X

10 lucruri despre industria vaccinurilor pe care mass-media refuza sa le prezinte

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mass-media este in mare parte finantata de catre companiile producatoare de medicamente si de veccinuri si demonstreaza conflicte de interese extreme in a raporta despre vaccinuri.  Probabil de aceea, ziarele si televiziunile necinstite refuza sa raporteze urmatoarele 10 lucruri despre industria de vaccinuri care sunt dovedite a fi adevarate.

Nr. 1Mercurul este inca folosit in vaccinuri, si CDC (Centers for Disease Control and prevention) admite acest lucru deschis. NU exista cantitate de mercur “safe” care nu face rau cand este injectata unui copil. Nici macar cantitatile infime “trace levels”. NU exista nici o dovada ca mercurul este “safe” in nici o doza, oricat de mica ar fi. Oricare doctor care spune ca doza de mercur din vaccinuri este “safe”, fara nici un risc si poate fi injectata in copil, nu face decat sa isi demonstreze ingnoranta in cunoasterea dovezilor stiintifice.

Mercurul este probabil cel mai nerotoxic element din intregul Tabel de Elemente. Este folosit in vaccinuri pentru ca este mai convenabil pentru producatorii de vaccinuri care pun in balanta siguranta copiilor. Oricarui doctor care injecteaza mercur intr-un copil – in orice doza – ar trebui sa ii fie imediat retrasa licenta de libera practica.

Consultati lista de studii despre neurotoxicitatea mercurului la http://science.naturalnews.com acum cea mai mare resursa de cercetari relationale pentru chimicale, sanatate, nutrienti si medicamente.

Aceste studii includ:

Lactational exposure to inorganic mercury: evidence of Neurotoxic effects.

Neurotoxic action of inorganic Mercury injected in the intraventricular space of mouse cerebrum.

Neurotoxic effects in workers of the clinical thermometer manufacture plant.

Neurotoxic risk caused by stable and variable exposure to methylmercury from seafood.

Un fapt aditional: Nu exista nici un compus “safe” fara risc, al mercurului asa cum deseori se afirma in mod ridicol de catre producatorii de vaccinuri. Ambii compusi de mercur, etil si metil sunt extrem de toxici pentru sistemul nervos uman. Niciunul nu ar trebui sub NICI o forma, sa fie injectati in mod intentionat in copii in absolut nici o doza.

Nr. 2Injectand orice substanta in corpul uman, mareste ordinul de toxicitate facandu-l mult mai periculos pentru ca ocoleste protectiile date de sistemul respirator si digestiv. Sa injectezi mercur in corpul uman – indiferent de doza – ar trebui sa fie cosiderat la nivel global un ACT CRIMINAL. Faptul ca aceasta practica este acceptata in domeniul medicinei, nu face dacat sa arate adevarata natura distructiva a medicinei moderne. Sub doctrina vaccinurilor, “in primul rand sa nu faci rau” a devenit “otraveste copiii pentru bani”

Nr. 3 – De zeci de ani, vaccinurile polio care au fost injectate in zeci de milioane de oameni contineau virusi de cancer ascunsi (SV40 si altii) proveniti de la maimute moarte. Acest lucru a fost recunoscut de catre un om de stiinta important de la MERCK (companie producatoare de vaccinuri) pe nume Hilleman. Dupa ce au admis acest lucru, recent, cei de la CDC si-au curatat paginile web ce contineau aceste informatii. Aproximativ 98 de milioane de americani o au fost injectati cu virusi de cancer ascunsi in vaccinurile polio. Acesta este un fapt istoric. Cititi mai multe la www.sv40foundation.org

Nr. 4 – Virusolog de varf lucrand pentru MERCK a facut publice dezvaluiri socante care sustin ca in mod obisnuit compania a falsificat rezultatele de laborator pentru a sustine ca rata de eficacitate a vaccinului pentru oreion este de 95% in scopul de a continua sa primeasca contracte guvernamentale pentru un vaccin care nu functioneaza.

