X

Românii vor putea opta pentru cartea de identitate fără cip. Noile sale elemente de ,,siguranță” vor fi anunțate de UE în luna iulie, dar aflăm că fără CIP nu se mai poate trece granița

Ni se spune că românii vor putea opta între cărţile de identitate cu sau fără cip, după ce noul regulament va apărea în luna iulie. Aparent, sună bine. Cunoscându-le însă viclenia, rămâne de văzut ce reprezintă aceste noi elemente de siguranță și dacă vor fi ele acceptabile pentru creștini.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Șeful Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef Cătălin Aurel Giulescu, a declarat, luni, la Arad, că românii vor putea opta între cărţile de identitate cu sau fără cip, după ce Uniunea Europeană va impune schimbarea formatului acestor documente şi introducerea unor noi elemente de siguranţă, în baza unui regulament care va apărea în luna iulie. 

Prezent la Arad la Biroul Judeţean de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor, comisarul-şef Cătălin Aurel Giulescu a declarat că în luna iulie va intra în vigoare un regulament al Uniunii Europene care va impune întărirea elementelor de securitate cuprinse în documentele de identitate eliberate propriilor cetăţeni de către statele membre.

“În acest sens, şi la nivelul României vor fi adoptate măsuri în scopul respectării dispoziţiilor acestui regulament. Măsurile vor conduce la schimbarea formatului documentului de identitate”, a declarat Giulescu, el precizând că noile cărţi de identitate vor avea formatul unui card bancar.

Conform Agerpres, românii vor putea opta între documentele cu sau fără cip, însă este posibil să nu mai poată circula în spaţiul UE decât dacă au cărţi de identitate cu cip.

“În Camera Deputaţilor există din anul 2017 un proiect de lege care a fost deja adoptat de Senatul României, este în dezbaterea Camerei Deputaţilor, el a fost temporizat tocmai ţinându-se cont de acest proiect de regulament al Uniunii iniţiat de Comisia Europeană. Cu siguranţă procedurile vor fi reluate după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii a regulamentului. Acel proiect de lege introduce opţiunea cetăţeanului în ceea ce priveşte tipul de document pe care şi-l doreşte. (…) Cetăţeanul va avea posibilitatea să solicite o carte de identitate cu cip sau o carte de identitate care să nu conţină acel cip. Este foarte posibil ca cetăţeanul să nu poată călători în spaţiul UE cu acel document fără cip”, a spus Giulescu.

El a precizat că ţările UE vor avea la dispoziţie doi ani pentru implementarea măsurilor prevăzute în regulamentul ce va intra în vigoare peste câteva luni, dar actualele documente de identitate vor continua să fie valabile până la expirarea lor.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

59 comentarii

  1. E bine și-așa!
    N-o să iau în veci buletinul lor cu cip!
    Pr.Iustin Pârvu a spus să ne legitimăm cu certificatul de naștere sau cu cel ortodox, de la Biserica unde am fost botezați…ca să vezi ce părinți lenevoși, nași – așijderea… nu i-a interesat să ridice certificatul de la Biserica unde a fost botezat copilul lor….mă refer la români!
    Nu s-a spus de către Cuv.Pelaghia și Otroc cel mititel că lucrurile VOR AVANSA?
    Poți să ai pașaport, dacă nu ești CIP-at, NU TRECI la aeroport !
    Deci, deocamdată e un semn de alarmă pentru cei care se plimbă prin U.E.
    Poate a venit vremea ca românii noștri să se întoarcă definitiv în țară!

  2. Viclenie fără margini. In felul asta ii obliga pe români să ia cip pe buletin. Din cate tin minte zicea Sf. Paisie Aghioritul ca acceptarea 666 pe buletine este deja lepădare de credință. Va dati seama cati oameni ignoranți vor cădea fără să știe in aceasta cursă?

    1. Lasă că și oamenilor (majoritatea) le place să zacă în ignoranță în ceea ce privește ceea ce se întâmplă acum…eu știu despre vorbele Pr.Paisie din 1990, când circula o cărticiă din Muntele Athos și mă priveau ceilalți compătimitor, c-aș fi nebună ori cel mult, conspiraționistă!

      PUTEREA, NOI LE-O DĂM, PRIN INDIFERENȚA ȘI PROSTIA NOASTRĂ!

      Apoi, când lucrurile au avansat, iar acum de câțiva ani nu mai au nicio jenă, când le spui, ți-aruncă: ”Și ce poți să faci?! Te supui, că n-ai încotro!”
      Iar asta o spun oameni în toată firea, cu ”frică” de Dumnezeu, duși la Biserică!

  3. Asta-i discriminare
    Europenii sunt rasisti
    De ce trebuie să știe toată Europa
    tot istoricul meu
    Ce grupă de sânge am
    Ce rahat am mâncat acum o lună
    Trecerea granițelor trebuie să aibă în vedere doar cazierul persoanei
    Și nu orice cazier
    Dacă am furat o butelie în România
    Nu înseamnă că am să sparg Europa
    Poate am îmbătrânit
    Poate am FAMILIE și o iubesc
    Poate L-am descoperit pe Dumnezeu
    Etc .Etc.
    1. Nu mai poți merge în UE fără cip.
    2.Nu te poți angaja
    3.Nu poți avea cont în bancă
    4.Nu ai voie să duci copii la școală
    5.Nu ai bani , mâncare, condiții, confort
    ȘI APARE ANARHIA

  4. Se-mplineste profetia.
    Asa a fost spus, daca nu iei actele cu cip nu vei mai putea calatorii nici intre doua orase.
    Stie cineva profetia aceasta ?

