X

„Unplanned”, un film american ANTI-avort a devenit succes de box office/ VIDEO

Un film produs de un studiou creștin despre o fostă angajată a unei organizații care asigură sprijin pentru avort care a devenit activistă pro-viață s-a transformat într-un un succes de box office, clasându-se pe locul patru după ce „Dumbo”, „Us” și „Captain Marvel”, relatează AFP.
„Unplanned”, care a avut premiera în cinematografe pe 29 martie, a avut încasări de 8,6 milioane de dolari în America de Nord.
Filmul apare în contextul unei campanii puternice a oponenților avortului, care a fost legalizat în Statele Unite de către Curtea Supremă în 1973.
Printre cei care promovează filmul se află și vicepreședintele Mike Pence, care a postat pe Twitter că „este tare bine să vezi că cinematografele din țară proiectează filmul”.
Pe de altă parte, filmul a fost catalogat de unii critici ca fiind propagandă.
„Unplanned” ,,nu este un film bun, este efectiv propagandă”, a scris Owen Gleiberman în Variety.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Si asta in conditiile unei taceri aproape totale in media. Iar daca filmul asta e de propaganda, atunci cum sunt filmele care promoveaza imoralitatea?

    1. Cum poate fi propaganda ca e bazat pe o situatie reala? Intrebarea e daca va veni la noi ce audienta va avea. Ca mizeria cu Ramona a avut un succes care ma intristeaza…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button