X

Mass-media din România: VESTELE GALBENE din Franța o susțin pe LAURA CODRUTA KOVESI

Foto: http://www.ziare.com/laura-codruta-kovesi/dna/vestele-galbene-din-franta-au-afisat-o-fotografie-cu-fosta-sefa-dna-avem-nevoie-de-kovesi-in-lupta-impotriva-coruptiei-1557001

Când citești astfel de titluri, cu care e plin întregul internet în limba romana, te aștepți sa găsești și puzderie de filmări și imagini cu francezi în veste galbene strigand mesaje pro Kovesi și agitand pancarte cu chipul ei.

Când colo, e o singura fotografie, cea cu inima. În unele având în spate Opera din Paris, precum cea de la începutul prezentului articol, alteori având în spate ceva ce nu știu (stânga imaginii de mai jos):

Foto: https://www.libertatea.ro

Dar sa vedem și ce scrie într-un astfel de articol, de exemplu în cel de pe Ziare com:

O fotografie cu fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in centrul unei inimi mari, a fost afisata de „vestele galbene” din Justitie, care au manifestat in acest weekend, in Franta, impotriva coruptiei.
Demersul vine in contextul in care negocierile pentru numirea sefului Parchetului European au ajuns la un nivel critic. Laura Codruta Kovesi este sustinuta de Parlamentul European, in timp ce contracandidatul sau, procurorul francez Jean-Francois Bohnert, este sustinut de Consiliul UE.

„Pentru a lupta impotriva coruptiei gulerelor albe, Europa va infiinta institutia Procurorului European: Asa ca nu lasa pe oricine sa fie numit in aceasta functie! Impotriva coruptiei, avem nevoie: Laura Codruta Kovesi”, arata o postare pe pagina de Twitter a Vestelor Galbene din Justitie.

Intr-o alta fotografie, este un articol cu fotografia lui Liviu Dragnea, in care se arata ca autoritatile din Romania se opun numirii Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

Așadar, vorbim, de fapt, despre vestele galbene din Justiție. Cine sunt aceștia și ce influența au în cadrul miscarii vestelor galbene din Franța, habar nu avem. Însă un lucru e cert, fotografiile n-au fost făcute în timpul protestelor din acest weekend, caci au fost postate pe 5 aprilie, adică vineri:

Iar protestele au fost pe 6 aprilie, adică sâmbăta:

Citiți vă rugăm și:

Yellow vests march again in France ahead of Great Debate results

Așadar, treaba nu sta tocmai așa cum o prezinta mass-media din Romania. De ce însă presa soroista #rezist și pro Kovesi din țara noastră se arata a fi îndrăgostita de mișcarea vestelor galbene din Franța?

Sa analizăm mesajul acela de pe Twitter:

„Pentru a lupta impotriva coruptiei gulerelor albe, Europa va infiinta institutia Procurorului European: Asa ca nu lasa pe oricine sa fie numit in aceasta functie! Impotriva coruptiei, avem nevoie: Laura Codruta Kovesi”

Adică Europa e o minunata structura ce vrea sa scape popoarele de corupția gulerelor albe. La cine se refera ei când spun gulere albe, nu știm, însă știm ca imperiul UE nu este nicidecum minunat:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

Sa vedem însă și oficial cu ce se va ocupa Parchetul European, conform https://www.consilium.europa.eu/ro/policies/eppo/

În aprilie 2017, 16 state membre au convenit să colaboreze mai strâns pentru a combate mai bine frauda împotriva UE. Acestea au convenit să instituie un Parchet European (EPPO), utilizând procedura „cooperării consolidate”.

Ulterior, și alte țări au decis să se alăture acestor eforturi pentru a proteja bugetul UE împotriva fraudei: în prezent, sunt 22 de state membre participante. […]

Misiunea Parchetului UE va fi combaterea fraudei împotriva finanțelor UE. Acesta va avea competența de a investiga și a urmări penal infracțiuni care aduc atingere intereselor financiare ale UE. […]

Parchetul UE va avea o structură pe două niveluri.

