X

[VIDEO] Dezbatere în SUA – Trump declară EPIDEMIE de autism, cauzat de vaccinuri

https://youtu. be/WRXCfbPuO6M

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. De fapt cine le-a fabricat? cu ce scop? și dacă s-a constatat ca sint nocive de ce nu sint interzise? sau este un joc murdar la unnivel extrem de înalt cu consecințe deosebit de grave inviitor

  1. Excelentă prestația la protv a Domnului (cu D mare) Doctor (cu D mare) Mihai Craiu CONTRA VACCINURILOR. Mult prea distinsul domn afirmă : “Copiii “alăptați la sân primesc în primele 6 luni de viață de vreo 10 ori mai mult aluminiu din laptele matern decât ar primi în primele 6 luni din vaccinurile pe care trebui să le facă la diversele scheme vaccinare”. Adică : notăm cu x cantitatea de aluminiu pe care o primește un sugar. Prin cele șase vaccinuri până la șase luni el va primi x/20 aluminiu/s, 20 de secunde fiind aproximativ durata celor 6 vaccinuri (un vaccin durează aproximativ 3-4 secunde). Prin alăptare timp de șase luni (183 de zile, cam de șapte ori pe zi timp de 15 min/alăptare) copilul primește 10x/1000000, adică x/100000 aluminiu/s, adică de 5000 de ori mai puțin decât prin vaccinare. Felicitări domnule doctor MIHAI CRAIU (acum am scris domnule cu d mic și doctor tot cu d mic și numele cu majuscule ca să știe lumea cine sunteți) pentru că :
    – Sunteți contra vaccinurilor
    – Ați oferit o demonstrație aritmetică care dă peste cap toate teoriile pro-vaccinare
    – Deși sunteți sponsorizat de un producător de vaccinuri care a nenorocit mii de copii, ați argumentat de ce sunt atât de periculoase vaccinurile
    – Aveți curajul să fiți ferm împotriva vaccinurilor, mai ales că la spitalul unde lucrați au avut loc tragedii în urma vaccinării Felicitări și site-ului edupedu care a luat atitudine împotriva vaccinării publicând acest material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button