X

Restabilirea FIRESCULUI. Salvini a repus în drepturi termenii de „mamă şi tată” pe actele de identitate ale minorilor

Deşi restabilirea termenilor de „tată” şi „mamă” este o întoarcere la firesc, trebuie atrasă atenţia asupra faptului că noua carte de identiate pe care statul italian o va emite, va fi una electronică. Aşadar, o măsură bună va veni la pachet una mai rea.

Decretul, foarte mult dorit de Matteo Salvini, a fost publicat în Monitorul Oficial, care prevede ca pe Cărţile de identitate ale minorilor să apară rubricile „tată” şi „mamă”. Ştirea este dată publicităţii de Guvernul italian şi preluată de toată mass-media din peninsulă.

Noua normă prevede înlocuirea termenului „părinţi” cu „tată” şi „mamă” şi modalităţile tehnice ale emiterii noii Cărţi de identitate electronică.

În noiembrie trecut, acelaşi ministru, Salvini, propusese introducerea celor două ziceri, cu atât mai mult cu cât se demonstrase mereu ostil unei tendinţe, zice-se în vogă şi care în unele ţări s-a aplicat „părinte 1” şi „părinte 2”.

În noiembrie anul trecut, vicepremierul și-a anunțat bătălia „în apărarea familiei naturale„. „Mi sa- raportat – a spus în acel moment pentru ziarul catolic online La Nuova Bussola Quotidiana – că pe site-ul Ministerului de Interne, pe formularele pentru Cartea de identitate electronică erau „părintele 1 „și „părintele 2 „. Imediat am modificat site-ul prin restabilirea definiției „mamă” și „tată”.

Şi iată că la doar câteva luni după aceste cuvinte, schimbarea intră în vigoare prin decret, în ciuda multor respingeri din partea unor politicieni.

Se ştie că ministrul italian este un apărător înverşunat al familiei tradiţionale, spre deosebire de alte state europene care au făcut chiar referendumuri pe această temă. Aşadar, Salvini a mai rezolvat o problemă spinoasă şi repune în drepturi termenii de „mamă şi tată” în actele oficiale ale fiecărui minor.

Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Trăiam de ceva timp sentimentul că Brexitul reprezintă centrul de greutate al viitorului politic la omenirii.

  Spun viitorul politic pentru că viitorul real al omenirii este sfârșitul lumii. Mai întâi prăpădul făcut de antihrist și apoi venirea Mântuitorului.

  Până atunci însă, dacă sunteți vorbitori de limba engleză, urmăriți acest dialog din Parlamentul European.

  Dacă nu sunteți vorbitori prea buni de limba engleză, nu ratați acest dialog și rugați pe cineva să stea lângă dumneavoastră și să vă traducă.

  Conștiințele multor români de-ai noștri ar fi de-a dreptul zdruncinate de urmărirea acestui dialog din Parlamentul European.

  Înțelegerea acestui dialog i-ar arăta românului de rând în ce hal este ținut departe de adevărul despre Brexit și despre această șandrama putredă numită Uniunea Europeană care este ultima haltă înainte de Guvernul Mondial și înscăunarea lui antihrist.

  Dacă cineva s-ar înhăma voluntar la o subtitrare în limba română ar fi minunat. Eu nu stăpânesc tehnologia atât de bine.

  https://m.youtube.com/watch?v=LlWe6ByW25Y

 2. Robert Baer, fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca sa dezmembram Iugoslavia

  „Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!” spune Robert Baer, fost agent CIA într-un interviu.
  Publicaţia WebTribune din Serbia publică un interviu halucinant cu Bobert Baer, fost agent CIA, care vorbeşte despre activităţile agenţiei americane în fosta Iugoslavie.