    1. In această profeție se face referire și la carnetele de șofer.
      Am ascultat o filmare cu părintele Adrian Făgețeanu și spunea că tot ce este card nu trebuie luat. Nici cardurile bancare, nici cele de cumpărături și nici carnetul de șofer. Are pe el cifra satanica

      1. La cât de ieftin este abonamentul la transportul în comun în Baia Mare, nu mai merită să dai pentru permis! Este drept că au și POS, dar abonamentele sunt pe carton fără CIP! La 100 lei/abonament de 6 luni nu se mai merită școala de șoferi; doar să te dai mare cu permisul!

  5. Fratilor,sa tragem cat mai mult de timp!Mult nu mai este.Sa inmultim rugaciunea si despatimirea.,,Rascumparati zilele,caci sunt rele”.

  6. Aici e înşlătoria cea mare pt că poza este aceeaşi ,cu laser şi cu ea ei pun pecetea omului pe frunte.Omul refuză cipul dar pecetea tot va fi pusă pe frunte.?
    Dumnezeu să ne lumineze pe toți!

    1. Și al meu la fel, in 2020. Și mă gândesc să îl schimb urgent,până la vară. Otroc spunea că pecetea va fi un document unic mondial, de mărimea unui card si va avea culoarea gri.
      Cu pași repezi se apropie pecetluirea.
      Mai întâi o va lua cine vrea, apoi va fi obligatorie.
      Așa că și cărțile de identitate, vor deveni obligatorii peste un timp.
      Sa ne descopere Bunul Dumnezeu când va fi vremea, sa nu cădem de la EL.
      Dumnezeule Bun, mantuieste-ne pe toți care nădăjduim intru Tine!!!

  7. Fratilor va repet inca odata marea inselare.cu care vrajmasul va pierde pe cei mai multi dintre crestinii caldicei care se amagesc si se multumesc ca inca ii lasa cu buletinul simplu si nu il obliga inca la cel cu cip.
    Fratilor vicleanul are 7500 de ani de cand tot a gresit si a capatat si mai multa viclenie in a insela.pe.oameni.Pai el in primul rand te tine cald si linistit odata pt a nu iesii in strada sa protestezi si ptin asta sa trezesti si pe ceilalti care dorm si apoi el te tine agat cu cnp exact pana la scoaterea definitiva a banilor,te vei trezi in fata faptului implinit cu nadejdea intr-un drac plastificat si numar cnp cu care te-au amagit si singur de bunavoie ti l-ai insusit.
    Sistemul in care traim pe zi ce trece iti arata ca fara tehnologie nu vei mai putea tine pasul,asta daca esti prin de sistem.dar daca te lasi in Bratele lui Hristos cu adevarat sistemul va palii in fata ta ca vine Hristos cu puterea Sa.Acum depinde de tine in cine iti pui Nadejdea…in stat antihristic in spatele caruia stau masonii sau in Hristos care a venit si a murit pt tine.
    Vezi cum.merg cu santajul…ai buletin cu cip mergi prin europa….Ai vazut?ti-a aruncat momeala…europa..salari mai bune..sclav la straini…copii…nepotii in tati straine…familii dezbinate si apoi ce o sa zica mama? copilu? vreau sa merg afara sa-i vad pe ai mei ca ii iubesc
    ..ce.pacat fac? si accepta acum buletinul.cu cip.ne trezim cu pecetea pe frunte..si apoi la iad vesnic.pt clipe false de.placere.

  8. Isi bat joc de noi! In Italia mai exista destui oameni care au buletin de identitate (din carton si hartie) nici macar nu au carduri. Daca acolo se poate atunci la noi de ce nu s-ar putea?

    1. Pe noi, romanii se fac multe experimente. Noi am fost primii și cu cardul de sănătate
      In plus, suntem Stat Ortodox și ortodoxia le pune lor bete-n roate.Ne iau pe noi primii că sa avem timp sa ne obișnuim cu ideea și să le acceptăm.
      Cu celelalte state va fi mai ușor, nu vor opune rezistență. Vestul s-a modernizat demult. Noi suntem”inapoiati”.
      Obiectivul principal al României la președinția UE este DIGITALIZAREA!!!
      Asta ce va spune?: Promovam și implementam directivele UE că o colonie supusă ce suntem…

  9. Pe cand un protest de amploare ? Bineinteles nu in timpul posturilor. Sau o petiție la Bruxelles, la MAI, etc

  10. @Andra.
    Cred că Părintele Paise Aghioritul, parcă a profețit prin anii 90 că pecetea va fi pusă pe fruntea omului printr-un tatuaj cu laserul, atunci când se va face poza pt noile buletine cu cip.
    Nu luați aceste acte. De altfe și părintele Iustin Pârvu ne-a avertizat asupra acestor acte și ne-a spus să nu le luăm

