X

Capcană pentru sufletele tinere. ,,Biserica” Mormonă renunță la restricțiile privind HOMOSEXUALITATEA. Aceasta le va permite copiilor din familiile LGBT accesul la ritualurile de botez și binecuvântare

,,În contextul vechii politici, la împlinirea celor 18 ani, copilul unei familii LGBT avea posibilitatea de a renega stilul de viață al părinților și de a cere să se alăture Bisericii. Sub noua hotărâre, acest lucru nu va ma fi necesar."

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părinții din comunitatea LGBT vor putea de acum să-și boteze sau să-și binecuvânteze copiii în Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, după ce oficialii bisericii au declarat joi că vor adopta o nouă politică în acest sens, scrie The Washington Post. 

Decizia Bisericii mormone anulează hotărârea din 2015 de a exclude acești copii de la ritualuri, până aceștia ar fi împlinit 18 ani. De asemena, Biserica nu va mai considera căsătoria între persoane de același sex ca pe un act de apostazie.

Noua politică a fost anunțată în timpul Conferinței Generale Anuale a liderilor bisericii. Decizia inițială din 2015 de a exclude familiile LGBT din ritualurile esențiale a fost aspru criticată de Biserica Mormonă.

În contextul vechii politici, la împlinirea celor 18 ani, copilul unei familii LGBT avea posibilitatea de a renega stilul de viață al părinților și de a cere să se alăture Bisericii. Sub noua hotărâre, acest lucru nu va ma fi necesar.

Biserica a insistat asupra faptului că această schimbare nu modifică învățătura mormonă conform căreia contactul sexual este menit pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Păi ce vă așteptați de la ei? Există emisiunea aceea pe TLC; ”sister wives”, m-am uitat de câteva ori, oripilată de prefăcătoria celor patru femei care împart același buhai, care se dă drept un înțelept! Fiica pe care o are cu prima …soție, sau cum le-o zice, e deja într-o relație lesbiană, se afișează pe acolo, taică-su cu cele patru cadâne după el….e grozav ce e la ăștia! Mai nou, de vreo zece ani, prin America e la modă ”Poliamory”, o femeie trăiește cu doi sau mai mulți bărbați, face copii la nimereală…. nu mai există frâne, sunt mai rău ca animalele! Apropos de animale; urmăresc de șapte ani un cuib de berze din Cărpiniș, vin aceleași două berze la același cuib, scot pui, îi cresc și pleacă tot împreună! Mi-am adus aminte de ce ne învață Biblia : ”Învățați de la păsări!” Dumnezeu să ne aibă în paza Sa, pe toți!
    https://www.youtube.com/watch?v=b7G0acYVjSU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button