X

O copilă de 14 ani, din Bacău şi-a înjunghiat mortal mama

Tragicul eveniment s-a petrecut în localitatea Dărmăneşti. Victima avea 43 de ani şi trei copii cu vârste între 4 şi 14 ani. După ce şi-a omorât mama, fata a fugit de acasă, fiind găsită la o stână abandonată din apropierea localităţii.

Tragedie înfiorătoare într-o familie din localitatea Dărmăneşti, judeţul Bacău. O fetiţă de 14 ani este acuzată că şi-a înjunghiat mortal mama după un conflict aparent banal.

Potrivit anchetatorilor, copila a lovit-o, vineri după-amiază, cu un cuţit pe cea care i-a dat viaţă, când aceasta a încercat să intervină într-o ceartă izbucnită între fată şi fratele ei mai mic, de 8 ani.

Înjunghiată în inimă, femeia în vârstă de 43 de ani, mamă a trei copii (cu vârste între 4 şi 14 ani) s-a prăbuşit fără suflare în curte. Tatăl copiilor a rămas încremenit când s-a întors de la muncă şi a văzut ce s-a întâmplat.

Fiul lui i-a povestit că începuse să se certe cu sora lui, iar mama lor a încercat să intervină. În acel moment, fata a pus mâna pe un cuţit mare de bucătărie şi a lovit cu toată puterea.

Vecinii au auzit cearta dintre copii, însă nu au bănuit că în preajma lor se petrece o tragedie, ci au crezut că aceştia se joacă.

„Soţul ei a găsit-o acolo jos. M-a întrebat dacă am văzut-o pe fata mare şi am zis că nu am văzut fetiţa. L-am întrebat ce s-a întâmplat şi mi-a spus că s-a luat la ceartă cu maică-sa. Au venit poliţia şi ambulanţa”, a povestit una dintre vecine.

Anchetatorii sosiţi la faţa locului s-a declarat îngroziţi de această crimă, săvârşită de o copilă plăpândă, care mergea la şcoală în clasa a VII-a şi care până acum nu dăduse semne de violenţă. Fata va fi consultată de un psiholog pentru a se stabili ce resorturi bizare au declanşat în mintea ei ideea de crimă.

Mai trebuie spus şi că, imediat după incident, adolescenta a fugit de acasă. A fost găsită după câteva ore într-o stână abandonată. Vecinii spun că nu au auzit până acum certuri între membrii familiei, care era considerată ca fiind una liniştită.

Categorii
Social
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Dumnezeu s-o ierte pe mamă iar pe copilă să o lumineze și să nu o piardă. Cumplit.Cunosc pe capul familiei.Dumnezeu să-l întărească.

  2. ,,La sfarsitul vremurilor se vor scula copiii asupra parintilor si ii vor omora”spune Mantuitorul.Deci este vadit ca traim sfarsitul vremurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.