  11. Sa nu ne amagim ca vom lua un buletin fara cip. Sunt atat de vicleni incat au ei o modalitate de a substitui cipul cu ceva similar. Elemente satanice vor introduce si pe buletinele fara cip. Si apoi mai este problema cu cele doua amprente digitale. E injositor pentru fiinta umana sa i se ia amprentele ca la marii infractori. Cu sau fara cip, noile buletine trebuie refuzate. Ne putem legitima cu un act scris pe calculator, care sa contina datele noastre exacte de identificare, fara cod numeric personal si fara alte elemente satanice precum mentiunea de sub fotografia mica ,,sex sexe sex”, stiind ca in latina sex=6, adica rezulta un 666 clar.
    Menirea unui act de identitate este de a contine exclusiv datele de identificare firesti ale persoanei. Avem tot dreptul sa refuzam actele de identitate care contin elemente si simboluri satanice. Actul de identitate e proprietatea noastra, deoarece il platim. Ca atare avem dreptul sa cunoastem toate elementele pe care le contine, inclusiv cipul. Dar nu vor sa ni le arate, le ascund cu grija.
    Daca ai un act scris pe calculator cu toate datele firesti exacte, il poti face in mai multe exemplare si cand militianul te legitimeaza, poti sa-i lasi si lui un exemplar, si-n felul acesta nu poti fi acuzat ca ai refuzat identificarea.
    Sigur, acestea sunt optiuni personale, dar e bine ca avem un oarecare interval de timp in care ne putem sfatui. Haideti sa fim bine cu Hristos, nu cu vremelnicii acestei lumi, care vor pieri ca ceara de la fata focului. Sa facem ce zice Hristos, si El va avea grija de noi. Doamne ajuta.

    1. Si eu sunt de acord cu tine si pentru faptul că ne obligă, ar trebui sa ne revoltam mai mult o sa ajungem niste sclavi pentru iluminati care ne conduc de atâta timp

    2. Eu parca stiam ca actul de identitate nu e proprietatea noastra. Platim tiparirea lui… idem pasaport.

      Ce intelegem noi prin “firesti” e una, ce intelege sistemul e alta. Deja pt multi e firesc sa fie amprentati.

      Pt cei care sustin ideea cu laserul, mai degraba merg pe ce spune Parintele Elpidie. Cu o imprimare prin laser nu poti fi controlat, influentat la nivel de sistem nervos, de ADN. Cu nano-cipuri si cip mama se poate.

    3. Doamne ajuta! Metoda la care va referiti (ca ne scriem datele la calculator fara CNP etc) va functiona exact ca un act de identitate si la angajare, extragere de bani din cont la ghiseul bancii, cazare la hotel etc? Sau doar ne scapa de amenda cand politia ne legitimeaza si nimic mai mult?

    4. Auci!
      N-am știut semnificația din latină de care menționați; m-am uitat și eu în buletin și așa e: ”sub fotografia mica ,,sex sexe sex”, stiind ca in latina sex=6, adica rezulta un 666 clar.”
      Eu am crezut că e vorba despre sex, fiindcă dedesubt era menționat F.
      Asta înseamnă că, pentru faptul că sub fotografia mică e pus cei 3 de 6 în latină, e posibil ca în momentul fotografierii să ne fi scanat deja retina fără să fi știut și să fim ÎNSEMNAȚI?
      Cum putem afla?
      Ăștia de la MAI nu cred că ne spun!
      Mi-a picat fisa: dacă au lucrat pe ascuns, în ciuda faptului că nu mi-am făcut pașaport biometric, ci d-ăla simplu, iar buletin, la fel, ce expiră peste 3 ani…. așa cum spune în documentar, mă duc la orice supermarket și îi rog să-și treacă scannerul peste fruntea mea, să văd dacă apare ceva!
      Dar dacă e vorba de iris-scan?
      Exact ca-n filmul cu Tom Cruise de vinerea trecută ”RAPORT SPECIAL” când erau scanați toți de camere de luat vederi în metrou, apoi în caz de razie, dădea drumul în incinta clădirii/blocului la niște păianjeni roboți ce intrau și scanau populația, de la mic, la mare!

  12. Pentru ca in comentarii este mentionat Otroc , rog administratorul site-ului ortodoxinfo sa scrie si sa comenteze despre Otroc Viaceslav . Multi si la noi se intreaba daca este real sau este inselaciune ! Cat despre … libertatea de circulatie , – secutitatea e vie . Va fi nevoie sa ne marturisim credinta ortodoxa cu totii ; cat despre inaltii ierarhi trebuie sa se decida de ce parte se afla , caci vor pierde credinciosii . E bine sa ne reamintim ca nasii nostrii , la Botez , au marturisit lepadarea de satana , de lucrurile lui si de toti SLUJITORII lui . Democratia a apus de mult , iar acum avem demoNOcratie.

  13. Adevarata pecete a satanei va fi cipul injectat in corp, unii si-au introdus deja cipul in maini, de buna voie. Peste cativa ani va fi obligatoriu. Aia e pecetea satanei, asa ca hai sa nu o dam in gratis in paranoia. Fiecare sa traiasca in curatie duhovniceasca si sa-si mentina constiinta curata in armonie cu Iisus Hristos ! Doamne ajuta !

    1. Din Banat

      Tu esti intreaga la minte?
      Zici ca pecetea este cipul in corp, pe care unii deja au inceput sa si-l bage. Dar zici si ca e paranoia daca ne preocupa documentele cu cip. Prin ce proces abscons de gandire ai reusit sa alaturi aceste doua idei?

      1. Fraților,pozele pentru cărțile de identitate le vor face cu același aparat foto care va scana retina, Indiferent dacă actul va fi cu cip sau fără…și vor mai adauga și vreo amprenta ceva… pentru siguranță

        1. Ce-ar fi sa ne ducem cu poza de-acasa, pusa pe un stick? Daca nu vor sa o accepte atunci ii dam in judecata.

          1. Le dai apa la moara :))) “poza de acasa pusa pe un stick”…cineva spunea mai sus ca laserul ne pecetluieste fruntile, cand suntem pozati pentru actele de identitate. Macar de ne-ar face si rationali. Daca mergem pe logica asta, atunci sa va dau fiori. Pai s-ar putea ca din atat de multe viclenie a satanei sa fii fost deja pecetluiti multi dintrei cei care isi fac selfie’uri. E..cum suna asta..sa te pcetluiesti singur ? Suna tare! Acum sa revenim la lucruri serioase. Va respect munca, faptul ca informati lumea, dar sa nu devenim nici farisei, nici zeloti, nici de alta factura. Doamne ajuta !