Nivelul strategic va fi compus din:

 • un procuror-șef european, responsabil cu gestionarea EPPO și organizarea activității acestuia
 • un colegiu al procurorilor, responsabil de luarea deciziilor privind chestiuni strategice

Nivelul operațional va cuprinde:

 • procurori europeni delegați, responsabili pentru desfășurarea investigațiilor și urmăririlor penale
 • camere permanente, care vor monitoriza și direcționa investigațiile și vor lua decizii privind chestiuni operaționale

Comisia va stabili data de începere a operațiunilor EPPO de îndată ce acesta va fi instituit. Pentru aceasta se va baza pe o propunere din partea procurorului-șef european.

Parchetul UE ar trebui să își preia atribuțiile până la finalul anului 2020, dat fiind faptul că se preconizează că etapa de instituire va dura doi până la trei ani.

De la adoptarea Regulamentului privind EPPO, Comisia a transmis în mod regulat miniștrilor de justiție informări cu privire la instituirea acestuia.

Comisia a început deja să lucreze la o serie de pași în direcția creării Parchetului, și anume:

 • numirea unui director administrativ interimar
 • selectarea procurorului-șef european
 • selectarea procurorilor europeni
 • întocmirea bugetului

Așadar, misiunea Parchetului European în frunte cu procurorul-șef european va fi combaterea fraudei împotriva finanțelor UE. Atât. Adică, nu va avea treaba nici cu colosul multinational X care corupe guvernantii țării Y și nici cu firma locala Z care corupe vreun primar. Ci, se va ocupa strict sa apere banii UE.

Noua structura nu va face deci lumina în mega afacerile privatizarilor strategice din Romania sau de aiurea, nu va deranja bancile și multinationalele ce devin stăpâne peste popoare și tari, nu va întreba Big Pharma de ce finanteaza autoritățile ce promoveaza vaccinarea și nici cum ne strica hrana colosul Bayer-Monsanto. Nu știm dacă pana la urma Laura Codruta Kovesi va fi procuror-sef european, însă din acest punct de vedere este perfectă pentru ocuparea acestui post: ea n-a deranjat niciodată în Romania afacerile unor astfel de giganti…

