X

NEBUNIA științei și fentarea voinței DIVINE. Pentru că fiul GAY nu poate PROCREA, o femeie de 61 de ani și-a adus pe lume propria NEPOATĂ

O femeie în vârstă de 61 de ani a acceptat cererea specială a fiului ei, aceea de a-i purta copilul. Aceasta a fost fertilizată in vitro, folosindu-se sperma fiului său și un ovul al unei alte rude. La 61 de ani, bunica și-a născut propria nepoată. Micuța a avut la naștere doar 2,6 kilograme.

Uma Louise Dougherty-Eledge a fost adusă pe lumea de cea care îi este bunică. Totul a fost posibil cu ajutorul fertilizării in vitro.

Matthew Eledge și Elliot Dougherty sunt un cuplu gay căsătoriți din Nebraska. Cei doi și-au îndeplinit visul de a avea un copil cu ajutorul rudelor de sânge. Mama lui Matthew Eledge a acceptat să fie fertilizată in vitro, folosindu-se spermă de la fiul său și ovulele care au fost fertilizate au provenit de la Lea Yribe, sora lui Elliot Dougherty, conform honey.nine.com.au.

La început, bărbații s-au gândit că nu ar fi posibilă ca mama unuia dintre ei să le poarte copilul, principalul motiv fiind vârsta. În timp ce căutau candidate pentru a deveni mamă biologică a copilului lor, soții i-au povestit medicului despre propunerea lui Cecile. În mod neașteptat, medicul s-a arătat dispus să studieze cazul.

După mai multe teste, specialiștii în sănătatea reproducerii din cadrul Spitalului Metodist de Femei din Omaha, au ajuns la concluzia că, în ciuda vârstei sale, stilul de viață sănătos pe care Cecile l-a avut, îi permite să poată purta în pântece copilul fiului său. Procesul a început fără probleme și Cecile a început să găzduiască embrionul format din materia primă a lui Matthew, fiul lui Cecile și un ovul al surorii lui Elliot, în vârstă de 25 de ani.

Timpul care a trecut între planificare și sarcină a durat mai mult de doi ani. În cele din urmă, la data de 25 martie a acestui an, la ora 6:06 dimineața, Cecile a născut fiica fiului său Matthew, care este de altfel, prima nepoată a femeii.

„Când ești gay însurat și vrei și un copil trebuie să știi că poți să-ți întemeiezi o familie într-un mod special”, a spus Matthew Eledge. „Sunt moduri unice în care îți poți crea o familie”, a completat și soțul lui, Elliot Dougherty. „Au fost multe femei de la colegiu care s-au oferit să poarte sarcina și să nască acest copil, dar când a fost vorba să se întâmple asta au dat înapoi, era o responsabilitate prea mare”, a dezvăluit Eledge, care este profesor. Bunica și mătușa au ajutat la nașterea fetiței Alte opțiuni li s-au părut necorespunzătoare celor doi bărbați, care se simțeau de parcă trebuiau să cumpere un copil.

„În primul rând, ne simțim norocoși că am avut aproape două femei altruiste care au putut să facă asta pentru noi”, a spus Eledge. Soțul lui, Dougherty, care lucrează ca hair-stilist, a scris pe Facebook următorul mesaj: „Ce onoare pentru noi să avem aceste două femei în viața noastră. E ca un vis frumos”.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Diavolul a întunecat judecata acestor viețuitoare, căci nu pot fi numiți nici oameni, nici dobitoace… Satana „urla că un leu,căutând pe cine sa inghita”.
  Aceștia și-au asigurat, împreună cu tot neamul lor până la Adam și Eva, locuri de veci in iadul cel mai de jos,Gheena.
  Cât pot fi de bolnavi psihic că sa fie de acord cu așa ceva…
  O mama sa poarte copilul fiului ei…?
  Nu poți cuprinde cu mintea unui om asemenea jignire la adresa creației și la adresa Lui Dumnezeu Însuși!!
  E clar că Antihrist este foarte aproape!!

 2. Nu s-a spus că în vremurile din urmă oamenii vor înnebuni iar cei care vor mai rămâne normali vor fi asupriți de cei nebuni zicându-le că ei, normalii sunt nebuni?
  Sf.Andrei cel nebun pentru Hristos a spus-o!
  Așa și-aici: fertilizarea în vitro care presupune masturbarea, apoi INCESTUL care, chiar dacă nu e înfăptuit fizic, ci medical, TOT URĂCIUNE, SPURCĂCIUNE SE NUMEȘTE FIINDCĂ ESTE AMESTECARE DE SÂNGE ÎNTRE NEAMURI, IAR SCOPUL ZĂMISLIRII ȘI NAȘTERII UNOR ASTFEL DE PRUNCI ESTE CLAR PENTRU PERPETUAREA PĂCATULUI SODOMIEI PRIN ”EXEMPLUL” PĂRINȚILOR DE ACELAȘI SEX ȘI, DE MULTE ORI CONSTĂ ÎN CHIAR ABUZAREA PROPRIULUI LOR COPIL….

 3. Cred că sigur s-a ajuns prea departe ca să mai rabde mult timp Bunul Dumnezeu. Vremurile din urmă sunt probabil mai aproape decât credem

 4. Zi de zi, noi si noi uraciuni! Mintea omenească e capabila de cele mai mari prapastii, neimaginate nici de diavolul, insusi! Observati ca toate aceste infricosatoare pacate, pe langa care, Sodoma si Gomora par niste glume, se petrec in lumea, asa-zis civilizata, acolo unde oamenii nu mor de foame, au case confortabile și toate posibilitatile cunoasterii! Dar ei nu mai discern binele de rau, aleg ”binele” lor suprem, si anume ca pot face absolut orice, sunt proprii lor dumnezei, de adevaratul Dumnezeu, nici macar nu vor sa auda! Prin anii 80, cand era f. tanara, ma gandeam cum sa fie vremea aceea despre care-mi povestea mama mea, ca oameni vor fi striviti de groaza a ceea ce se intampla in jurul lor, din cauza necredintei oamenilor! Asa cred ca este….cum traim noi acum, auzind toate astea; neluând in seamă cum trecem prin viața pe care ne-a dăruit-o Dumnezeu, neluând în calcul starea de fir de nisip la scara creației divine, neiubind, asa cum ne-a invatat Iisus Hristos, care a avut puterea sa ne iubeasca in halul de rautate in care ne gasim! Dumnezeu sa nu uite de noi!

 5. Normal că este de acord papa cu educația sexuală, pai trebuie învățați copiii cu sexul, apoi legiferăm pedofilia,ex. Canada, apoi au mana liberă preoții și cardinalii lor la sex cu copii.
  Asta este adevăratul scop al acestor spurcați și blestemați ai pământului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.