X

Ziarul britanic “Express” despre Jared Kushner, Al Treilea Templu si antihrist

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Profeția biblică se adeverește? Al treilea Templu din Ierusalim în prim-plan la masa de discuții, dovedește întoarcerea lui Iisus

PROFEȚIA BIBLICA a sfârșitului lumii se desfășoară în Israel, deoarece promisiunile celui de-al Treilea Templu din Ierusalim deschid calea pentru a doua venire a lui Iisus Hristos, spune un predicator protestant.

Experții biblici consideră că întoarcerea lui Hristos va fi precedată de construirea unui al III-lea templu din Ierusalim. Zvonurile despre construcția iminentă a Templului au trimis acum teoriile conspirației într-o frenezie apocaliptică. Anumiți predicatori proeminenți cred că Jared Kushner, consilierul lui Donald Trump, se află în Orientul Mijlociu în acest moment pentru a încheia un acord de pace, care include construirea celui de-al Treilea Templu. Un susținător activ al acestei teorii biblice este evanghelistul creștin Paul Begley de la West Lafayette din Indiana, SUA, care crede că profeția biblică se indeplineste chiar înaintea ochilor săi.

Potrivit predicatorului de foc, Templul al III-lea din Ierusalim va găzdui pe Mesia în zilele apocalipsei biblice.

Pastorul Begley a spus:

“Știți, Templul al III-lea pare sa fie in prim plan la masa acestei înțelegeri de pace din Orientul Mijlociu.

Detin informații. Insa nu vreau sa dau si alte detalii.

Dared Kushner se află în Orientul Mijlociu acum și va întâlni șase natiuni printre care si Arabia Saudită, Oman, Qatar, bine? Sunt șase națiuni acolo.

Și le vorbește despre această înțelegere de pace din Orientul Mijlociu și le va face dezvaluiri exclusive a modului în care acesta va functiona. Acest luctru este imens.”

O serie de pasaje din Biblie fac referire la cel de-al Treilea Templu care se construieste la Ierusalim înainte de sfârșitul lumii.

Primul Templu al Ierusalimului, Templul lui Solomon, a fost construit pe Muntele Templului din orașul antic. Templul a fost răsturnat de un asediu babilonian condus de regele Nebucodonosor al II-lea, în 587 î.H.

Un al doilea templu a fost construit cândva în secolul VI î.Hr., dar a fost distrus de către romani ca pedeapsă pentru o revoltă evreiască.

Dacă al treilea Templu este construit astăzi în Ierusalim, acesta va împlini o profeție descrisă în Bibilie in Daniel 9:27

Scriptura în cauză spune : El va face un legamant trainic cu multi timp de o saptamana, dar la jumatatea saptamanii va face sa inceteze jertfa si darul de mancare, si pe aripa uraciunilor idolesti va veni unul care pustieste, pana va cadea asupra celui pustiit prapadul hotarat.”

Uraciunea pustiirii menționată de Biblie este presupusa venire a Antihristului, care va încerca să intre în cel de-al treilea Templu în zilele de pe urma.

Pastorul Begley a spus că atunci când se va ridică al Treilea Templu, numerosi credincioși din întreaga lume vor veni impreuna la Ierusalim pentru a se închina regelui întors – Iisus Hristos.

Predicatorul creștin a spus:

“Un blestem va veni peste ei dacă nu vor veni să se închine lui Mesia.

Unde? În Ierusalim, în al Treilea Templu, în timpul Sărbătorii Corturilor.

Vedeți, trebuie să înțelegeți că acest templu nu este casa lui Antihrist, aceasta este casa lui Iisus Hristos”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Articolul cuprinde inca de la inceput fraza: “zvonurile despre construcția iminentă a Templului au trimis acum teoriile conspirației într-o frenezie apocaliptică”. Adica un soi de atentionare a ziarului catre cititorii sai: vorbim despre basme, teoria conspiratiei si fake news, asa ca nu va framantati creierii prea tare.

Realitatea e insa ca nu sunt zvonuri si nici teoria conspiratiei, ci chiar se pregateste constructia celui de Al Treilea Templu iar in aceeasi ecuatie intra si Ierusalim – capitala Israelului. Si nu este vorba nici despre “frenezie apocaliptica”, ci despre profetii.

