X

Video: BOICOTATI KAUFLAND

https://www. youtube.com/watch?v=rm2jv7LEMHs&feature=youtu.be

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Boicotati si europarlamemntarele si referendumul dulapului de la Cotroceni!!! Klaus von Munchenhause,este “aproape hotarat sa declanseze un referendum simultan cu alegerile europarlamentare”.Sa-i aducem aminte ca si noi cei care mai credem in valorile familiei am strans peste 3 milioane de semnaturi decalnsand “Referendumul pentru Familie”.Ce au facut politicianistii cu el? Sau sters in partea din dos.Parte pe care stau s-o legifereze aceleasi politicienii in favoarea sodomistilor.Sictir,la toti!

    1. Abia aștept să nu mă prezint la mascarada alegerilor pentru UE și la referendumul plăvanului și sper din suflet să fim cât mai mulți cei care le vom boicota. Referendumul din octombrie a fost singurul care a contat cu adevărat în toți acești 30 de ani de la lovitura de stat și foarte probabil că atunci a fost și ultima oară când nouă, românilor, ni s-a mai dat ocazia să ne exprimăm într-o chestiune importantă.

  2. Cum se face “lobotomizarea chimică” a copiilor din centrele de plasament
    COPILĂRIE SUB ANESTEZIE I. Intrăm astăzi într-un univers incredibil de crud și dureros, în care mii de copii sunt sedați în centre de plasament, fără să aibă probleme psihice.
    Este o practică în sistem, iar cei care lucrează acolo spun că e o metodă de a face față lipsei de personal.
    5.700 de copii iau cocktail-uri de patru medicamente antipsihotice sau antidepresive, care îi ţin moleşiţi sau chiar adormiţi. Cu anii.
    https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/copilarie-sub-anestezie-i-cum-se-face-lobotomizarea-chimica-a-copiilor-din-centrele-de-plasament.html
    Paula Herlo a intrat în mai multe centre din ţară și a vorbit cu zeci de copii aflaţi sub un astfel de tratament. I-au spus că doar majoratul îi va ajuta să scape de ceea ce un medic psihiatru român numeşte lobotomizare chimică.
    Imaginea cosmetizată a sistemului de protecţie a copilului ne arată prunci veseli, care decupează şi fac felicitări de ziua mamei inexistente în viaţa lor. Copii care studiază pentru şcoală, mulţumiţi de ce le oferă părintele surogat: statul român.

  3. Paula Herlo
    18 martie la 12:50 ·
    Bine de știut:
    1. Copilul mai mare de 16 ani are are dreptul, conform legii 46 in conjunctie cu 272, sa refuze tratamentul neuroleptic sau psihotrop.
    2. De la 14 ani au dreptul sa fie vazuti unu la unu, fără prezența unui adult în încăpere. Ma intreb câți copii din centre stau singuri de vorba cu medicul psihiatru. Si ma mai întreb câte rețete se prelungesc din pix fără a vedea pacientul.
    3. In caz de abuz, mărturia unui copil mai mare de șase ani este validă în fața judecătorului. De câte ori au fost luate în calcul declarațiile acestor copii care reclamau abuzuri în centre sau la asistenți maternali?
    4. Directorul DGASPC este tutorele copilului, dar și seful abuzatorului. Pe cine apără el la o adică? Un scandal nu face bine direcției așa că, de multe ori, aceste povești sunt ținute la sertar.

    Multumesc, Gabriel Diaconu pentru că m-ai ajutat să înțeleg ce li se întâmplă acestor copii din punct de vedere medical și pentru aspectele de legalitate spre care trebuie să privim când vorbim despre situția lor.

