X

Templul MASONIC din Tarbes, distrus de Vestele Galbene

Templul masonic din Tarbes a fost distrus în noaptea de sâmbătă spre duminică după o incursiune violentă din partea unui grup aparţinând de Vestele Galbene.

Christophe Castaner, ministrul de Interne a reacționat pe socila media: „Loja masonică a Marelui Orient al Franței (principala organizaţie masonică din Hexagon), situată pe 7 rue Léon Dalloz, a fost atacată. Ușa a fost spartă și multe obiecte din interior au fost distruse. Pe de altă parte, nu ar fi existat niciun furt, potrivit poliției. Oficialii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat pagubele.

Cei responsabili pentru daune ar fi un grup de Veste Galbene. Nu a existat nicio anchetă în acest moment.

Ministrul de Interne a reacționat pe rețeaua socială Twitter cu comentarii: „după evrei, francmasoni …” . El a salutat, de asemenea, „intervenția rapidă a poliției naționale care a pus capăt abuzurilor acestor indivizi care nu au alt proiect decât ura”, titrează ladepeche.

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Ministrul de Interne se arata contrariat:”după evrei, francmasoni …” Acesta aseaza atitudinea impotriva masoneriei in rand cu antisemitismul. Adica, e de rau.

Ce nu spune insa, este ca masoneria este o creatie a evreimii sioniste. Si ca intr-adevar: evrei ,,EGALITE” francmasoni.

Cititi va rog si:

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

RUGACIUNEA MASONILOR adresata SATANEI / MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu / Citate celebre ale unor masoni

 

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Masonerie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Ce vandalizare e asta… Poate asa cu manusi. Ca intre prieteni? Le-au rupt niste scaune si niste masute. Nici nu s-au atins de semnele spurcate de pe pereti. Cam suspect…
    Cand se vandalizeaza biserici se ard altare scriu mascari peste icoane. La noi in Romania s-a agatat si papusa decapitata in altar la o biserica veche de lemn. Si au incercat sa o arda din temelii (pe biserica).
    Aici niste mobilier rupt si politia agitata. Nu cumpar. Nu cred. E o dovada ca sunt proteste controlate. (Auto)Victimizare publica a masonilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.