X

„Unplanned”, un film american ANTI-avort a devenit succes de box office/ VIDEO

Un film produs de un studiou creștin despre o fostă angajată a unei organizații care asigură sprijin pentru avort care a devenit activistă pro-viață s-a transformat într-un un succes de box office, clasându-se pe locul patru după ce „Dumbo”, „Us” și „Captain Marvel”, relatează AFP.
„Unplanned”, care a avut premiera în cinematografe pe 29 martie, a avut încasări de 8,6 milioane de dolari în America de Nord.
Filmul apare în contextul unei campanii puternice a oponenților avortului, care a fost legalizat în Statele Unite de către Curtea Supremă în 1973.
Printre cei care promovează filmul se află și vicepreședintele Mike Pence, care a postat pe Twitter că „este tare bine să vezi că cinematografele din țară proiectează filmul”.
Pe de altă parte, filmul a fost catalogat de unii critici ca fiind propagandă.
„Unplanned” ,,nu este un film bun, este efectiv propagandă”, a scris Owen Gleiberman în Variety.

Categorii
Avort
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Si asta in conditiile unei taceri aproape totale in media. Iar daca filmul asta e de propaganda, atunci cum sunt filmele care promoveaza imoralitatea?

    1. Cum poate fi propaganda ca e bazat pe o situatie reala? Intrebarea e daca va veni la noi ce audienta va avea. Ca mizeria cu Ramona a avut un succes care ma intristeaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.