X

Rothschild, Rockefeller & co. și interesele lor farmaceutice în lagărul de la Auschwitz

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În prima jumătate a secolului XX, giganții petrochimici au organizat o lovitură de stat asupra instituțiilor de cercetare medicală, spitalelor și universităților. Familia Rockefeller a sponsorizat cercetări și a donat sume universităților și școlilor medicale care aveau studii bazate pe medicamente. Ei au extins această politică prin „Consiliul pentru Educație Internațională” care era al lor, și la universitățile străine și la școlile medicale în care cercetarea a fost bazată pe medicamente.

Instituțiile și cercetarea care nu erau bazate pe medicamente au fost refuzate de finanțare și în curând au fost dizolvate în favoarea industriei farmaceutice lucrative. În 1939, o alianță „Drug Trust” (Incredere in medicamente) a fost înființată de Imperiul Rockefeller și de compania germană de chimie IG Farben (Bayer). După cel de-al doilea război mondial, IG Farben a fost dezmembrat, dar a apărut din nou mai târziu sub forma de corporații separate în cadrul alianței.

Companiile bine cunoscute au inclus General Mills, Kellogg, Nestle, Bristol-Myers Squibb, Procter și Gamble, Roche și Hoechst (Sanofi-Aventis). Imperiul Rockefeller, în tandem cu banca Chase Manhattan (acum JP Morgan Chase), deține mai mult de jumătate din interesele farmaceutice din Statele Unite. Este cea mai mare combinӑ de fabricare a medicamentelor din lume. Începând cu cel de-al doilea război mondial, industria farmaceutică a înregistrat în mod constant profituri in crestere, astfel devenind a doua cea mai mare industrie de fabricație din lume; după industria de arme.

Fundația Rockefeller a fost inființatӑ inițial în 1904 ca Fondul general pentru educațieFundația Rockefeller a fost formatӑ mai târziu în 1910 și a emis o cartă în 1913 cu ajutorul milioanelor familiei Rockefeller. Ulterior, fundația a plasat propriile „nominalizări” în agențiile federale de sănătate și a stabilit scena pentru „reeducarea” publicului. O compilație de publicitate în reviste relevă că încă din 1948, companiile americane mai mari au cheltuit o sumă totală de 1.104.224.374 dolari pentru publicitate. Din această sumă, interesele Rockefeller-Morgan (care au ajuns în întregime la Rockefeller după moartea lui Morgan) au controlat aproximativ 80%. 

Legătura între IG Farben și Auschwitz   

Auschwitz a fost o mare fabrică de exterminare în masă. Cu toate acestea, puțini oameni sunt conștienți de faptul că Auschwitz a fost o filială 100% a lui IG Farben. La 14 aprilie 1941, în Ludwigshafen, Otto Armbrust, membru al consiliului de administrație al IG Farben responsabil de proiectul de la Auschwitz, a declarat colegilor sӑi:

„Noua noastră prietenie cu SS este o binecuvântare. Am stabilit toate măsurile de integrare a lagărelor de concentrare în beneficiul companiei noastre”.

Mii de prizonieri au murit în timpul experimentelor umane, testelor de medicamente și vaccinuri. Înainte ca Helmut Vetter, care era angajat de mult timp al lui Bayer și era medic la SS Auschwitz, sa fie executat pentru administrarea infecțiilor fatale, el a scris șefilor săi de la sediul Bayer:

„M-am aruncat în munca mea din toată inima, mai ales că am ocazia să testez noile noastre pregătiri. Mă simt de parcă sunt în paradis”.

După al doilea război mondial, IG Farben a încercat să-și scuture imaginea abominabilă prin restructurare corporativă și redenumire.

Atât de mare a fost succesul lor încât publicul nu are nicio idee că mulți dintre cei responsabilii de asemenea atrocități au reușit să-și continue activitatea chiar după prăbușirea regimului nazist. Și anume, o paradigma medicala care se bazeaza aproape exclusiv pe medicamente foarte toxice. Astfel de oameni aveau controlul asupra marilor companii chimice și farmaceutice, atât cu mult înainte, cât și după Hitler. Tribunalul de la Nürnberg a condamnat 24 de membri ai consiliului și directori ai IG Farben, în baza crimelor în masă, a sclaviei și a altor infracțiuni. Ȋn mod incredibil, majoritatea au fost eliberați până în 1951 și au continuat să se consulte cu corporațiile germane. Tribunalul de la Nürnberg a dizolvat IG Farben în Bayer, Hoechst și BASF, fiecare companie de 20 de ori mai mare decât IG Farben în 1944. Timp de aproape trei decenii după cel de-al doilea război mondial, BASF, Bayer și Hoechst (Aventis) si-au ocupat cea mai înaltă poziție, cea de președinte al consiliului, cu foști membri ai regimului nazist. Bayer a fost dat în judecată de supraviețuitorii experimentelor medicale, cum ar fi Eva Kor care, împreună cu sora ei, au supraviețuit experimentelor doctorului Josef Mengele. (sursa: Sourcewatch)