          2. dar ce zici de prelevarea de masuratori biometrice in momentul pozarii? nu mai fi asa de naiv si increzator in sistem… tine cont de vorbele Marilor Duhovnici care ne-a spus clar: nu mai acceptati niciun act nou de-acum incolo… ramaneti doar cu certificatul de nastere, daca e nevoie

          3. Hai că am ajuns acasă si am acces la laptop. Ca atare, mă pot desfășura mai bine. Pornim de la faptul concret, palpabil, că aprox. 90% din populația Pământului, are act de identitate, CNP sau orice altă formă de identificare. La un moment dat se va uniformiza totul spre cipul implantabil în corpul uman ca fiind varianta, ce să vezi, cea mai sigură posibilă împotriva fraudelor bancare, de identitate, etc. Momentul obligatoriu, de somare, nu a venit încă, dar asta nu înseamnă că nu bate la ușă. Se adeverește un verset din Biblie și anume că mulți își vor însuși cipul de bună voie (cel mai sonor nume din România, de actualitate, fiind George Buhnici), dar sunt mii, zeci de mii de oameni în lume care și-au însușit acest gadget. Dumnezeu poate oricând decide soarta Omenirii. În orice secundă, în orice clipită, se poate întâmpla asta. Dar ACUM oameni buni, încă nu suntem în momentele de restriște. Adică să ne bucurăm că mai avem treabă, mai avem timp și oameni de la care putem lua binecuvântare și cuvânt bun, mai există oameni pentru care trebuie să ne pese și pentru care merită să trăim, nu a venit acel TIMP al Urâciunii pustiiri. Îngrețoșarea și scârba, mizeria care rezidă din acțiunile noastre, ale umanității, nu au atins punctul culminant in istoria vieții pe Pământ. Și asta doar din prisma faptului că Dumnezeu mai are răbdare cu noi, încă mai are răbdare. Iar noi trebuie să ne străduim să trăim curat, cu cuviință, cu smerenie și cu trezvie. Subliniez aici rolul vostru, OrtodoxInfo, pentru informare, pentru prezentarea evenimentelor și munca pe care o depuneți. Personal ma feresc de paranoia ca cineva m-ar putea ștanța cu laser sau alte prostii !

  14. E despre a face diferenta dintre pasii premergatori si procesul finit. E vorba despre a distinge timpul etapelor de desfasurare. Si da, sunt intreg la minte. E vreo problema ca nu ma refugiez ACUM in pestera sa citesc Psaltirea si sa mananc frunze de loboda??? Vad foarte bine semnele timpului, la fel ca multi altii, nu trebuie sa mi le descrii tu, ne aflam in perioadele premergatoare implementarii ciparii pe scara larga, dar asta nu inseamna ca de maine plecam toti in pestera si asteptam sa vina Iisus Hristos sa judece lumea. Mai avem de trait, de spovedit pacate, de facut pacate. Incearca sa nu fii agresiv, te rog domnule @redactor ! Multam !

    1. Așa este, suntem în vremurile premergătoare pecetluirii.
      Toate aceste dispozitive care utilizează pentru deblocare amprenta sau recunoașterea faciala, și mă refer la telefon, tabletă s.a., având acces la internet, ne descoperă identitatea in mediul online.
      Prin acest acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe care-l cer peste tot, vor avea dreptul de a utiliza datele noastre personale și să le furnizeze și altor entități cu care au convenții. In felul acesta vom avea mari surprize. Vom vedea în timp…
      Sa nu credeți că doar telefonul mobil va știe amprenta, sau doar in telefonul mobil aveti pozele personale!
      Este realitatea și nu Teoria Conspirației!!!

      1. NE PUTEM ÎMPOTRIVI INDIVIDUAL, DAR AR FI MULT MAI UȘOR SĂ NE ÎMPOTRIVIM TOȚI ROMÂNII ACESTEI LUCRĂRI DIAVOLEȘTI, PRIN ROEXIT, ÎNTRUCÂT PRIN ÎMPOTRIVIRE INDIVIDUALĂ, NE SALVĂM DOAR NOI PERSONAL DIN GHEARELE DIAVOLULUI; DAR PRIN ROEXIT SE SALVEAZĂ ȚARA ÎNTREAGĂ!!!

