X

Donald Trump: „Vreau tehnologie 5G și chiar 6G”

„I want 5G, and even 6G, technology in the United States as soon as possible. It is far more powerful, faster, and smarter than the current standard. American companies must step up their efforts, or get left behind. There is no reason that we should be lagging behind on………”

Traducere:

„Vreau tehnologie de 5G și chiar 6G în Statele Unite cât mai curând posibil. Este mult mai puternic, mai rapid și mai inteligent decât standardul actual. Companiile americane trebuie să-și intensifice eforturile sau să rămână în urmă. Nu există nici un motiv să rămânem în urmă…”

Adica, inca o dovada ca sub masca unui soi de nationalism se ascunde de fapt o marioneta cu foarte multa treaba. Sa ne amintim si de:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Referitor la 5G, cititi va rugam si:

VIDEO. Angajat ONU: Tehnologia 5G înseamnă război împotriva umanității / UPDATE: Transcriptul videolipului

Vizionati va rugam si:

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Internetul obiectelor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.