X

TRANSUMANISMUL promite ELIBERAREA TOTALĂ a FEMEII

Iată ce putem citi în articolul propagandistic Transhumanist science will free women from their biological clocks de pe QUARTZ:
Știința transhumanistă va elibera femeile de ceasurile lor biologice

Ceasurile biologice ale femeii declanșează concepția umană – care la rândul ei generează istoria umană.

Biologic, fereastra inflexibilă a fertilității feminine este în general convenită să aibă  vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani . Dacă se depășește această perioadă crește riscul de pierdere a sarcinii, sau de a nu ramane insarcinata, cu repercusiuni asupră copiilor. Atunci când durata medie a  vieții pentru o femeie din lumea occidentală se află acum în jur de 80 de ani, înseamnă că mai puțin de 25% din viața ei poate fi petrecută cu ușurință (și în condiții de siguranță) pentru procreare.

Bărbații au luxul de a putea să-și semene sămânța pentru cea mai mare parte a vieții lor, cu puține ramificații de sănătate (de aceea cineva ca Donald Trump, în vârstă de 72 de ani, are un copil de 12 ani). Prin comparație, femeia obișnuită va ovula doar  de 300-400   în timpul vieții, ceea ce înseamnă că are doar aceleași cantități de cicluri menstruale pentru a continua procrearea.

Acest accident aparent nedrept al biologiei umane se va schimba, grație științei transumaniste. Editarea genetică, combinată cu tehnologia celulelor stem, va face mai sigur ca o femeie de 50 de ani să aibă un copil în 2028 comparativ cu o femeie de 25 de ani în 2018. În două decenii, femeile de 75 de ani, ar putea începe o nouă familie.

Oamenii de știință lucrează la acest lucru prin transformarea  celulelor pielii  în celule stem, care sunt celule care se pot transforma în alte tipuri de celule. Acestea pot apoi transforma aceste celule stem în ovule de femei. Această tehnologie ar putea permite unei femei să aibă zeci de mii de ovule în loc de doar 300 până la 500, toate dintr-un tampon de bumbac șters pe interiorul obrazului. Aceste ovule concepute cu celule stem pot fi apoi amestecate cu sperma pe care o alegeți pentru a crea embrioni viabili, care apoi sunt implantați înapoi în uter. Acest proces – deja  testat la șoareci – a devenit cunoscut sub numele de „gametogeneză in vitro” sau IVG.

Dar dacă credeai că a transforma bucăți de piele în ovule este un lucru controversat, fii atent la ce urmează: celulele pielii pot, de asemenea, să fie transformate în sperma. În acest fel, un singur om ar putea în curând să-și poată crea proprii descendenți fără un partener. Acest lucru ar putea conduce în cele din urmă la o societate în care relațiile, sexuale sau altfel, nu sunt necesare din punct de vedere funcțional pentru a continua specia umană.

IVG nu numai că va elimina procrearea tradițională, ci îi va încuraja pe cei care o folosesc să îmbrățișeze tehnologiile „baby-tube” și tehnologiile de editare genetică. Dacă concepția este creată într-un laborator pentru a începe, de ce să nu controlați alte potențial probleme? IVG ne va oferi o șansa amplă de a scana pentru boli și de a alege numai cei mai buni și sănătoși embrioni pe care îi creăm.

De exemplu, la sfârșitul anului trecut un genetician chinez a  susținut că a folosit tehnici de editare genetică CRISPR pentru a manipula trăsăturile ereditare ale doi copii. El a fost condamnat la  nivel mondial (în mod nedrept în opinia mea), dar acțiunile sale sunt probabil doar începutul unei ere în care oamenii încearcă să creeze copii de designer. În timp ce pentru moment putem selecta doar trăsături specifice genelor, cum ar fi culoarea ochilor sau tipul părului – și eradicarea unor boli – speranța pe care mulți transhumaniști o au este că în viitor vom putea crea bebelusi cu IQ-uri mai mari, și, eventual, tendințe psihologice mai avantajoase, cum ar fi tendința de loialitate sau bunătate.

Opriți ceasul biologic

Ce înseamnă această tehnologie radicală pentru femei? Nu numai că vor putea să aștepte mai mult timp pentru a avea copii, dar, pe măsură ce tehnologia procreării se îmbunătățește, împreună cu îngrijirea medicală, așteptând mai multe decenii pentru a avea copii mai sănătoși, nu mai riscanți.

Acesta este un fenomen pe care îl numesc „Advantage Fertility” și bănuiesc că va schimba peisajul romantismului, relațiilor și muncii atât pentru bărbați, cât și pentru femei, reducând influența ceasului biologic.

Unele dintre beneficiile întârzierii procreării sunt evidente. Principala este o oportunitate de carieră pentru femei. Fără un ceas biologic, femeile se vor putea concentra în întregime pe o carieră fără teama de a pierde șansa de a începe o familie. Aceasta ar putea fi, de asemenea, un pas spre paritatea veniturilor, deoarece problemele legate de concediul de maternitate nu mai sunt subminate de forțele capitaliste.

Există și riscuri. O problemă semnificativă cu știința fertilității este dacă toată lumea va avea acces la ea. Creșterea inegalității la nivel mondial ar putea avea efecte teribile pentru umanitate dacă avantajele procreării și tehnicile de editare genetică sunt disponibile numai pentru cei bogați.