    2. Din Banat,
      In momentul cand ai sa intelegi ca tot raul a inceput atunci cand s-a introdus CNP-ul…adica fiecare om a primit un cod numeric personal, si nu poate sa faca mai nimic fara acest cod..ai sa intelegi ca deja esti pe mana cui nu trebuie. Pana atunci…..inca e roz…dupa cum spui!
      Un parinte rus, ne descrie acest sistem ca pe un arbore…avand ca radacina CNP-ul, iar in toate ramurile lui este cate o capcana..intr-una cardul bancar..intr-una cardul de sanatate..in alta un vaucer..etc. Nu te-a prins cu cardul?!… te prinde cu vaucerul….sau cu cipul…sau cu orice act in care indentitatea ta , este trecuta in custodia statului. Astfel toate actiunile tale, sa depinda de acest sistem creat de stat.
      Si incet si sigur, omului ii se creaza dependenta de acest sistem…dupa cum bine vezi..
      Esti bolnav si vrei sa te faci bine..”oficial”..prin intermediul statului..iti trebuie un document cu cip…daca nu…platesti de nu te vezi. Statul deocamdata nu te obliga…dar te constrage…
      La fel si la farmacie..vrei sa ai o reducere..iti trebuie un card…la fel si la supermarket…Intelegi viclenia lor?! Te constrange…iti creaza o dependenta in toate domeniile prin acest sistem care are la baza cipul…ca mai apoi cand esti cu totul dependent de acest sistem..sa iti impuna implantul cu cip.
      Iar daca omul nu se fereste din timp de acest sistem…va fi ca un drogat..care va face orice sa isi procure cele necesare…care le va avea doar cu conditia acestui sistem electronic.
      Cei care au inteles lucrul asta, se feresc din timp..se obisnuiesc cu lucrurile simple..se feresc de orice lucru pe care statul il creaza pt “binele si securitatea” poporului…inclusiv actele de identitate.
      Cel care inca nu a inteles..ii se pare paranoia sa ia masuri din timp…si se uita stramb la cei care sunt vigilenti!
      Intr-adevar, daca faci o obsesie din acest sistem, risti sa fi paranoic …dar daca urmezi cu nadejdea in Dumnezeu invataturile sfintilor parinti…nu esti decat un om prevazator…care nu doarme… si nu doreste sa fie drogat de acest sistem.
      Sfatul Sfintilor este sa ne obisnuim cu simplitatea, sa lucram un pamant la tara…nu sa facem hora in sistemul actual..si sa spunem ca mai e pana la pecete.
      Daca nu poti sa faci pasul asta acum …cum vei putea sa-l faci cand esti dependent?
      Acum, fiecare e liber pe deciziile lui….
      Daca ai inteles un lucru (asa cum spui tu.. ca ai inteles ce se petrece) e pacat sa consideri ca e paranoia cand cineva trece la fapte…

      1. Ai pus punctul pe I guti flo. Asa e ..e vorba despre dependenta. Lumea in care traim este o perpetua opulenta, totul e sclipitor, totul e captivant si Satana stie cum sa lucreze, totul e nou, si tot ce azi e nou, maine deja e demodat si necesiti un update ca sa fii in trend cu lumea trecatoare. Ce simtim noi ? Un vartej care incepe sa ia amploare. Crestinul, hai sa extrapolam, orice om de rand e bombardat prin media (tv, radio, internet) reclame, afise publicitare. Supraviețuirea in acest vartej necesita cumpatare, echilibru, decenta, moderatie, luciditate, etc., Va veni si momentul in care spre ex de la 1 apr. se decreteaza in Romania retragerea cash-ului si se instituie comertul obligatoriu cu cardul sau cipul ! E… in momentul acela (tu fiind antrenat cu toate cele mai sus expuse, echilibru, decenta, moderatie – dobandite facil prin post, rugaciune, buna convietuire cu aproapele tau ) va trebui sa iei o decizie istorica pentru existenta ta ca om, poate doar pt tine, poate si pt intreaga ta familie, daca esti cap de familie, si sa treci la urmatorul nivel. Te retragi in pustie sau te predai in acea lume care se prefigureaza la orizont. Cu ajutor de la Dumnezeu si cu o viata traita decent crestineste, vei lua decizia salvatoare. Pana la acel moment, suntem intr-un stadiu de pregatire. Dumnezeu ne lasa liberi, decizia e in mainile noastre, fiecare are lupta sa interioara mai mica sau mai mare cu sinesi, si asta e cea mai grea lupta, dar nu trebuie sa deznadajduim, sa ne panicam, sa incepem acum sa o luam la sanatoasa prin munti. Nu pentru ca avem CNP ne va osandi Dumnezeu, ci pentru pacatele nemarturisite, pentru intensitatea cu care am lucrat pacatul. Cred ca CIP-ul implantat e pasul final, e practic ultima limita de suportabilitate, o asa zisa linie rosie peste care Dumnezeu nu va trece, in cercetarea individuala pe care o va face asupra noastra, e momentul definitoriu, o ultima mana intinsa daca ma pot exprima asa, pentru noi, in care alegem Dumnezeu sau pierzania ! Ca sa conchid: fac apel la decenta, oricare ar fi nivelul de trai al fiecaruia, cu atat mai mult daca e un nivel de trai ridicat, la o minte treaza prin post si rugaciune, la grija de a ne pazi pacea sufleteasca care e mai presus de orice e lumesc ! Doamne ajuta !

        1. Din Banat,
          Da, asa e,
          Sinceritatea …sa recunoastem ca numai Dumnezeu ne poate ajuta in ceea ce urmeaza.
          Ce se pregateste, este f “subtire” pt ochiul liber.
          Pocainta si sinceritatea in cautarea noastra…lumineaza ochii sufletului.
          Asta asteapta si Dumnezeu de la noi…sa le cautam pe ale Lui..nu pe ale noastre.
          Doamne ajuta!

  15. Ați observat că și atunci când aveți locatia dezactivă, primiti mesaje de feed-back pentru locurile vizitate?
    Eu, da!

