X

Caricatura zilei

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
"Educația" copiilor

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. Foarte tare!
  Așa încep copiii azi, școala…cu mintea la ei, plini de speranță. Apoi, din an în an, sunt lobotomizați, li se stinge lumina DAR sunt premiați pentru asta!
  Prof.Dr.Colceag (și nu numai…) spunea că, copiii (majoritatea sunt geniali) dar pe parcurs îi tâmpește școala… sociologic s-a constatat că omului, pentru a i se distruge creativitatea și a te asigura că a devenit obedient sistemului, îi trebuie 12 ani, deci anii de liceu!
  Cei care se opun firesc, fie doboară sistemul, fie gollănesc, umplând pușcăriile!

  1. Tocmai de aceea: Învățământul NU trebuie să fie obligatoriu!
   Cuza masonul a făcut învățământul obligatoriu! Atenție mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.