X

Argentina ajunge din nou pe mâna FMI după ce moneda națională s-a depreciat cu 50%

O misiune a Fondului Monetar Internaţional a ajuns la un acord cu autorităţile din Argentina privind a treia evaluare a progreselor economice realizate în programul pe trei ani convenit cu FMI, ceea ce va debloca o tranşă de 10,87 miliarde dolari, transmit Reuters şi site-ul telesurenglish.net citate de Agerpres.

Tranşa face parte din programul de asistenţă financiară în valoare de 56,3 miliarde dolari acordat anul trecut Argentinei, în ideea de a contribui la stabilizarea celei de a doua economii din America Latină, afectată de o depreciere de 50% a monedei naţionale în raport cu dolarul, ceea ce a stimulat inflaţia şi a afectat evoluţia PIB-ului.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Economic
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Mda, baietii vad ca s-au pus cu tunurile cand pe Venezuela cand pe argentina. Brazilia o sa fie si ea luata la ciomege pentru ca face parte din BRICS. Totul pentru a ruina si ultima farama de suveranitate.

  2. Diavolița asta cu broșa lui Baphomet în piept, este deja de-aici în Iad, cu sufletul!
    Cică a fost cercetată pentru caz de corupție, dar tot în politică satanistă SUA este, la fel ca și la noi…îi arată un pic pe la DNA, dar îi vezi rânjind fasolea, votând!

  3. Uitați-vă numa la fața ei, la ghiulul de pe degetul mic…acum, n-are aninată broșa cu pricina….dar de obicei, o poartă, ca pe un talisman, ca pe o recunoaștere între ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.