  4. „Unde e stiinta care sta la baza psihiatriei?Si cum de a devenit atat de raspandita aceasta pseudostiinta?
    Psihiatrii si-au dorit dintotdeauna sa fie considerati deopotriva cu medicii.Dar daca medicii obisnuiti au teste pentru a proba sau nu o boala, psihiatrii nu au.
    Nu exista teste obiective in psihiatrie.Nu exista teste de sange, de urina ,biopsii. Nu exista nimic care sa dovedeasca obiectiv, ca ar exista ceva dereglat fiziologic sau biochimic, care creeaza simptomele.In cancer ii poti dovedi existenta;te uiti dupa celule si le poti gasi.Diferite boli pot fi observate la microscop.Sau le vezi la un RMI,la tomograf.Bola mintala nu poate fi vazuta sau diagnosticata printr-o procedura medicala.Totul e subiectiv.
    Fara niciun test stintific de laborator,care sa arate prezenta sau absenta problemelor mentale,cum functioneaza sistemul psihiatric de diagnoza?
    Toti spun da, in cor-Manualul de diagnoza psihiatrica.Cautarea unui suport stintific pentru psihiatrie ,dureaza de mai bine de un secol.La sfarsitul secolului al 19-lea psihiatrul german,Emil Kraeplin, a fost primul care a incercat sa clasifice problemele mentale, ca fiind boli medicale.Desi si-a dedicat intreaga viata ,dovedirii faptului ca aceste probleme provin exclusiv din probleme biologice si ereditare,nu a reusit niciodata ,concluzionan intr-un final:”…e aproape imposibil,sa faci distinctia stiintifica dintre normal si alienat.”In ciuda descoperirilor descurajante,psihiatrii au insistat cu multe eforturi de clasificare,in timp, avand ca rezultat prima editie a”Manualului de diagnoza si statistica a bolilor mentale”,DSM,publicat de Asociatia Psihiatrica Americana,in 1952.O carticica de 130 de pagini, legate cu o banda in spirala ,DSM1 ,descria 112 asa-zise tulburari mentale, bazate nu pe proceduri stintifice standard, ci pe contributia scrisa a aproape 10% dintre psihiatrii membrii ai A.P.A.
    Cu a 2-a editie in 1968,DSM a crescut acum la 145 de tulburari,tot fara o baza stintifica, desi era plina de teorii despre originea bolilor,dar cu un val brusc de popularitate al drogurilor psihiatrice ca Miltown si Valium in randul populatiei.Comuitatea psihiatrica a realizat ca o explicatie biologica pentru a justifica prescrierea lor, trebuie sa fie gasita. Si au gasit-o, intr-o lucrare scrisa de psihiatrul dr.Joseph Schildkraut.Desi nu avea mijloace sa descopere in ce ar consta chimia cerebrala normala, Schildkraut a teoretizat ca problemele mentale ar putea fi provocate de un dezechilibru al neurotransmitatorilor cerebrali.E o afirmatie hazardata…dezechilibrul chimic.Nu exista niciun fel de dovezi.Nu ai cum sa masori si sa probezi ca se produce asa ceva…in primul rand.Nu exista teste de laborator care sa masoare nivelul neuro transmitatorilor,sau de cat ai nevoie sau cat de dezechilibrati sunt.
    Dezechilibrul chimic suna bine, suna stintific, dar…din cate stim nu exista metode de a determina ce inseamna echilibru.Nu exista dezechilibre umane identificabile,decat poate , cel provocat de medicatie,in creier.”
    Psihiatria e arma ideologica a pedofililor si homosexualilor satanisti de la ONU, si nu o stiinta medicala.

  5. Richard Alan Gardner (n. 28 aprilie 1931 – d. 25 mai 2003) a fost un cercetător american, profesor de psihiatrie din cadrul diviziei de Psihiatrie a Copilului ,a inventat teoria alienarii parentale,care nu are nici o baza stiintifica si care sta in peste 90 % la baza furturilor de copii din intreaga lume .Conform acestei teorii (inventate de mintile bolnave ale psihiatrilor satanisti) nici un copil nu trebuie ascultat deoarece TOTI copiii sunt manipulati si fabuleaza. Conform acestei teorii ,copii pot fi abuzati “la liber” deoarece nimeni nu ii va asculta.Aceasta teorie este acceptata in Romania de catre asociatia psihologilor si se urmareste legalizarea ei in toata Europa .Ea este interzisa in majoritatea tarilor non-europene iar in America este folosita doar in instante de catre pedofili. https://www.activenews.ro/…/Educatia-sexuala-si-%E2%80…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button