      1. Din Banat,
        In niste profetii binecunoscute spune clar – cand va veni antihristul sa puna pecetile pe frunte sau pe mana dreapta, tot sistemul electronic deja va fi pus la punct. Asa ca, daca tu vei accepta actele electronice cu gandul ca pecetea propriu-zisa o vei refuza, tu deja vei fi prins(a) in sistem si vei putea fi identificat. Si in plus, de unde stii tu ca pecetea nu iti va fi pusa in momentul in care vei fi scanata cu laser? Sa stii ca diavolului nu i se spune degeaba viclean! Eu decat sa stiu ca risc asta, mai bine nu accept nici un document biometric. Iar acceptand, voi contribui si eu la accelerarea procesului de punere a pecetii, decat daca vor vedea ca oamenii opun rezistenta. Diavolul stie ca este o mare ispita acest confort pe care il doreste omul modern si pe asta mizeaza. Dar de ce sa nu pot eu sa calatoresc in Ue liber cat se mai poate, dar de ce sa nu-mi fie mie mai usor totul?
        Fii intelept (inteleapta)!

  16. Voi ăștia care sunteți hadbonici și cu mintea îngustă nu acceptați cipurile pe buletin și pașaport.Si cartelele de tlf móvil au cipuri.Daca nu acceptați cipurile de ce purtați tlf móvil la voi .

    1. Mallina

      E limpede ca tu cunosti foarte putine despre acest subiect dar esti extrem de fudula.
      Am scris in cursul timpului materiale foarte ample pe tema cipului, dar daca iti dau link-urile foarte probabil ca nu le vei citi deoarece pari a fi genul caruia ii oboseste mintea repede.
      Asa ca voi aborda cu tine subiectul pe bucatele mici.
      Cipul din documente face parte dintr-un angrenaj mai mare: document unic cu cip (toate in unul: buletin, card de sanatate, card bancar, carnet sofer, etc.) – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash.
      Ai auzit de treaba asta? Dezvoltam?

      1. Aseară la Digi 24 spuneau că americanii se tem că cei de la Huawei folosesc dispozitivele pe post de spioni…

  17. @ Din Banat
    Sa stii ca sunt sceptic cu privire la actele biometrice. Ia uita-te aici te rog la minutul 4:40 si sa pui stop acolo:
    https://www.youtube.com/watch?v=HNRINJ0xvoo
    Deasupra camerei Canon e un laser in locul blitzului!

    Uite ce mai spun preotii rusi:
    https://www.youtube.com/watch?v=lJUQy8X8DtQ

    Un adevar ramane in picioare, astia nu iti pun semnul fiarei decat cu acordul tau. Acordul poate fi ascuns undeva prin hartiile alea cu acceptul prelucrarii datelor cu caracter personal. Dar va fi pe fata zic, ca la Buhnici. Pe ascuns fara stiinta sau cu forta, nu e bine pentru antihrist ca te duci la mantuire.
    Si eu zic ca trebuie sa vina cu un cip implantabil sau un tatuaj, dar ceva ce se va face cu acceptul explicit nu ascuns, ca omul sa se condamne singur.
    Dar la fel de bine daca iei un act biometric iti dai acordul, ca fara actul ala nu poti avea salariu. Si o data cu actul vine si semnul, iar apoi se renunta la act in favoarea semnului.

    E atat de dubioasa treaba asta ca trebuie sa evitam sa luam actele biometrice.

  18. Am vazut clipul Sofiei si zic cu inima ca se simte deja lipsa preotilor traitori asa cum erau candva. Nu spun ca nu mai sunt, dar deja se simte lipsa acestor oameni.

    Citeam mai ieri mesajele celui care semneaza Din Banat si par logice. Si mie mi se par logice, ca asa inclin sa cred cum spune si Din Banat. Dar cand vezi preotii acestia, cand insusi Parintele Iustin Parvu spune sa nu luam, nu pot sa mai cred in logica mea.
    Mi-este frica ca mintea mea ma inseala, ca inima imi spune sa ma incred in cuvintele acestor parinti incercati cu adevarat.

    Abia acum inteleg putin de ce acesti parinti incercati spun sa nu luam actele biometrice.
    Sunteti care ati fumat? Cred ca da.
    V-ati lasat de fumat? Sper ca da!
    Amintiti-va cum e, undeva in minte apare un gand care spune, hai mai trage o tigara ca azi ai fumat doar cateva, ce mai conteaza un fum?
    Sau n-ai mai fumat de ceva timp, poti controla dependenta asta, esti mai puternic decat tigarile, hai fumeaza o tigara acum cu prietenii. Cat rau poate sa iti faca o tigara, ca doar nu te duci sa cumperi un pachet?

    Asa si cu biometricele, la fel ca la tigari. Putin cate putin si pana la urma cazi.

