X

Apel la Căință. Jucătorul de rugby Folau a scris pe instagram că pe păcătoşi îi aşteaptă Iadul, iar salvarea este Iisus. Pentru aceasta clubul i-a REZILIAT contractul şi l-a EXCLUS din lotul pentru Campionatul Mondial

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iătă ce putem citi pe prosport.ro:

Selecţionerul naţionalei Australiei de rugby, Michael Cheika, a dat de înţeles că nu-l va include pe Israel Folau (30 de ani) în lotul pentru Campionatul Mondial din 2019, din cauza mesajului lipsit de respect publicat de jucător pe Instagram.

“Beţivii, homosexualii, adulterii, mincinoşii, curvarii, hoţii, ateii, idolatrii, iadul vă aşteaptă. Căiţi-vă! Numai Iisus vă poate ajuta”, a scris Israel Folau, miercuri, pe contul personal de Instagram.

Acum, cariera celui mai cunoscut şi mai bine plătit rugbist australian e în pericol. Israel Folau nu este la prima abatere, după ce în 2018 a scris, printre altele, că „Planul lui Dumnezeu pentru persoanele gay este Iadul”.

Federaţia de rugby din Australia a avut de gestionat o situaţie complicată de-a lungul timpului cu Folau, care a ameninţat în trecut că va renunţa la naţională, în cazul în care credinţele sale religioase vor fi puse sub semnul întrebării.

Totuşi, sportivul a recidivat miercuri, iar federaţia a făcut o şedinţă de urgenţă tocmai pentru a analiza situaţia lui Folau: „Deşi Israel e îndrepăţit să aibă anumite credinţe, modul în care el îşi exprimă aceste credinţe nu coincide cu valorile din sport”.

Deşi federaţia l-a ameninţat că nu-l va mai convoca, în timp ce echipa de club, New South Wales Waratahs, i-a transmis că-i va rezilia contractul, Israel Folau a continuat şi a admis că nu regretă afirmaţiile făcute: „Absolut deloc. Vreau să respect ceea ce spune Biblia şi să împărtăşesc asta cu dragoste. Pot să văd reversul medaliei, cu reacţiile total opuse la cea ce am exprimat. Cred într-un Dumnezeu care controlează toate lucrurile. Oricare va fi dorinţa Sa, dacă să continui să joc sau nu, voi fi mai mult decât fericit să fac ceea ce vrea El. Dacă nu vrea să continui să joc, asta este”, a transmis Folau, conform L’Equipe.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. @ Magda

   mai usor cu laudele…..te-ai uitat bine la poza? e plin de tatuaje…simboluri tribale…posibil oculte….si atita timp cat nu e ortodox nu e nimica de laudat la el…e tot un fel de eretic…daca era ortodox atunci era altceva, era sigur in tabara cea buna…caci Hristos este Ortodox, Hristos este Dumnezeu

 1. ***Doamna Magda,vă percep ca pe o persoană radicală;de tatuajele personajului nu spuneți nimic?vă întreb deoarece această știre mi se pare ipocrită;să nu zic că personajul în sine este ipocrit deoarece mas media ce există în momentul de față nu prezintă declarațiile și faptele așa cum sunt ele…

  1. Stimabile!
   Eu m-am uitat la ce-a spus pe gură, adică a mărturisit, nu la tatuajele lui!
   Adică, nu sunt mai ”catolică” decât Papa 🙂
   Sunt unii ȘI mai radicali pe-aici…dintre care Stoler Filip și alții!
   Iar dacă asta percepeți a fi radical în ceea ce mă privește, e perfect așa!
   Avem nevoie de cât mai mulți radicaliza(n)ți, ca să se trezească și alții!

 2. Eu personal cred că tatuajele pot fi “spălate” prin mărturisirea curata făcută de acest băiat.
  Nu știu în ce religie o fi, dar daca Dumnezeu randuieste, va afla într-o bună zi Credința Adevărată.
  Judecățile lui Dumnezeu nu se potrivesc cu ale oamenilor!

  Sa nu uitam: tâlharul de pe cruce a fost primul dintre oameni care a ajuns în Rai pentru că l-am mărturisit pe Iisus Hristos!

 3. Mărturisirea pentru Hristos valoreaza mai mult decat tatuajele. Faptul ca acest om si _à pus cariera(si poate chiar mai mult) in pericol pentru a-L marturisi pe Hristos e ceva de nepretuit in ziua de azi unde majoritatea dintre noi ne multumum cu compromisul. Cinste acestui om !