Astazi, acesti magnati detin marile companii farmaceutice: Bayer, Merck, Pfizer, GSK

Rockefeller si Carnegie au infiintat The flexner report, care a desfiintat posibilitatea de a studia si a aplica terapii alternative, singurul mod de a fi considerat medic fiind sistemul de învățământ pus la punct tot de aceste dinastii:

„Raportul Flexner din 1910 a transformat natura și procesul de educație medicală în America, cu eliminarea rezultată a școlilor proprietare și stabilirea modelului biomedical ca standard de aur al formării medicale.” ncbi.nlm.nih.gov

Investiile familiei Rothschild in GSK: fintel.io

Sursa in limba română: Vaccinuri – Citește Prospectele

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Cu multe luni in urma am scris un text, “Idiotii utili”, si l-am publicat pe whatsapp si pe un site.
    Va rog sa ma credeti ca nu i l-am trimis si lui Viktor Orban si nici nu ma cunosc cu el, chiar daca nu mi-ar displacea…

    “Viktor Orban: Suntem atacaţi de ”IDIOŢII UTILI” infiltraţi în PPE. Ungaria aşteaptă cu mii de soldaţi la frontiere un VAL DE MIGRANŢI mai mare decât în 2015.”
    https://www.gandul.info/international/viktor-orban-nu-se-teme-excludere-fidesz-din-ppe-atacuri-idioti-utili-17896361?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery_descopera

    Textul meu:

    Idiotii utili: primii cu care ne luptam. Papusarii apar dupa.