  Baer se afla, în urmă cu două săptămâni, într-un turneu de promovare a cărţii sale „Secretele Casei Albe”, la Quebec, Canada, în momentul în care a acordat interviul pentru publicaţia sârbă. Robert Baer este autorul mai multor cărţi în care dezvăluie secrete ale CIA şi administraţiilor Bill Clinton şi George W. Bush. Fostul agent a fost arestat şi reţinut de mai multe ori după ce a dat publicităţii informaţii din interiorul adminstraţiilor americane. Mitt Waspurh, un prieten apropiat al lui Baer şi fost funcţionar în Senatul SUA, după ce i-a furnizat şi e mai multe informaţii, a fost ucis prin împuşcare.
  Reporter: Când şi unde aţi avut prima misiune în Iugoslavia?
  Baer: Am ajuns la bordul unui elicopter împreună cu 3 agenţi. Am aterizat pe 12 ianuarie 1991 la Sarajevo. Misiunea noastră era să ţinem sub observaţie presupuse atacuri teroriste ale sârbilor care ar fi trebuit să aibă loc în oraş.
  Reporter: Cine erau teroriştii respectivi şi de ce ar fi atacat?
  Baer: Am primit de la CIA documente, despre un grup care se numea „Serbia Supremă”, în care erau detaliate planurile lor de a desfăşura atacuri cu bombă în clădiri împortante din Sarajevo, ca răspuns la dorinţa Bosniei de a-şi declara independenţa faţă de Iugoslavia.
  Reporter: Acel grup chiar a existat şi ce anume făceaţi în Sarajevo, care era misiunea primită de la CIA?
  Baer: Acel grup nu a existat niciodată. Cei de la sediul central ne-au minţit. Misiunea noastră era să alarmăm lumea şi să împrăştiem panica printre politicenii bosniaci, să le împuiem capetele cu ideea că sârbii vor ataca. Ca să clarific. Am acceptat povestea livrată de CIA, dar după o vreme am început să o punem la îndoială. De ce să provocam isterie când era clar că acel grup nu exista.
  Reporter: Cum şi când s-a încheiat misiunea şi dacă avea un nume?
  Baer: Pentru mine s-a terminat după două săptămâni când, am fost trimis într-o nouă misiune în Slovenia. Operaţiunea a durat o lună şi purta numele de „Istina” (adevărul) cu toate că numai adevar nu era.
  Reporter: De ce v-aţi dus în Slovenia?
  Baer: Am primit informaţia că Slovenia era gata să-şi declare independenţa. Ni s-au dat bani, câteva milioane de dolari, ca să finanţăm diverse ONG-uri, partide de opoziţie şi diverşi politicieni care au stârnit ura şi au inflamat societatea.
  Reporter: Care este părerea dvs. despre propaganda CIA, ce gândeau colegii?
  Baer: Nimeni nu refuza o misiunea primită de la CIA, mai ales că toţi eram agitaţi şi cu tendinţe paranoide. Mulţi agenţi şi ofiţeri au dispărut pentru că pur şi simplu au refuzat că facă propagandă îndreptată împotriva sârbilor în Iugoslavia. Personal, am rămas şocat la enorma cantitate de minciuni cu care erau „hrăniţi” politicenii de către agenţii CIA. Mulţi din ei habar nu aveau că livrează minciuni. Fiecare ştia numai câte o mică bucăţică din poveste şi numai cei care creaseră toată istoria cunoşteau şi ce se ascunde în spate, iar aceia sunt politicienii.
  Reporter: Aşadar, era numai propaganda anti-sârbească?
  Baer: Şi da, şi nu. Scopul era divizarea republicilor, astfel că Iugoslavia să nu mai existe ca un întreg. Serbia a fost aleasă numai pentru simplul motiv că trebuie dată vina pe cineva dar oarecum şi pentru motivul că este succesoarea fostei Iugoslavii.
  Reporter: Puteţi da nume de politicieni din fosta Iugoslavie care au fost mituiţi de CIA?
  Baer: Da, cu toate că este o chestiune delicată: Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, mulţi consilieri şi membrii ai guvernului din Iugoslavia, am plătit generali, jurnalişti, chiar şi unităţi militare. Radovan Karadzic a fost plătit şi el, numai că după o vreme nu a mai acceptat, şi-a dat seama că va ajunge să fie sacrificat şi acuzat de crimele de război din Bosnia. Toată regia a aparţinut administraţiei americane.
  […]
  Reporter: Cine este vinovat pentru genocidul de la Srebrenica?
  Baer: Vina aparţine bosniacilor, sârbilor şi americanilor, adică noi! Însă toată vina a fost aruncată pe sârbi. Din nefericire multe victime înmormântate ca musulmani, erau de fapt sârbi sau alte naţionalităţi. […] Oraşul Srebrenica a fost sacrificat pentru a da Amercii motivul să atace Serbia în urma pretinselor atacuri.
  […]
  Reporter: Aveţi un mesaj pentru oamenii din fosta Iugoslavie?
  Baer: Am. Uitaţi trecutul, a fost o înscenare, este un fals. V-au manipulat, au obţinut ce au vrut şi este prostesc să vă urâţi între voi, trebuie să arătaţi că sunteţi mai puternici şi că vă daţi seama cine a creat acest lucru. Imi cer iertare, sincer. Acesta este motivul pentru care de multă vreme dezvălui secrete ale CIA şi Casei Albe. – jurnalul.ro
  Acest interviu vine sa confirme inca odata, daca mai era cazul, ca mai toate asa zisele revolutii din ultimele doua decenii, poarta semnatura CIA. Peste tot unde americanii au avut interese, au dezmembrat si distrus fara pic de mila, iar in urma lor a ramas doar lacrimi si haos.

 3. Baiat bun …

  https://evz.ro/salvini-pregateste-marea-lovitura-intentioneaza-sa-reuneasca-pa.html

  Chiar asa, de la noi nu se baga nimeni? Nu profita nimeni? Mi se pare o nisa forte pe viitor in Europa, si nu numai.. . Cred ca psd-ul lui Dragnea, frecat pana peste poate de alde timmermans si „socialistii” europeni, e tentat sa se alature unui astfel de plan..

  dar la noi ca la nimeni. S-ar putea sa fie norocul prostului. Spalarea le creier e inca atat de mare cu indoctrinarea pre-antihristica, adica „impotriva” curentului care o sa-l aduca pe antihrist, pt a provoca revolta si venirea acestuia din urma, inca romanasii nu mai ies din morisca asta stereotipa, fmi, ue, nato, unitate in diversitate, drepturile tuturor felurilor de minoritati, secularism, ateism. Antihristul nu marseaza pe ateism, nereligiozitate .. . Iar romanul, manipulat din nascare cum e, s-ar putea sa ramana in afara acestui curent, sa roteasca perpetuu flasneta, vrem fmi, sa vina ue sa ne conduca.., ce natiuni? vrem spitale nu catedrale.. . Glumesc, antihistul ii va inghiti pe toti, dintre toate popoarele ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.