Jared Kushner este evreu (asta omite sa ne spuna articolul) si nu este doar consilierul, ci si ginerele lui Donald Trump. Sa ne amintim si ca rabinii anuntau cine va fi presedintele SUA si ce asteptari au de la acestea:

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

Si intr-adevar, Donald Trump a inceput sa lucreze:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Si foarte probabil ca lucreaza in acest sens si ginerele sau.

Per total e mult haos in articolul din Express. Citeaza niste pastori care nici ei nu stiu pe ce lume sunt si le-a iesit un mare ghiveci. Dar foarte probabil ca un ghiveci voit. Aminteste ca Al Treilea Templu are legatura cu profetiile insa isi baga cititorii in ceata cand vorbeste despre Mesia. Aminteste de A Doua Venire a lui Iisus Hristos si de antihrist, insa nu explica foarte clar si cine vine primul, unde vine, cum vine fiecare, cine il asteapta pe unul si cine il asteapta pe celalalt, etc.

Noi ortodocsii insa stim: rabinii pregatesc construirea celui de Al Treilea Templu pentru a-l incorona pe mesia. Insa mesia asteptat de ei este antihristul. De abia apoi va fi Parusia (a doua venirea a Mântuitorului Iisus) și Judecata de Obște.

Cititi va rugam si:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

 1. Mie mi se pare ca este despre cum sa-i inseli pe oameni. Nici nu ai la ce sa te astepti de la ereticii astia saracii de ei. Cum sa vina Hristos sa gazduiasca in templul lor in timp ce se desfasoara apocalipsa? Astia au vazut prea multe filme. Apoi spun ca ar putea veni Antihrist si revin imediat cu un argument de doi lei, tipic protestant si concluzionează ca “vedeti, nu e casa lui antihrist, e casa lui Hristos!”. Câtă inselare aduce mandria asta care ii tine in erezie. Doamne ferește-ne de inselare!
  Mi se pare totusi si un articol scris, dincolo de directia inselatoare a doctrinei lor, la comanda si cu dedicatie, cu spectrul larg al duhului ecumenist, care invita la impreuna inchinarea la hristosul mincinos – însuși antihrist.
  Dumnezeu sa ne intareasca pentru marturisire!

  1. Care este adevărul ?Eu nu am citit în Biblie că Mântuitorul, la venirea lui se va așeza în templu.Nu știe nimeni nici ziua,nici clipa când v-a apare.Cred că sunt proorociri minciunoase.Domnul Isus Hristos se va arăta pe cer,după știința mea.Acest articol m-a bulversat.Am citit,întradevăr,că la sfârșitul veacurilor,vor veni f.mulți prooroci mincinoși,care vor înșela credința oamenilor.Dar cu templul al 3-le cum rămâne ?

  1. NUP!
   N-are 30 de ani!
   Antihristul în toate va căuta să-l imite pe Hristos….care a început propovăduirea la 30 de ani și a murit la 33.

 2. Nu este o idee protestanta pt ca protestanții au un alt pronostic. Știu bine acest lucru pt ca sunt baptista. Templul se va construi dar pe tron nu se va sui Mesia ci anticristul ( care se va da drept mesia în fata evreilor care nu l-au recunoscut pe Isus Hristos. Evrei încă îl așteaptă iar Anticristul va profita de acest lucru pt a insela. ) Toate bisericile vor face alianță cu profetul mincinos care nu poate fi decât Papa pt ca răspândește numai erezii și vrea sa actualizeze biblia la vremurile noi pe care le traim. Și tot ce înseamnă religie va fi înșelat și supus slujirii anticristului, care își va marca proprietatea cu semnul 666 descris în biblie. Cei ce vor rămâne în Cuvânt vor fi prigoniti dar Domnul Isus îi va lua la Cer. Nu cred ca va conta religia din care se va face parte ci doar faptele de credință făcute în timpul vietii. Putem sa ne găsim din toate cultele ca frați în Domnul dacă facem Voia Lui.

 3. @Gubas Lavinia.

