X

[VIDEO] La Roșia Montana se extrage ilegal aur de către străini: ”Vin mașini cu tone de pământ extras noaptea din mină”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Carmen Avram a susţinut, într-un interviu pentru DCNews că în timp ce România nu profită de resursele de aur pe care le are, alte companii câștigă de pe seama acestui fapt și chiar extrag pe ascuns din mine precum cea de la Roșia Montană. 

Aceasta a arătat că a filmat, în cadrul emisiunii pe care o prezenta, cum camioane pleacă cu tone de pământ extras pe ascuns de la Roșia Montană.

„Cred că aurul trebuie extras pentru că altfel se joacă niște companii și fac ce vor pe teritoriul acestei țări, câștigând bani la bursă sau extrăgând pe șest, cum vine vorba. Da, pentru că noi am filmat, un coleg al meu a filmat acum câteva luni într-o zonă apropiată și cineva i-a arătat un fel de hangar așa și i-au spus că acolo noaptea vin mașini cu tone de pământ extras noaptea, ilegal, din Roșia Montană, din mină. Acuma eu, noi nu am documentat încă suficient de bine povestea asta ca să pot să o confirm ferm, dar poate că interesează pe cineva să arunce o privire în zonă și noi avem detalii, adică putem să spunem unde se află în zonă hangarul respectiv, depozitul respectiv, și se pare că este cunoscut în zonă faptul că ies cărucioarele cu aurul și că uneori din țară mai ies așa camioane cu zeci de tone de pământ care se duce la „analiză” peste mări și țări și prin urmare profită alții de aurul nostru și noi suntem, ce să zic, destul de sărăcuți așa”, a afirmat Carmen Avram.

Aurul stă ferecat în minele pe care s-au îngrijit alții să ni le închidă, spre binele nostru. Cealaltă parte, substanțială, a ajuns pe la diverse companii străine, oferită cu foarte multă ospitalitate românească de diverși binefăcători de neam, însă privaților români le-am dat peste mână dacă au îndrăznit să aibă acces legal la vreun zăcământ.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Eu nu-mi fac probleme.Avem șapte servicii secrete care au atribuțiuni ,inclusiv pe latură economică, și există protocoale între servicii și justiție care să urmărească si astfel de ,,nimicuri” cum ar fi niște amărâte de mine de aur.Mai bine ne-am preocupa de rata vaccinării că, uite,am rămas în urmă și vine pojarul peste noi.

    1. De aia l-ati inchis pe Dragnea? Ca sa puteti fura tot ce se poate din Romania? Hotii striga hotii!
      Si despre toate astea CINEVA stie si vinde to!

  2. Cand erau protestele acelea pentru Roșia Montana daca nu ma înșel o singura persoana spunea intr-un interviu ca sub licență de explorare se face exploatare.Si eu chiar cred ca iese aur din tara. Am auzit pe cineva care a plimbat acest aur de colo colo

  3. Undeva cand v
    ,un înțelept spunea co o sa ajungem sa ne vindem si sufletul.Oare mai este mult până…?Cred ca fenomenul va apărea mult mai tarziu cand tehnologia va putea sa ușureze acest lucru.Ona este sa spui ca îl dai alta este sa l poti da. Condițiile nu sant încă îndeplinite,variabele pentru acest lucru sant mult mai multe decât credem noi

    1. @ Monica Sander

      Daca o sa urmaresti filmul lui Carmen Avram, vei observa ca intreg spectrul politic romanesc este complice acolo.

      In alta ordine de idei, daca tu crezi ca guvernarea cu opozitia se razboiesc, inseamna ca nu stii cu ce se mananca politica. Toti in unanimitate fac parte din acelasi club. Ce vedem noi in mass media, este un show, un teatru. De aceea se numesc scena politica si actori politici. Actul de guvernare este unul mimat. Reala guvernare este arhitecturata de servicii.

      1. Foarte corect! Aici însa este vorba de mentalitatea fiecaruia dintre noi. Avem probleme mari la acest capitol. Cine ne poate educa constructiv? Nimeni, pentru ca nu se vrea. Pe de alta parte, atâta timp cât de sus se vrea îndobitocirea populatiei, nimic nu se poate face. Dar poate totusi, Dumnezeu ne va deschide ochii intr-o zi, numai sa vrem si noi. Depinde de fiecare individ !

  4. Sunt deja oameni trimiși acolo pentru exploatare. Autoritățile ce naiba fac!? Ii plătim degeaba pe mulți din politie, SRI, Armata.. Vai de capul nostru, suntem incompetenți și șpăgari cu toții. Vom plăti copiilor noștri aceasta crima de mediu!

  5. Protestele de la Roșia Montană au fost organizate de de către ONG urile lui Soros . românii nu sunt în stare să iasă în stradă de unii singuri

  6. Tot străinul fura de la Rosia Montană in timp ce romanul sta pe margine liniștit, cei care fura sunt concetățeni nostri , asa cum sa intamplat cu toata economia tari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button