  19. Doamne ajuta ! Astazi am avut ocazia sa vad pt. prima data , o amprenta de la degetul mare ,pe buletinul biometric al unui vecin de-al nostru ,din Iugoslavia /un tanar sub 30 de ani . la locul de munca in discutii / . Ca esti din Banat ,din Oltenia ,din Moldova ,ma gandesc ca ,ne este bine multora sa fiim pe aceeasi unda ,asa cum spunea SF. Paisie Aghioritul ,adica intr-un Duh mai curat si sa nu facem pe desteptii ,cu aghiuta / peste 7 mii de ani experienta are ,tu cat ai omule ? / ,deci zic asa , sa ne pregatim mai serios si cu staruinta ,cu viata simpla ,pt. a ne putea apropia de Dumnezeu mai multi ,mai cu ravna . Sa cunoastem HARUL Lui Dumnezeu ,cat mai repede ,caci fara EL ,NU ne putem mantuii ,NU ne putem dezlipii de cele pamantesti trecatoare si desartaciuni . / Toti sfintii ortodocsiei , o spun ,si sa lasam din MANDRIE / . Acest act cu luarea amprentei ,este lepadare , de TATAL SI DE FIUL .Este pierderea HARULUI . Drum fara Intoarcere . / Episcopul din Atena ne/a anuntat ,pe toti crestinii / Pentru a cunoaste HARUL este nevoie = 1. SPOVEDANIA sincera si completa, incepand de la varsta de cand at-i aduci aminte , min. 6-7 ani si pana astazi . Toate scrise pe hartie ,dupa Dreptarul Dreptei Credinte si marturisind ,in etape -faze ,cu hotararea de a nu le mai face . 2 .Primesc CANONUL pt. faptele mele , sa al fac complet si sa am rabdare sa primesc si SF. IMPARTASANIE . 3 Sa nu lipsesc niciodata de la SF. LITURGHIE ,cat sant sanatos si merg pe picioare / fara a calatorii Duminica ,in timpul slujbei / . Dupa sinceritatea omului si hotararea lui ,sa/si schimbe viata ,tot asa si Bunul Dumnezeu ai va trimite Harul . Asa spune SF. P. Aghioritul . 4 CURAJUL MARTURISIRII ESTE TOTUL . /cauta un duhovnic cu parul alb de care esti atras, ca de un Apostol / . INDRAZNITI ! A SPUS DOMNUL NOSTRU ,IISUS HRISTOS . Ma iertati pt. micile greseli . Cu respect .

  20. EXACT CUM SPUNE OTROC VEACESLAV:

    https://www.aparatorul.md/important-implantare-de-cipuri-de-ultima-generatie-mascate-sub-biometrie-video/#comment-8042

    MARCAREA IZOTOPICĂ ESTE UN CIP DE ULTIMĂ GENERAȚIE, CONSTÂND ÎN CELULE VII, CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN MOD ESTETC, NATURAL.
    CÂND ESTE APLICAT SUB FORMĂ DE COD-BARE, ACEST CIP NU ESTE VIZIBIL PENTRU OCHI, DAR SE CITEȘTE DE CĂTRE SCANNERE.
    Astfel, CREIERUL VOSTRU VA ÎNCEPE SĂ FUNCȚIONEZE CA UN TRANSMIȚĂTOR BIOLOGIC ȘI, DE FAPT, ÎN ESENȚĂ DEVINE UN PROCESOR BIOLOGIC.
    O PERSOANĂ CU UN ASTFEL DE CIP, DEVINE UN CYBORG CONTROLAT.

    Rezumat:

    MARCAREA IZOTOPICĂ – e una din cel mai periculoase forme de cipizare, PRIN CARE NIȘTE NANO-PARTICULE SUNT INTRODUSE ÎN CORPUL DVS., ÎNGLOBÂNDU-SE PERFECT ÎN ADN.
    E un cip de ultimă generaţie, care nu necesită surse de alimentare, deoarece e compus din celule vii care funcţionează într-un mod estetic.
    Dacă acest cip e aplicat sub formă de bare-cod, el e invizibil pentru ochi, însă se scanează normal de orice scaner.
    PERSOANA căreia i se aplică un astfel de marcaj, poate fi CONTROLATĂ şi CU AJUTORUL ORICĂURI SATELIT, care DEVINE astfel O ANTENĂ PSIHOTROPICĂ.
    (Nu spunea Otroc Veaceslav că chinezii care vor dori să meargă prin cucerirea de pământ rusesc dincolo de Urali, vor interveni americanii și, ca să-i pună pe fugă, VOR FOLOSI O ARMĂ PSIHOTROPICĂ care există în fiecare țară? De ce? Iată = ca să pună la punct o populație/popor/armată căruia îi trece prin cap să se revolte și/sau are dorințe de expansiune! După…vor fugi la ei în țară înfricoșați, dar OAMENI NORMALI, NU VOR MAI FI!)

    Spre deosebire de oricare cip implantat, care se poate de scos din corp prin diferite acţiuni, MARCARE IZOTOPICĂ E IMPOSIBIL DE SCOS DIN CORP.

    Şi dacă cipul obişnuit are influenţă redusă asupra organismului şi sistemului nervos, atunci CU AJUTORUL CIPULUI APLICAT CU LASSER, UȘOR ȚI SE POT INDUCE DIFERITE STĂRI EMOȚIONALE SAU ACȚIUNI, DE CARE PERSOANA RĂMÂNE A FI INCONȘTIENTĂ DE EXECUTAREA LOR.

    Soldaţilor cărora li se aplică un astfel de marcaj sunt uşor de depistat chiar la adîncimi mari sub pămînt, să li se depisteze ce răni au, astfel de la distanţă să li se poată aplica cu uşurinţa o diagnosticare, ca spre exemplu stoparea unei hemoragii, prin diferite comenzi unor celule specifice ale creierului care răspund de astfel de procese.
    Astfel că CREIERUL SE COMPORTĂ CA UN EMIȚĂTOR ȘI RECEPTOR, FIIND COMPARAT CU UN BIO-PROCESOR.
    APLICAREA LASSERULUI ATUNCI CÂND ÎȚI PERFECTEZI DOCUMENTELE BIOMETRICE, PRIN SCANAREA IRISULUI ȘI A ALTOR CARACTERISTICI BIOLOGICE, E CEA MAI COMODĂ METODĂ DE APLICARE DE CĂTRE AUTORITĂȚI, CA MAI APOI SĂ POATĂ CONTROLA UȘOR ACESTE PERSOANE.
    LA MOMENTUL ĂSTA în lume, SE FAC DOUĂ FELURI DE MARCAJ – MARCAJUL CU LASSER ȘI CEL IZOTOPIC ȘI SE APLICĂ TUTUROR DORITORILOR DE A PRIMI ACTE BIOMETRICE.

