X

YouTube a pornit lupta cu antivacciniștii ca Olivia Steer

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-urile de social media au început să lupte împotriva anti-vacciniștilor așa cum pot.  YouTube, spre exemplu, a găsit o modalitate ingenioasă de a descuraja materialele anti-vacciniste de pe platformă.

Gigantul tehnologic a implementat o nouă regulă – canalurile de YouTube care promovează materiale anti-vacciniste nu au voie să arate reclame la videoclipurile lor, după cum arată BuzzFeed. YouTube a subliniat că toate conținuturile anti-vacciniste sunt periculoase, tocmai de aceea nu permite ca în videoclipurile cu această temă reclamele care pot genera bani creatorilor.

„Avem politici stricte care hotărăsc la ce videoclipuri permitem reclamelor să apară, iar videoclipurile care promovează conținutul anti-vaccinist sunt o violare a acelor politici”, a explicat un purtător de cuvânt de la YouTube. „Implementăm acest politici în mod viguros, și dacă găsim un videoclip care le violează, automat acționăm și eliminăm reclamele”.

Politica de eliminare a reclamelor de la videoclipurile anti-vacciniste nu este una nouă. Cu toate astea, au existat câteva canale anti-vacciniste care au putut monetiza videoclipurile lor, în pofida regulilor YouTube. Printre acestea, s-au numărat VAXXED TV, LarryCook333 și iHealthTub. Cele trei canale – și altele câteva – au putut să arate reclame în videoclipurile lor, chiar dacă acele companii care creaseră reclamele nici măcar nu știau acest lucru. Mai multe companii au cerut ca reclamele lor să fie scoase din acele videoclipuri când au aflat, iar o companie chiar și-a retras complet reclamele de pe platformă.

YouTube a interzis, între timp, și canalelor care au trișat sistemul să ruleze reclame în videoclipuri. O altă platformă de social media – mai exact, Pinterest – a blocat complet posibilitatea de a căuta materiale anti-vacciniste pe site.

Între timp, parlamentarul Adam Schiff a trimis o scrisoare către CEO-ul Google Sundar Pichai și CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg, în care și-a exprimat neliniștea cu privire la existența pe cele două platforme a materialelor care „descurajează părinții din a-și vaccina copiii, contribuind la ratele în scădere de vaccinare care ar putea inversa progresul făcut în lupta cu bolile ce pot fi prevenite prin vaccin”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Obsesiile guvernelor din întreaga lume.Vaccinarea obligatorie,modificarea genetică, modificarea meteorologică, modificarea sexuală, modificarea istorică, etc.O luptă generală împotriva adevărului și a ordinei firești. Aceasta este Noua Ordine Mondială.

  2. Asa este. Aici in Canada se militeaza puternic cu agenda transgender, vaccinari si mai nou normalizarea canibalismului. Si in US de altfel. Agenda 2030 inpinsa de UN promovera puternic aceste agendele sataniste. Vor sa schimbe total fata noii generatii de copii. Vor interzice home-schooling, iar educatia sexuala, inclusiv transgender, se incepe de la varste cat mai fragede (4, 5 ani). In California, s-a dat o lege de legalizare a sodomiei cu minori daca diferenta de varsta e de 10 ani si mai putin. In Alberta (Canada) copiii sunt luati din clase si dusi in case pentru prezentarea cursurilor de sodomie, fara stirea parintilor; de altfel, in legea respectiva votata, e interzis sa informeze parintii. Iar daca copilul e zapacit si vrea o schimbare de sex, iar parintii se opun, copilul e luat de stat. Se lupta greu pentru subvertirea inocentei copiilor si sodomizarea si transformarea lor. Se pare ca si in unele vaccinuri se introduc hormoni, pe langa alte lucruri de neconceput ca celule de fetusi avortati, metale, si otravuri. Lumea a inceput sa se trezeasca, iar acest lucru e nedorit de entitatile conducatoare, de acea se lupta la greu cu cenzura, propaganda falsa, intimidarea si persecutia impotriva celor care se opun. Fiti atenti in Romania, toate sunt prezentate sub o poleiala placuta si chiar si oamenii buni vor promova aceste lucruri cu nestire. Faceti referendumi serioase, treziti oameni la aceste realitati,i ca vin si acolo puternic. Si stati aproape de credita si de Dumnezeu, este esential, numai de acolo vine discenamantul cel bun.

  3. .. * Agenda 2030 impinsa de UN promoveaza puternic aceste agende sataniste. * Scuzati greselile, autocorect-ul isi face de cap uneori.

  4. Sistemul luptă contra adevărului! Ce putem face dacă vom fi cenzurați?
    Blogul Saccsiv și portalul OrtodoxInfo.ro ar putea fi disponibile și offline?
    Adică să le avem în calculator și să le putem distribui. Este posibil? Cum?
    Ar putea administratorul să ofere tuturor download pentru blog și portal?
    Internetul ar putea fi cenzurat în curând. Scoatem cablul, citim Adevărul!

  5. Stie cineva de pe aici, in lumea musulmana tot la fel este promovat vaccinul ?
    Musulmanii se vaccineaza ?

  6. În Siria au făcut ravagii cu vaccinurile.Mii de copii afectați. Bănuiesc că în zonele controlate de occidentali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button