X

GARDA MAGHIARĂ? O inițiativă UDMR care prevede înființarea de unități de voluntari pentru asigurarea ordinii publice a fost adoptată tacit de Senat

O inițiativă legislativă a UDMR care prevede înființarea de unități de voluntari pentru asigurarea ordinii publice a fost adoptată tacit pe 25 martie de către Senat.

Proiectul, inițiat de deputatul maghiar de Bihor, Szabó Ödön, și semnat de alți 16 deputați UDMR, vizează modificarea a două acte normative: Legea nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi Legea nr.78/2014 privind reglementarea activităţii de voluntariat în România

Practic, maghiarii propun ca printre formele de pază prevăzute de lege (paza cu efective de jandarmi, paza cu polițiști locali și paza proprie, paza în mediul rural, paza și protecția prin societăți specializate) să fie introdusă și paza locală / comunală, aceasta putând fi asigurată cu unități de voluntari, transmite G4Media.

Nota mea: Proiectul UDMR vizează crearea unor echipe de voluntari care să asigure paza locală, după modelul Garzii Maghiare din Ungaria, scopul final fiind acela al subminării autorității instituțiilor statului român în zonele controlate politic și administrativ de UDMR. Tot echipe de voluntari au fost și cei din Garda Maghiară, organizație cu caracter fascist, și tot pentru paza locală au fost constituite. Adoptarea acestei inițiative a UDMR ar duce la crearea unor structuri paralele cu instituțile statului român care să asigure ordinea publică. Camera Deputaților trebuie să respingă această nouă aberație a celor de la UDMR.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Iredentism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Gruia lui Novake de Fosile Olecsandri chind fost tiner… ember…

  Sus in nukul oriasze Gruia odormise.
  Dorme ka un kopilasze legănat de visurile.

  Paloszul atirna-n cui
  De urat sa-i treache
  Murgul paszte in voia lui
  Câcheodată cake.

  Școala Gruio eș hai-hui
  Nematodo turcii,
  Turcii care oduk cu ei
  Funii de motase
  Impletite-n …. eki, ket, harom…
  Bosmeg…
  Rumuneszte … șase.

  https://m.youtube.com/watch?v=dg3mO-99-pE&feature=youtu.be

 2. Nu sunt de vină ungurii…slăbiciunea,aproape nefirească, a statului român e de vină. Ei nu vor să se lase pe mâna românilor care nu fac nimic pt.apărarea statului și a intereselor cetățenilor săi ,și atunci au preluat inițiativa. Problema este la noi,la români. Nu ne cunoaștem interesul național și nici social.Suntem dezbinați, egoiști și ignoranți.

 3. Deci posibil să avem si ORGANIZATII PARAMILITARE ANTI-ROMÂNEȘTI care functioneaza LEGAL pe teritoriul României. Se răsucesc strămoșii nostri în mormânt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.