X

Donald Trump: „Vreau tehnologie 5G și chiar 6G”

„I want 5G, and even 6G, technology in the United States as soon as possible. It is far more powerful, faster, and smarter than the current standard. American companies must step up their efforts, or get left behind. There is no reason that we should be lagging behind on………”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Traducere:

„Vreau tehnologie de 5G și chiar 6G în Statele Unite cât mai curând posibil. Este mult mai puternic, mai rapid și mai inteligent decât standardul actual. Companiile americane trebuie să-și intensifice eforturile sau să rămână în urmă. Nu există nici un motiv să rămânem în urmă…”

Adica, inca o dovada ca sub masca unui soi de nationalism se ascunde de fapt o marioneta cu foarte multa treaba. Sa ne amintim si de:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Referitor la 5G, cititi va rugam si:

VIDEO. Angajat ONU: Tehnologia 5G înseamnă război împotriva umanității / UPDATE: Transcriptul videolipului

Vizionati va rugam si:

https://youtu.be/reXOOZV4Glw

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Dementa,nu mai are limite:
    Un tănăr din Statele Unite s-a hotărât că nu mai vrea să fie om. A cheltuit o avere pentru a-și îndeplini visul, de a deveni un „extraterestru asexuat”. Ultima etapă a transformării va fi eliminare organelor genitale externe, pentru că, spune tânărul „Nu vrea să nimic acolo jos.”
    https://a1.ro/news/inedit/transformarea-socanta-a-unui-tanar-a-cheltuit-o-avere-pentru-a-se-transforma-intrun-extraterestru-id845020.html?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Homepage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button