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Revolte
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. O VORBA INTELEAPTA spusa din batrini : „lucru amestecat pute a kakat !”
  daca DUMNEZEU considera ca omului ii este de folos sa traiasca intr-o mare globalista , NU INCURCA LIMBILE atunci , la constructia TURNULUI BABEL , pentru a impartii oamenii pe NEAMURI SI
  LIMBI !” La ceea ce DUMNEZEU face nu e nimic de adaugat ,nimic de scazut .”
  diavolul a incalecat intreaga omenire ! exceptia intareste regula.regula este rautatea agresiva care este intretinuta IREVERSIBIL prin sateliti cu o energie de joasa frecventa la foc continuu in orice momet de pe mapamond prin” codul de bare 666 ” (Iata de fapt rolul de baza al satelitilor !)
  cica inofensiv !codul de bare ! si eu am crezut multa vreme ca e doar o chestie de EFICIENTA A ORGANIZARII in vederea PROFITULUI .sigur ca asta este aparenta ! in profunzime satana ne controleaza mental ,suficient de eficient ,pina la controlul total dupa ciparea fizica .din acest motiv raul s-a propagat instantaneu si crescendo petot globul de 30 de ani .
  cit de prost sa fii ca sa nu constati fara efort mare ca un geniu al raului conduce acum lumea organizat ?
  vorba SFINTEI MAME A SFINTULUI COPIL RUS OTROC : ”le e frica de proprii extraterestrii! ”
  si-au bagat in cird cu dracu ,care prin siretenie si viclenie le-au descoperit VITELOR CARE CONDUC LUMEA prin NASA , noua tehnologie ,ca sa obtina la schimb CONTROL total asupra sufletelor si sa-l inscauneze pe antihrist ,iar TOATA MUNCA BIPEZILOR sa fie data satanei sub forma de aur si diamante combustibil pentru OZN , iar in final sa foloseasca OMUL INTREG pentru a-l transforma in diamntul necesar OZN -urilor lui dracu care se pregteste de razboi cu DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS !
  TOTUL SE DEDUCE RATIONAL !
  Din pacate nu mai e nimic de facut pentru MAJORITATEA ! OAMENII NEORTODOCSI INRAITI , VOR DISPARE CHIAR LA PROPRIU DE PE PAMINT DE VII ,pentru a devenii cu suflet cu tot combustibil inepuizabil pentru OZN -urile dracilor , cica extraterestrii !( sint marturii a peste patru milioane de americani care spun ca au fost furati in nave extrateresre si le-au fost luate monstre de piele si cine mai stie ce alte scopuri au avut diavolii cu OMUL , COROANA CREATIEI LUI DUMNEZEU ! dar nenorocitii guuvernanti nu spun nimic OFICIAL pentru ca sint COMPLICE !)) cita propaganda si zvonistica controlata si in nebuloasa prin toata massmedia ca sa tina omul in TEAMA incepind cu anii 1950 !DAR CEVA SIGUR SI ADEVARAT ,NIMIC !
  CLAR ! Din acest motiv SATANA a implementat comunismul ateu in cele mai mari TARI ORTODOXE , RUSIA SI ROMANIA !PENTRU A DISTRUGE ORTODOXIA ,SINGURA ARMA IMPOTRIVA SATANEI ! Pentru ca OMUL sa nu aiba arma impotriva SATANEI !
  Adica SFINTATA IMPARTASANIE SI BOTEZUL CU DUHUL SFINT PRIN SFINTA LITURGHIE !
  Totul a inceput sa PRINDA CONTUR CLAR !
  Vicleanul diavol care lucreaza la planul lui diabolic asiduu din 1917 impotriva ORTODOCSILOR AUTENTICI a fost in SFIRSIT DECONSPIRAT ! MULTUMIM LUI DUMNEZEU SI SFINTULUI OTROC cu SCUMPA LUI MAMA ! Dar si ortodocsilor rusi autentici care au facut posibila RASPINDIREA ADEVARULUI !
  CINE ARE ochi de vazut vede ,si urechi de auzit ,aude !
  DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE MILUIASCA ! AMIN !

 2. BRAVO ! Va multumesc din suflet pentru ca mi- ati sters comentul plecat din greseala fara sa apuc sa-l corectez !
  CU RESPECT si STIMA PENTRU TOT CEEA CE FACETI ,VA MULTUMESC !!

 3. Ce manipulare ordinara.

  E destinata spalatilor pe creier, cititori ai renumitelor branduri de hartie igienica precum Gandul, Adevarul, Capital, etc.

  Priviti sigla celor de la Gandul, ca sa intelegeti de ce ii fac brand de hartie igienica :))) asa ca sa mai si glumim :)))

 4. Trăiam de ceva timp sentimentul că Brexitul reprezintă centrul de greutate al viitorului politic la omenirii.

  Spun viitorul politic pentru că viitorul real al omenirii este sfârșitul lumii. Mai întâi prăpădul făcut de antihrist și apoi venirea Mântuitorului.

  Până atunci însă, dacă sunteți vorbitori de limba engleză, urmăriți acest dialog din Parlamentul European.

  Dacă nu sunteți vorbitori prea buni de limba engleză, nu ratați acest dialog și rugați pe cineva să stea lângă dumneavoastră și să vă traducă.

  Conștiințele multor români de-ai noștri ar fi de-a dreptul zdruncinate de urmărirea acestui dialog din Parlamentul European.

  Înțelegerea acestui dialog i-ar arăta românului de rând în ce hal este ținut departe de adevărul despre Brexit și despre această șandrama putredă numită Uniunea Europeană care este ultima haltă înainte de Guvernul Mondial și înscăunarea lui antihrist.

  Dacă cineva s-ar înhăma voluntar la o subtitrare în limba română ar fi minunat. Eu nu stăpânesc tehnologia atât de bine.

  https://m.youtube.com/watch?v=LlWe6ByW25Y

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.