O altă problemă nefericită cu femeile care întârzie sarcina ar putea fi procesul laborios de a da naștere, ceea ce cu siguranță va fi mai greu pentru corpurile femeilor în vârstă. Transhumaniștii răspund acestei preocupări, prognozând că vor exista uteruri artificiale în 20 de ani. Aceasta va elimina chiar și necesitatea uterului cu totul.

Oamenii de știință deja experimentează această idee. În sprijinul ectogenezei (studiul procreării artificiale), în urmă cu 18 luni, cercetătorii au reușit să folosească uterul artificial pentru a menține mieii bebeluși în viață – timp de aproape un an. Obiectivul actual al câmpului în creștere al ectogenezei este acela de a-l folosi pentru a ține copiii prematur prenatali, născuți în jur de 23 sau 24 de săptămâni în viață – și încă în creștere. În cele din urmă, aceste progrese vor duce probabil la o epocă a copiilor născuți fără a avea nevoie de uterul femeilor.

Este un viitor controversat, fără îndoială. Dar este un viitor în care oamenii – în special femeile – nu mai trebuie să se teamă că ceasul lor biologic ticăie. Știința dă oamenilor un nou ceas și nu există o dată de expirare stabilită.

NOTĂ OrtodoxINFO

Cele de mai sus se leagă perfect cu o doctrina din ce în ce mai promovata:

CE NI SE PREGATESTE: Permisul de procreare

Max More, parintele transumanismului, a descris foarte elocvent doctrina spirituala a acestei miscari in eseul sau publicat in 1990 „Elogiu Diavolului”. Mai jos un fragment din acest eseu, puteti sa gasiti articolul intreg aici.

Diavolul – Lucifer – este o forta a binelui (unde definitia „binelui” este acel ceva pe care eu pun valoare, nu doresc sa ofer o valoare universala acestui cuvant). Lucifer inseamna „cel ce aduce lumina” si acesta este primul indiciu al importantei sale simbolice. Legenda spune ca Dumnezeu l-a aruncat pe Lucifer din rai pentru ca Lucifer a inceput sa-i puna intrebari lui Dumnezeu si ii facea pe ingeri sa se revolte. Dar trebuie sa realizam ca aceasta poveste ne este spusa din punctul de vedere al celor aflati de partea lui Dumnezeu si nu de catre cei de partea lui Lucifer (voi folosi termenul de luciferieni de acum inainte, pentru a ma delimita de satanisti, cu al caror sistem de credinte am cateva probleme fundamentale). Adevarul ar putea fi ca Lucifer si-a dat „demisia” din rai.

Dumnezeu, dupa toate dovezile pe care le avem, fiind un sadist, a incercat sa-l tina pe Lucifer prin preajma pentru a-l pedepsi si pentru a-l tine sub puterea lui. Cel mai probabil Lucifer se saturase de imparatia lui Dumnezeu, de sadismul sau, de nevoia sa de conformitate si ascultare, de episoadele de furie psihotice dezlantuite la descoperirea semnelor gandirii independente la cineva din jur. Lucifer a realizat ca nu va putea fi independent niciodata sub controlul lui Dumnezeu. Asa ca a ales sa plece din rai, statul spiritual totalitar aflat sub controlul lui Iehovah, si a fost insotit de ingerii care au avut curaj sa puna sub semnul intrebarii autoritatea lui Dumnezeu si sistemul lui de valori. Lucifer reprezinta ratiunea, inteligenta si gandirea critica. El se opune dogmei lui Dumnezeu si oricarei dogme de orice fel. El reprezinta idealul explorarii unor noi idei si a unor noi perspective in vederea gasirii adevarului.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Concluzie, Nu va mai fi nevoie de barbați. Practic extincția lor e programată nu de azi de ieri, ci se produce chiar sub ochii noștrii, toate domeniile ocuapționale fiind feminizate intens de ani buni. De mult se dorește această încolonare in turme de feministe cărora să li se ofere satisfacția independenței și superiorității. E mult mai ușor să stăpânești femele decât masculi care mai au poate din când în când puterea de a se revolta. Nu-i nimic nou sub soare, de anihilarea socială și iată biologică a bărbaților glăsuind futuriștii de casă ai plutocraților planetari gen Alvin Tofler etc co, care erau receptați ca literatură de tip wau, ce le mai zic ăștia, cititorul neavizat punând botul cu grație de aceste așa zise profeții. Deci mentalul colectiv a fost demult infectat cu doctrina feministă, e drept la inceput mai mult subliminal. De abia apoi au venit politicile feministe abrutizante și vehemente. Scopul este acela de a realiza un soi de omenire asexuată, posesoare doar de caracteristici feminine prin marginalizarea tot mai acută a bărbaților cu scopul de a le sublinia inutilitatea în matriarhatul deplin deja instaurat. Femeia a devenit astfel stăpâna biologică a bărbatului deci psihanalitic vorbind îi poate suprima oricând existența. Deocamdată cu sprijinul emancipatorilor discreți femeile au trecut la circumcizarea in masă a masculilor din Africa, Asia, se incearcă implemenatarea acestei mutilări genitale și in alte zone precum America de Sud pe principiul mai întâi bărbații sunt obligați să fie circumcisi, condiție obligatorie de acces la sexul partea partenerelor puternic spălate pe creier. https://www.malecircumcision.org/resource/no-circ-no-sex-women-withholding-sex-sending-men-get-circumcised-first
    https://www.malecircumcision.org/resource/profile-advocate-woman-wedges-her-way-man%E2%80%99s-world-advocating-safe-traditional-male

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.