X

Președintele Ungariei împreună cu Papa Francisc la Șumuleu Ciuc

La invitaţia arhiepiscopului romano-catolic de Alba-Iulia, György Jakubinyi, preşedintele Ungariei, János Áder, va participa la slujba papală din 1 iunie, de la Şumuleu Ciuc, a transmis Preşedinţia Ungariei, vineri, către agenţia ungară de presă MTI.

Şeful statului maghiar va sosi la Şumuleu Ciuc împreună cu soţia sa, Anita Herczegh. O săptămână mai târziu, János Áder şi soţia vor fi prezenţi şi la tradiţionalul Pelerinaj de Rusalii de la Şumuleu Ciuc, care are loc în 8 iunie. Pentru slujba Papei Francisc s-au înscris, până acum, peste 100.000 de persoane. Ungaria trimite mai multe trenuri de pelerinaj la Şumuleu Ciuc.

Arhiepiscopul György Jakubinyi va extinde durata pelerinajului de la Şumuleu Ciuc şi posibilitatea primirii indulgenţei plenare, şi pentru ziua vizitei Papei, s-a anunţat anterior.

 

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

12 comentarii

 1. Curtea supremă din Ungaria a hotărât că minorii pot fi luați dela familiile lor dacă nu sunt vaccinați ,indiferent de motivul invocat.Iată că politica,aparent independentă a Ungariei,în cadrul u.e. ,este condiționată de implementarea unei măsuri principale din agenda n.w.o.

  1. Vizita papei in Romania va semăna cu o invazie a ungurilor..in Ardeal. Să-l invite la ei in Ungaria, e mai simplu decât să se deplaseze atâta norod de lume să îl vadă.
   toate au un scop ascuns…

 2. FARA A INTRA IN POLEMICA SI DISCUTII , CUNOSC ROMANII CE REPREZINTA ACEASTA LOCATIE ?SUMULEUL A FOST RESEDINTA EXECUTIVA A SCAUNULUI SECUIESC AL CIUCULUI CU SCAUNELE FILIALE ALE GIURGEULUI SI CASINULUI , SIMBOL PENTRU INDEPENDENTA TRANSILVANIEI ! ACEST PAPA AR TREBUI DECLARAT PERSONA NON GRATA SAU ARESTAT PENTRU
  actiuni dusmanoase contra statului, spionaj, atentat care pune in pericol siguranta statului, atentat contra unei colectivitati, acte de diversiune, s, , actiuni impotriva ordinii constitutionale, complot ! DE CE A ALES ACEST DEVIL TOCMAI ACEASTA LOCATIE ? TREZITI VA !
  Șumuleul a fost reședința executivă a Scaunului Secuiesc al Ciucului, cu scaunele filiale ale Giurgeului și Cașinului

 3. Hai sa nu fim farisei,e normal sa vina să-l vadă pe episcopul romei. De ce sa nu vina oamenii din ungaria,trebuie sa arătăm dragoste si îngăduința,dar sa arătăm că ne păstrăm Credința Ortodoxă.

 4. Restul romanilor îi vor înțelege adevaratele sale intenții abia în aceasta zi. Probabil că așa trebuie sa fie că sa ne trezeasca la realitate și restul romanilor.
  Dumnezeu iubește pe români și îi va apăra! Daca vor avea tupeul sa vina și să ne lovească în propria noastră casa, atunci vor vedea ei ce poate Dumnezeu, dar și ce pot romanii.
  Doamne Ajuta!

 5. Pentru practicanții creștinismului roz care cred la modul general că Dumnezeu este numai iubire necondiționată și că adevărul este o chestiune relativă în spectrul tuturor religiilor de pe pământ vă prezentăm astăzi continuarea seriei:

  BULETIN AL NENOROCIRILOR

  https://www.digi24.ro/amphtml/magazin/timp-liber/showbiz/imagini-cu-emilia-clarke-pe-patul-de-spital-dupa-primul-anevrism-cerebral-1110762

  Anevrismul reprezintă o formațiune vasculară cu aspect tumoral, localizată pe traiectul unei artere (cel mai des) sau vene[1]. Se prezintă ca o dilatare (ca un sac) a vasului sanguin și poate fi localizat oriunde în organism[2]. Cu toate acestea, cel mai adesea el se dezvoltă în segmentul abdominal al arterei aortice și la nivelul vaselor creierului (anevrism cerebral)[3]. În majoritatea cazurilor este asimptomatic.
  Termenul se mai folosește – în cadrul unor cuvinte compuse, pentru o descrie condiția în care apare o dilatație patologică segmentară situată la nivelul peretelui inimii – cel mai frecvent situată la nivelul ventriculului stîng și adesea consecința unui infarct miocardic transmural.[4]

  Pentru frații noștri adânci cunoscători ai relației lui Dumnezeu cu creația Lui trebuie să precizăm că serialul Game of Thrones
  este un serial eminamente diavolesc (știu, suntem ortodocși bătuți in cap), la care copiii noștri trebuie să caște gura cu entuziasm și să zică “ce poveste frumoasă!”.

  Ne aflăm în Postul Paștelui și, în noaptea de înviere unii dintre noi vor răspunde cu lumânarea în mănă:

  “Hristos a înviat!”

  Să mă ierte Dumnezeu, dar să mergi să răspunzi “Hristos a înviat!” în noaptea de înviere și, în același timp, să îți să lași copilul să se uite la un serial diavolesc, acest lucru este de domeniul schizofreniei.

  1. Doamne fereste! Noaptea mintii! S-a ajuns la nebunie! Ma chinui in familie sa-i fac sa inteleaga ca traim vremurile dim urma, sa renuntam la tv, la politica asta a lui satan, la vaccinuri, se uita la mine, de parca ar zice ca-s nebun! Ma bucur ca o parte mai inteleg, restul …
   Am observat ca cei care nu inteleg, sau refuza sa creada, sunt cei care se uita non stop la tv. Saracii, nu-si dau seama ca sunt spalati pe creier!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.