X

O nouă revistă de benzi desenate il prezintă pe Iisus Hristos ca pe un asasin insetat de sange

O nouă revistă de benzi desenate il prezintă pe Iisus Hristos ca pe un asasin insetat de sange

Un nou grafic ilustrativ care îl reprezintă pe Iisus ca pe un ucigaș nemilos urmează să fie pus în vânzare în această lună.

Jesusfreak este opera scriitorului Joe Casey și a artistului Benjamin Marra.

Datorită publicării de către Image Comics, noul roman grafic prezintă o întrupare obscură întunecată a Fiului lui Dumnezeu.

Acest Iisus este departe de cel prezentat în Noul Testament.

Este un Maestru Kung Fu și nu ezită să își decapiteze dușmanii atunci când situația o cere.

Publicația Deadline a publicat recent o previzualizare a benzii desenate, care s-a inspirat din temele sângeroase ale altor cărți de benzi desenate precum Conan the Barbarian și 300.

O secvență descrie cum Iisus a tăiat capul dusmanilor, care sunt aruncați într-o grămadă înmuiată în sânge pe podea.

Publicația vine la doar câteva săptămâni după ce DC Comics a anulat planurile de a publica o altă carte de benzi desenate în care a jucat Iisus Hristos, datorită protestelor grupurilor creștine .

A doua Venire, a scriitorului Mark Russell și a artistului Richard Pace, a descris o lume în care Iisus a revenit pe Pământ descoperind o societate cu totul diferită de cea pe care a părăsit-o înainte.

Etichetat blasfemitor de către unii, o petiție online care solicită anularea acestei reviste cu benzi desenate a atras sute de mii de semnături și a dus, în cele din urmă, la ruperea legăturilor cu proiectul. Scriitorul lui Jesusfreak dorește să sublinieze că lucrarea sa nu are legătură cu batjocorirea creștinismului.

Isusfreak este mai puțin inspirat din orice tradiție religioasă strictă și este în schimb mai preocupat de explorarea tensiunilor unice care există între reprezentarea unei figuri mitice și a unei figuri istorice – o tensiune care este agravată când, pentru mulți, ei sunt considerați aceeași persoană”, spuse Casey.

„Este și o șansă ca Marra și cu mine să răsfățăm într-un stil specific de povestiri cu accente dure care credem că se potrivește perfect acestui material”.

Jesusfreak intră în vânzare pe 20 martie.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Ce frumos vă caracterizați „voi” fariseilor și cărturarilor când îl priviți pe Mântuitorul Iisus Hristos, ca și când ați privi într-o oglindă!!! Rușine să le fie!!! Dacă Iisus Hristos era în trup pe pământ, tremura măduva oaselor în ei!

  2. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
    …………..
    BLASFEMIILE LA ADRESA LUI IISUS, ÎN CARTEA AMERICANĂ DE BENZI DESENATE „SECOND COMING” SCRISĂ DE MARK RUSSEL, ȘI-AU GĂSIT O NOUĂ EDITURĂ, „AHOY COMICS”, CARE PROMITE CĂ LE VA PUBLICA ÎNCEPÂND DIN 10 IULIE 2019. (articol în engleză din 13 martie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ EDITURA „DC COMICS” A RENUNȚAT LUNA TRECUTĂ LA PUBLICAREA LOR, ÎN URMA PETIȚIEI SUSȚINUTĂ DE PESTE 200.000 DE SEMNĂTURI PE CARE A PRIMIT-O. https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/03/blasfemiile-la-adresa-lui-iisus-in.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.