 4. Bine surioară. Mă mai las un pic atras în capcana ta (de isterică ce ești????)

  Motivul pentru care te-am întrebat de saccsiv este că el a scris o grămadă dinaintea ta despre masoneria lui Daniel și implicit despre catedrală.

  Tu nu vii cu noutăți despre masonerie.

  Mă întorc la subiectul saccsiv.

  Ar trebui să îl întrebi pe el de ce are o contradicție conceptuală când, pe deoparte, vorbește despre catedrala lui Daniel ca despre un fief construit de un mason și pe de altă parte da impresia că o apără în relație cu catedrala Notre Dame.

  Întâmplarea face că eu îl înțeleg și sunt de acord cu acest punct de vedere motiv pentru care am și afirmat ca am împrăștiat articolul pe WhatsApp.

  Da. Am făcut-o și nu-mi pare rău.

  Isterico.

  Arsenie Boca = rătăcit
  ?

  1. Amice!
   Te repeți în mesaje…aidoma celor care-și marchează teritoriul sau precum bipezii ce vor să lase moștenire întru eternitate (unii scrijelind scoarța de copac, alții pe băncile din parc, alții prin mijloacele de transport, în WC-uri publice) prin strigarea acută a propriului mesaj (implicit propriul nume) pe toate gardurile!
   Și-ntr-un caz, și-n altul…FACI MIZERIE!
   Iar cei care dau de mesajele tale, fie se amuză, fie întorc nasul, pentru că PUT (din pricina marcării, a ridicării piciorului pe unde nici cu gândul nu gândești)

 5. buna tuturor!

  se intampla ca traiesc in Australia si cunosc un pic mai bine cum stau treburile pe aici. chestia cu tatuajele e foarte generalizata,e ca o epidemie. nu esti cool daca nu ai ceva mazgaleli pe piele(nu am, fereasca Dumnezeu),dar oamenii din aceasta tara sunt destul de influentabili,iar despre credinte nu prea se pune in discutie. tipul e un sportiv valoros si mai ales un tip curajos exprimandu-si parerile in acest fel. asta deoarece in numele lui politically correctness, cam nimeni nu este vocal si se perpetueaza la orice nivel al societatii un fel de indiferenta generalizata. de fapt fiecare se teme sa nu isi piarda jobul si cada in dizgratia celorlalti,mai ales in cazul persoanelor publice. Australienii sunt in general oameni destul de stranii as spune,care se raporteaza la alte valori decat noi europenii. Credintele lor sunt total altele decat cele cu care obisnuim noi sa traim. Eu sufar de o inadaptare cronica fiind incapabil sa le inteleg mentalitatea si felul de a trai. Lucrurile in care cred,experienta mea de viata,cultura mea nu prea au valorat prea mult in aceasta lume. Au incercat sa imi spele creierul in fiecare zi cu valorile lor,dar nu au reusit. Raman acelasi roman curat si bun ca in prima zi in care am sosit. Era o vreme acum vreo 10 an cand fiecare umbla pe strada cu un pahar de cafea. nu-l aveai, nu erai de acolo. a venit apoi vremea tatuajelor si a salilor de fitness. nu faceai asta,nu apartineai acestei lumi. acum sunt dependenti de telefoane. 24 de ore din 24 poti intalni unul sau una tolanit/a pe un trotuar chiorandu-se la un smartphone. oameni care nu au dupa ce bea apa(epidemie de homeless) ii vezi cu telefoane,simuland ca sunt foarte importanti,ca sunt fericiti,ca apartin unui network social. este doar fake si drama ieftina.daca de maine de exemplu unul merge dezbracat total pe strada, va fi suficient si al doilea ca toata lumea sa considere asta cool si sa se lanseze moda. mie imi par limitati si foarte manipulabili. ce tara este asta care a legiferat Sodoma si Gomora? A fost un referendum la care s-a raspuns in plic daca esti de acord cu legalizarea homosexualitatii. Si de sigur Australia iarasi trebuia sa arate lumii cat de deschisa si cat de liberala este. In rest bate un vant de subcultura si indolenta dureroase. De asta il apreciez pe acest tip care are curajul sa se usureze contra vantului. Toti inteleg ce spune,dar vai, noi traim deja in Heaven si nu putem fi de acord cu ineptiile religioase alei unui individ. Nu va mai dura multi ani si se va plati un pret greu pentru toata aceasta lasitate si ipocrizie. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button