X

Argentina ajunge din nou pe mâna FMI după ce moneda națională s-a depreciat cu 50%

O misiune a Fondului Monetar Internaţional a ajuns la un acord cu autorităţile din Argentina privind a treia evaluare a progreselor economice realizate în programul pe trei ani convenit cu FMI, ceea ce va debloca o tranşă de 10,87 miliarde dolari, transmit Reuters şi site-ul telesurenglish.net citate de Agerpres.

Tranşa face parte din programul de asistenţă financiară în valoare de 56,3 miliarde dolari acordat anul trecut Argentinei, în ideea de a contribui la stabilizarea celei de a doua economii din America Latină, afectată de o depreciere de 50% a monedei naţionale în raport cu dolarul, ceea ce a stimulat inflaţia şi a afectat evoluţia PIB-ului.

Categorii
Economic
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Mda, baietii vad ca s-au pus cu tunurile cand pe Venezuela cand pe argentina. Brazilia o sa fie si ea luata la ciomege pentru ca face parte din BRICS. Totul pentru a ruina si ultima farama de suveranitate.

  2. Diavolița asta cu broșa lui Baphomet în piept, este deja de-aici în Iad, cu sufletul!
    Cică a fost cercetată pentru caz de corupție, dar tot în politică satanistă SUA este, la fel ca și la noi…îi arată un pic pe la DNA, dar îi vezi rânjind fasolea, votând!

  3. Uitați-vă numa la fața ei, la ghiulul de pe degetul mic…acum, n-are aninată broșa cu pricina….dar de obicei, o poartă, ca pe un talisman, ca pe o recunoaștere între ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.