora,aceasta fiind,OCUPAREA ROMÂNIEI DE CATRE OCCIDENTALI!

      1. Multa vreme ne-am amagit cu asazise sondaje cum ca romanii se declara 90% credinciosi etc.Referendumul pt familie a aratat ca doar a cincea parte din ce a mai ramas din poporul roman pretuieste valorile crestin ortodoxe.Restul sunt fie ipocriti ,fie victime ale procesului spalarii creierelor introdus dupa 1990 ca un cancer in societatea romaneasca.De asta m-am convins zilele trecute in fata unei biserici unde cativa care lucrau la renovare injurau ca niste golani chiar in curtea sfantului lacas.Am inteles inca o data ca mare parte din ceea ce numim „romani” nu au nimic sfant in ei ,scopul lor suprem in viata fiind burta plina si chilotareala la TV.O fi blestemul celui omorat ca un caine in Sfanta zi de Craciun si caruia nu I-am cerut nici acum iertare.Nu peste multa vreme de dormit pe noi tara noastra se va numi Rompakistan.Dar cine sa observe?

  2. Planul pentru Romania : sa plece românii din țară si sa vina strainii in Romania. De reflectat… Si asta a inceput chiar dupa revolutie. Pentru că logic ar fi ca statul român sa creeze conditii pentru întoarcerea romanilor din străinătate in tara lor si nu aducerea unor straini in România… Deci e clar !

  3. Inchisoare pe viata pentru acest individ zis ambasador si pentru toti vanzatorii si tradatorii de neam !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.