    Se aduc probe ale unor demnitari care afirma ca au facut acte biometrice copiilor lor, iar apoi copii crescind au acces la diferite servicii prin scanarea fetei lor, fara a li se actualiza datele biometrice in acte, ceea ce demonstreaza ca li s-a aplicat un marcaj. Astfel afirma demnitarul dat ca daca caracteristicile biologice ale omului se schimba de-a lungul virstei, prin aplicarea marcajului cu laser se face o data si pentru totdeauna.
    (Deci, CHIAR DACĂ CARACTERISTICILE BIOLOGICE ALE OMULUI SE SCHIMBĂ ODATĂ CU VÂRSTA, APLICAREA MARCAJULUI CU LASSER E VALABIL PENTRU TOTDEAUNA)

    La aeroport cind se scaneaza fetele celor care vin, se scaneaza de fapt acel marcaj cu laser care fost aplicat cind ti-ai facut actele biometrice, si aceasta scanare nu are nici o tangenta cu afirmatiile oficiale precum ca se calculeaza careva distante dintre careva puncte specifice ale fetei, caci identificarea unor astfel de date se face de obicei in pozitie statica, nemiscindu-te, iar astfel de conditii la aeroport nu exista.
    (LA AEROPORT ȚI SE SCANEAZĂ ACEL MARCAJ DE PE FRUNTE DE FORMĂ CODE-BARE, CA LA ALIMENTELE SCANATE ÎN SUPERMARKET, DECI EȘTI UN NUMĂR, UN OBIECT…)

    Se explica despre sistemul de sateliti Glonass, implementat de sovietici prin anii ’70 in scopuri militare, iar mai apoi si in alte scopuri, precum urmarirea diferitelor obiecte.
    Se presupune ca acest sistem de sateliti ar putea fi folosit pentru a se conecta la oamenii care vor fi marcati.
    Se arata ca ÎN URMA APĂSĂRII UNOR BUTOANE, TOȚI CEI MARCAȚI AR PUTEA FI OMORÂȚI. (Se pare că PATENTUL vine tot de la americani, așa arată în documentarul de mai jos.)

    Изотопное начертание под видом биометрии
    https://www.youtube.com/watch?v=HNRINJ0xvoo

    Uitați-vă atent la min.4:43 și veți vedea cum, anexat deasupra aparatului de fotografiat este un altul (un LASER-LIGHT), la scară mai mică care ÎNDEPLINEȘTE FUNCȚIA DE IRIS-SCANN CE REALIZEAZĂ TOTODATĂ ȘI CIPAREA IZOTOPICĂ, INCLUSIV FOTOGRAFIEREA.

    Min.1:23 arată cum tipa, care este căutată în baza de date digitală, în momentul în care este găsit chipul ei, pe ecran apare un triunghi întors, cu baza în sus și cu vârful în jos (Treimea răsturnată) și pe frunte apar 666; i se definesc ochii în niște dreptunghiuri, apoi nasul…ce alcătuiesc/întregesc 666, apoi amprenta vocală, etc…iar la sfârșitul scanării, când își pune palma răsfirată pe ecran (min.1:34), cele trei puncte ce întregesc 666, ghiciți unde sunt poziționate: primul punct este la baza degetului mare, opozabil, al doilea este aproape de baza degetului mijlociu, iar al treilea punct direct pe falanga degetului arătător, la prima îndoitură de sus, adică cu cele 3 degete cu care te însemnezi cu semnul Sf.Cruci.
    Min.5:16 arată cum îi scanează pe frunte, exact ca pe alimentele de la supermarket.

  21. Nu inteleg logica cum ganditi voi de legati existenta unui cip electronic de o profetie din biblie. Credinta este ceva intangibil si nu ti-o poate lua absolut nimeni oricate “peceti” ti-ar pune pe frunte. Deci nu inteleg motivatia religioasa. Dar exista motivatie de felul constiintei. In sensul ca odata informatiile ajunse intr-o baza de date sau retea de date electronice, se poate abuza de ele. Aici este adevarata problema.

  22. Actualele noastre „Cărți de identitate” sunt deja foarte aproape de cele europene, au cam toate rubricile cerute de UE și chiar o variantă a mult-hulitului cip, este vorba de ultimele 2 linii de pe fața acestuia, cele prefixate cu „IDROU” și care sunt citite de calculatoare cu un soft de recunoaștere a caracterelor (OCR). La scrutinele electorale, dar și în aeroporturi sau la vamă se folosesc astfel de dispozitive.

    Cipurile RFID și EMV sunt dorite de unii pentru a înlocui (sau a coabita) cu ID-ul deja conținut de actul de identitate, acele cipuri putând conține și alte informații înafară de banalul ID, spre exemplu cipurile EMV de pe actele din Germania conțin și semnătura electronică a titularului.

    O alternativă mai cuminte la acestea este banalul QR-code care nu conține decât ID-ul memorat cu ajutorul unui cod de puncte, cod care poate fi citit cu ușurință și rapiditate de calculator și care este deja utilizat pe scară largă și în divertisment (memorează adrese web care pot fi vizualizate rapid cu un smartphone) și de utilitarele de eliberare bilete și efectuare plăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button