    Astăzi vom discuta despre idioții utili. Se face cumva că lumea se împarte în păpușari și idioți utili.
    Păpușarii sunt mai puțini iar idioții utili sunt foarte foarte mulți.
    Ce înseamnă idiot util, în câteva cuvinte?
    Doi păpușari vorbesc între ei:
    – “Ce face ăla acolo? Ce spune?
    – Păi spune lucrurile care ne convin nouă. El crede că e liber și că își exprimă liber ideile. Și crede în ideile lui. Ideile lui sunt dumnezeul lui. Asta crede el: ideile lui.
    – Bine atunci dacă spune ce ne convine nouă lăsați-l așa, dați-i un salariu bun, lăsați-l să-și facă ce afacere vrea el, oferiți-i tihna de a-și duce copilul la școală, de a-și face vacanțe și de a colecționa timbre sau insecte.” Așa vorbesc păpușarii despre idioții utili. Idioții utili sunt de o nocivitate letală. Se întâmplă uneori ca idioții utili să fie chiar surse de idei pentru păpușari.
    Toată istoria umanității este impregnată de acțiunile idioților utili.
    În fiecare conspirație care a dus la asasinarea unui lider, unui voievod, unui președinte, s-a regăsit acțiunea a cel puțin unui idiot util. Idiotul util este voluntar. El pune de la el, se zbate, se plânge, argumentează, face lobby și toate acestea le face trăind într-o cumplită înșelare. Cred că nu există înșelare mai mare în istoria umanității decât aceasta înșelare:” Opinia Mea”.
    Zic să trecem la cazuri concrete. Aproape în proporție de sută la sută jurnalismul este populat de idioți utili. Majoritatea ajung să fii idioți utili pentru că pur și simplu vor să se audă. Să fie cunoscuți, să fie întrebați pe stradă “ce mai faceți”, să li se spună “mi-a plăcut ce-ați spus în ziua aceea”.
    Ei trăiesc permanenta certitudine că sunt mesianici, providențiali, născuți să schimbe lumea.
    Oamenii servicilor secrete își râd în mustața prin birourile lor, prin mașini, la o șueta discretă cu prietenii apropiați, de enormitățile pe care le debitează idioții utili ajunse și în public.
    Bine, acum trebuie să precizăm că idioții utili se regăsesc într-o proporție îngrijorătoare și în rândul serviciilor secrete. Diferența este că în acest sistem circulă un alt tip de informație. La urma urmei ei tot omul e problema, adică idiotul util.
    În politică procentul este total. Faceți un exercițiu de imaginație: gândiți-va pe repede înainte la câțiva jurnaliști și câțiva politicieni din România care nu au profilul unui idiot util. Uite, chiar aș vrea să vă întreb: fostul manager al Protv ului, Adrian Sârbu, a fost un păpușar sau un idiot util?
    Cristoiu, Cristian Tudor Popescu, Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Pârvulescu, Moise Guran, Dobrovolschi, Băsescu, Gelu Voican Voiculescu, Iulian Vlad, Pacepa, Lucian Mandruta, Dan Tapalagă, Bogdan Chireac și de ce nu, Nicolae Ceaușescu. Care dintre aceștia e păpușar și care idiot util?
    Câți dintre păpușari sunt și persoane publice, la îndemâna cetățeanului simplu?
    Este Bill Gates idiot util sau păpușar?
    “Bine”, o să spuneți, “dar ne-ai prins într-o capcană: să alegem între păpușari și idioți utili. Nu ne lași și varianta oamenilor care spun adevărul.”
    Ba da, vă las și această variantă, cum să nu: dar enumerați-i voi pe aceia.
    Niște pământeni care în prima fază erau pe cale să devină niște idioți utili faimoși, la un moment dat al vieții lor s-au dumirit. Aceștia s-au schimbat totalmente, s-au transformat din posibil idioți utili în oameni ai Adevărului. La vremea aceea acești oameni erau curtați de nivelele înalte ale intelectualității mondiale. Pur și simplu intelectuali din întreaga lume voiau să aibe comerț de idei cu ei. Atenție, vorbesc de perioada în care aceștia erau potențial idioți utili.
    La un moment dat, aceștia și-au schimbat radical viața. Și ce au făcut?
    S-au predat lui Hristos. Toată învățătura intelectuală acumulată până la acea oră ei s-au hotărât s-o disprețuiască.
    Aș enumera aici doar doi dintre aceștia: sfântul Ignatie Briancianinov și sfântul Nicolae Velimirovici.
    Odată ce s-au predat lui Hristos și au devenit clerici cuvântul lor a devenit pârjolitor.
    În aceste condiții, uluită, comunitatea intelectuală mondială și-a revenit din clătinare. Și și-a reluat dorința de a avea comerț de idei cu cei doi. Așa se face că ortodoxia universală recunoaște ca fiind sfinți pe sfântul Nicolae Velimirovici și pe sfântul Ignatie Briancianinov.
    Oameni buni, sunt 2000 de ani de la înviere. Faceți-va voi singuri un inventar al celor care au devenit sfinți în calendarul ortodox în condițiile în care inițial erau niște potențial idioți utili.
    Unii dintre cei care vor citi acest material se vor necăji cumplit, mă vor șterge din lista lor de comunicare. Ei vor zice: “ce mai e și asta? Adică oamenii adevărului nu pot exista decat dacă s-au transformat/ predat lui Hristos? Bigotism de cea mai joasă speță!” vor striga aceștia.
    Pilat din Pont i-a pus o întrebare Mantuitorului Hristos fără sa mai aștepte și răspunsul: “ce este adevărul?
    Este cumplit! Omenirea de la Pilat din Pont încoace caută după adevăr ca după un concept, ca după un sistem de referință. Oare se poate o înșelare mai mare decât atât?
    Adevărul este o persoană nu un concept. Mantuitorul Hristos ne-a spus-o: Eu sunt Calea Adevărul și Viața.
    Adevărul era la 1 metru distanță de Pilat!
    Cum să fii un om al Adevărului dacă tu vrei să te plasezi într-un alt sistem de referință decât acela care se numește Hristos?
    Este cumplit! Softul meu se blochează la aceasta “logica”.
    Părinții care își duc copiii la expoziție de dinozauri și îmbrățișează informația că aceștia au trăit acum 30 milioane de ani, sunt niște idioți utili sau niște oameni ai Adevărului?
    Noi știm că acum 7500 de ani Dumnezeu a dat pământul la cheie lui Adam și Eva: poftim. e gata. mutați-va.
    Tot de acolo știm și care e originea animalelor, originea aerului, originea apei, originea plantelor.
    Evreii care anunță că așteaptă pe mesia sunt păpușari sau idioți utili?
    Ca să știm și noi.
    Asta pentru că noi odată pe an mergem cu lumânarea in noaptea de înviere si îl sărbătorim pe Mesia cel înviat.
    Oops! Ce facem? Houston! We have a problem! Suntem într-un conflict cultural cu evreii. Evreii spun și în ziua de astăzi: amăgitorul acela. Se referă la Hristos.
    Dar națiunea noastră merge cu lumânarea in noaptea de înviere la Cel înviat.
    Hristos a înviat! Strigă preotul.
    Adevărat a înviat! răspund cei din biserică. Nu cumva vi se ridică părul pe mână?Dacă vi se ridică părul pe mână e semn bun să știți.
    După această scrisoare nu vă grăbiți să vă gândiți la xanax și la alte pastile antidepresive. E suficient să credem cinstit în Hristos și toate vor veni de la sine: înțelegerea, luminarea, pacea și un mugur de speranță în mântuire. Așa să ne ajute Dumnezeu!
    PS. În următorul episod vom discuta despre vânduți și lepădați.
    Ar trebui să fac o precizare. Nu mă refer la idioții utili ca la niște persoane cu un intelect scăzut. Eu cred că cei la care mă refer sunt foarte bine garnisiti la mansardă. Însă realmente nu știu ce să facă cu acest mobilier. Mândria pîrjolește intențiile bune și augmenteaza intențiile rele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button