X

Donald Trump: „Vreau tehnologie 5G și chiar 6G”

„I want 5G, and even 6G, technology in the United States as soon as possible. It is far more powerful, faster, and smarter than the current standard. American companies must step up their efforts, or get left behind. There is no reason that we should be lagging behind on………”

Traducere:

„Vreau tehnologie de 5G și chiar 6G în Statele Unite cât mai curând posibil. Este mult mai puternic, mai rapid și mai inteligent decât standardul actual. Companiile americane trebuie să-și intensifice eforturile sau să rămână în urmă. Nu există nici un motiv să rămânem în urmă…”

Adica, inca o dovada ca sub masca unui soi de nationalism se ascunde de fapt o marioneta cu foarte multa treaba. Sa ne amintim si de:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Referitor la 5G, cititi va rugam si:

VIDEO. Angajat ONU: Tehnologia 5G înseamnă război împotriva umanității / UPDATE: Transcriptul videolipului

Vizionati va rugam si:

https://youtu.be/reXOOZV4Glw

 

Categorii
Internetul obiectelor
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.