X

O copilă de 14 ani, din Bacău şi-a înjunghiat mortal mama

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tragicul eveniment s-a petrecut în localitatea Dărmăneşti.  Victima avea 43 de ani şi trei copii cu vârste între 4 şi 14 ani. După ce şi-a omorât mama, fata a fugit de acasă, fiind găsită la o stână abandonată din apropierea localităţii.

Tragedie înfiorătoare într-o familie din localitatea Dărmăneşti, judeţul Bacău. O fetiţă de 14 ani este acuzată că şi-a înjunghiat mortal mama după un conflict aparent banal.

Potrivit anchetatorilor, copila a lovit-o, vineri după-amiază, cu un cuţit pe cea care i-a dat viaţă, când aceasta a încercat să intervină într-o ceartă izbucnită între fată şi fratele ei mai mic, de 8 ani.

Înjunghiată în inimă, femeia în vârstă de 43 de ani, mamă a trei copii (cu vârste între 4 şi 14 ani) s-a prăbuşit fără suflare în curte. Tatăl copiilor a rămas încremenit când s-a întors de la muncă şi a văzut ce s-a întâmplat.

Fiul lui i-a povestit că începuse să se certe cu sora lui, iar mama lor a încercat să intervină. În acel moment, fata a pus mâna pe un cuţit mare de bucătărie şi a lovit cu toată puterea.

Vecinii au auzit cearta dintre copii, însă nu au bănuit că în preajma lor se petrece o tragedie, ci au crezut că aceştia se joacă.

„Soţul ei a găsit-o acolo jos. M-a întrebat dacă am văzut-o pe fata mare şi am zis că nu am văzut fetiţa. L-am întrebat ce s-a întâmplat şi mi-a spus că s-a luat la ceartă cu maică-sa. Au venit poliţia şi ambulanţa”, a povestit una dintre vecine.

Anchetatorii sosiţi la faţa locului s-a declarat îngroziţi de această crimă, săvârşită de o copilă plăpândă, care mergea la şcoală în clasa a VII-a şi care până acum nu dăduse semne de violenţă. Fata va fi consultată de un psiholog pentru a se stabili ce resorturi bizare au declanşat în mintea ei ideea de crimă.

Mai trebuie spus şi că, imediat după incident, adolescenta a fugit de acasă. A fost găsită după câteva ore într-o stână abandonată. Vecinii spun că nu au auzit până acum certuri între membrii familiei, care era considerată ca fiind una liniştită.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Dumnezeu s-o ierte pe mamă iar pe copilă să o lumineze și să nu o piardă. Cumplit.Cunosc pe capul familiei.Dumnezeu să-l întărească.

  2. ,,La sfarsitul vremurilor se vor scula copiii asupra parintilor si ii vor omora”spune Mantuitorul.Deci este vadit ca traim sfarsitul vremurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button