X

Guvernul a decis PRIVATIZAREA Loteriei Române

Guvernul a abrogat, astăzi, prin ordonanță de urgență, prevederea legală care interzice privatizarea Companiei Naționale Loteria Română. Măsura a fost luată pentru a putea transfera compania Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI).

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Anti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. daca ajunge si asta pe mainile strainilor atunci nu
  dar daca statul pastreaza 51% si restul romanilor atunci da

  nu exista regie autonoma unde sa nu se tepuiasca cateceva de la furnizorii care asigura cele necesare pana la unii angajati „problema”

  asta e cam intre ciocan si nicovala daca e a statului se fura pe rupte din cauza nepotismului/politizarii
  daca se privatizeaza sansele sunt sa se faca in deradere cum s-a facut de altfel cu multe alte intreprinderi in ultimii 29 de ani

  tradarea carmuitorilor , oglinda fidela a unui important segment din popor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.