X

Camuflaj pentru 5G: Antenele ce emit radiații foarte puternice sunt ascunse în falși copaci

Image result for 5g antenna tree

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mii de antene 5G au început să apară în SUA, dar și în Europa. Acestea sunt mai nou camuflate în copaci falși pentru a nu speria lumea care deja a auzit că 5G aduce MOARTEA. Sute de păsări au căzut secerate în timpul unui experiment. Chiar dacă peste 250 oameni de ştiinţă au avertizat în 2018 într-un studiu bazat pe cazuri reale despre pericolele imense ale noii tehnologii 5G, marile companii de telefonie sunt de neoprit, fiind mână în mână cu guvernanții. În curând și la noi.

„Dacă inimile păsărilor au cedat într-un corp dealtfel sănătos, neafectat de infecții bacteriale sau virale, cu sânge sănătos, în absența otrăvurilor, singura explicație rezonabilă este că microundele 5G au un efect uriaș asupra inimilor lor! … Explicația rezonează cu microundele pulsate de miliarde de ori/secundă, care s-a dovedit că au efecte biologice asupra organismelor vii.

Unii mai cred că microundele la niveluri de putere scăzute nu fac nici un rău pentru că „nu te gătesc ca un cuptor cu microunde”, ei bine, logica aceasta este cât se poate de defectă. Doar căutați pe net „Biological Effects of Non-ionizing Microwave” – veți fi șocați de stupiditatea celor care fac afirmația și a autorităților care promovează tehnologia 5G!”  -John Kuhles, founder of Fb.com/groups/Stop5G & Fb.me/Stop5G owner of Stop5G.net”

Image result for 5g antenna treeImage result for 5g antenna tree

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

    1. Printre primele tari in care sa introdus si Codex Alimentarius, rata de cancer a crescut exponențial.Exista vreun studiu care sa facă o corelație între cele doua?NU!

  1. In Bruxelles a fost oprita momentan aceasta urata tehnologie pt ca au luat atitudine oamenii. Noi trebuie sa facem la fel :rugaciune si atitudine.

  2. Cred ca asta va fi si tehnologia din timpul antihristului când conform profeției starețului Antonie, totul va fi controlat, atunci va fi si ,,internetul lucrurilor,, când orice obiect va fi dotat cu emițătoare detectabile si se va stii orice obiect unde se afla. Asta ne va distruge fizic , am auzit ca in urma unor experimente păsările au murit chiar când zburau se pare din cauza unei afecțiuni la inima…Ce va fi si cu noi si cu celelalte ființe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button