  Fraza cu “ca frati in Domnul ” total gresita. Toate ereziile , inclusiv cea baptista si protestante aidoma catolismului in frunte ca mama a lo ,reste insuflata de un demon ecumenist care cere un “iubirism” intre toate cultele (lucratura la care face referire articolul) cu scopul recunoasterii lui antihrist.
  Citand un sfant drag pe care erezia baptista nu-l recunoaste si anume Sf. Paise Aghioritul : Toti suntem copii Domnului (ca si creatie) dar doar unii sunt fii Lui (dupa har)”. Primii umbla vandra afara prin inselaciunea credintelor eretice, iar fii stau in casa Tatalui care este dreapta credinta – Ortodoxia.

  Intuind tu ceva evenimente din venirea necuratului pe pamant , poate ti s-a dat gandul cel bun de venire acasa.

  Mantuire

 4. Doamne ajuta ! Nu realizam noi , cat de repede , se vor desfasura si implnii toate profetiile si in special ale SF. Paisie Aghioritul care le explica pe intelesul tuturor . Va recomand toate cele 5 volm. o bogatie de cunostinte de adevar .la fel si cele ale Parintelui Cleopa / multe asemanari in simplitate si traire intre ei doi , am constatat /. Traim anii cu cele mai mari INSELARI /AMAGIRI ,atat din partea omului cat si din a diavolului . Iubirea de sine si Mandria, sant radacina tuturor relelor. Sectantii sarmanii de ei ,din MANDRIE ,NU revin la Biserica Adevarata a Lui Hristos ,ei stiu sarmanii sa/i judece pe toti slujitorii Lui Hristos devenind dusmanii Lui Dumnezeu ,fara sa realizeze ,pt. ca , mintea lor sa intunecat atat de mult ,de aceea vor fi inselati/amagiti de Diavol ,in masa mare . Insa si eu ca ,ortodox, de nu sant practicant si in statornicie , de nu ma Spovedesc dupa carte /randuiala , ma voi afla in aceeasi categorie ,ca si sectantii ,intunecat si voi urma turmei mari . Toti sfintii spun clar =Lipsirea de la SF. Liturghie a crestinului , maximul 3 Duminici ,am pierdut comuniunea cu Dumnezeu si ma preia aghiuta . Sa folosim timpul cu folos ,caci cu totii observam ,cat de repede se scurge . Pt. a nu mai pierde acest POST ,incepe omule sa/ti gasesti un duhovnic bun , de care esti atras si primul pas ,sa faci o SPOVEDANIE curata si hotarat de ati schimba viata , cu faptele toate de cand erai mic si pana astazi . INDRAZNITI ! A spus Iisus Hristos si Dumnezeu nostru .

 5. Nu este despre intoarcerea Lui Iisus Hristos! N-are nici o legătură, că ei nu cred în Fiul Lui Dumnezeu! Se folosesc de această minciună ca să-l înscăuneze pe mesia al lor – Antihristul, fiul minciunii și al pierzaniei! Amintiți-vă că în cărțile lor scrie clar; ”folosește orice mijloace pentru a-l înșela pe goim”. Dacă ar spune adevărul, și anume că-l înscăunează pe mesia la lor, câți oameni i-a urma? Așa că se folosesc de această ticăloșie ca să-i păcălească pe creștini! Și cred că vor fi mulți care vor urma calea prăpădului!

 6. Cine crede ca a sosit vremea lui antihrist incurca borcanele.Cele 3 zile de intuneric si cutremur peste tot pamantul care sunt unul din semnele care,conform profetiilor,marcheaza momentul zamislirii antihristului si debutul adevaratei ere antihristice.Ceea ce se intampla acum,cu speculatia aceasta excroaca este opera de indobitocire la care se lucreaza pe toate planurile si cu orice prilej.Sa selectam cu rigurozitate orice informatie si sursa si apoi sa dam crezare numai la ceea ce biciuieste pacatul din noi.Cele care mustra pacatul sunt adevaratele indicii care indica cu adevarat la care stadiu suntem in istorie si daca s-a ajuns cu gradul de inteligenta la acel stadiu primitiv iremediabil si de durata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button