Puteti vedea documentele cu cererile falsificate pe care oamenii de stiinta le-au trimis guvernului SUA aici: https://www.naturalnews.com/gallery/documents…

Nr. 5 – In aproape fiecare epidemie de care auziti in ziua de astazi, majoritatea copiilor afectati de epidemie erau deja vaccinati impotriva virusului! De exemplu, epidemiile de tuse convulsiva de obicei afecteaza copiii care au fost vaccinati impotriva tusei convulsive. Aceasta este inca o dovada in plus a faptului ca vaccinurile nu ofera o imunitate care sa functioneze in lumea reala.

Nr. 6 – Pretinsa istorie a succesului vaccinurilor impotriva poliomelitei si al altor boli este pur si simplu fabricata. Acest lucru este discutat si expus in mare detaliu in cartea ” Dissolving Illusions” de Dr. Suzanne Humphries. Faceti click aici sa vedeti cartea pe Amazon.com sau aici sa vizitati pagina web si sa vedeti graficele.

Asa cum arata graficele, pojarul era aproape complet eradicat inainte de aparitia vaccinului pentru pojar. De ce acest declin al bolii? In cea mai mare parte datorita imbunatatirii igienei publice si salubritatii. Nu este o exagerare sa spunem ca introducerea unei bune canalizari a salvat mai multe vieti decat au facut-o vreodata vaccinurile.

Nr. 7Industria vaccinurilor refuza sa testeze sanatatea copiilor vaccinati comparativ cu cea a celor nevaccinati. De ce? Pentru ca aceste teste vor arata fara indoiala ca mai sanatosi, mai inteligenti sunt copii nevaccinati, care sunt cu mult mai bine si in ce priveste tulburarile de comportament, alergiile si chiar si in ce priveste tulburarile autoimune. Nu vedeti ca cei mai vaccinati copii sunt cei care se imbolnavesc tot mereu? In acelasi timp, comunitati ca Amish care refuza sa isi vaccineze copiii au aproape zero rata de autism.

Nr. 8 – Curtea Suprema de justitie a SUA a declarat deja faptul ca secretoasa “Curtea Vaccinurilor” are o putere mai mare decat Curtea Suprema. Asa numitei “Curtea Vaccinurilor” ii sunt acordate puteri extraordinare pentru a opera cu totul in afara Constitutiei, a “Bill of Rights” si complet in afara hotararilor si deciziilor din procese si legi.

Curtea Vaccinurilor in sine – care nu este nici macar o curte de lege – este o violare a legilor si a drepturilor omului. Ar trebui abolita la fel ca Apartheid-ul.

Nr. 9 – Mass-media primeste o parte semnificativa din venituri chiar de la aceste companii de medicamente care vand vaccinuri. Aceasta influenta financiara are ca rezultat refuzul mass-mediei de a realta cazurile despre copiii afectati de vaccinuri, din teama de a nu pierde veniturile pentru reclama.

Din aceasta cauza mass-media prezinta in mod frecvent invitati si autori care sustin in mod ridicol ca toti copiii afectati de vaccinuri de la un capat la altul al Americii nu exista sau ca sunt “pure halucinatii” ale parintilor acestora. Acesti apologeti josnici ai vaccinurilor sunt de fapt intelectuali intimidati care la fel ca minionii lui Hitler, se bucura de a ajuta si instiga la un holocaust real, facand rau la milioane de copii de pe tot globul.

Nr. 10CDC admite in mod deschis faptul ca vaccinurile contin aditivi care sunt cunoscuti sa contina chimicale neurotoxice puternice. Acesti aditivi includ:

Toate aceste substante sunt toxice corpului uman cand sunt injectate. Toate sunt inca trecute pe website-ul CDC ca aditivi in vaccinuri. Nu exista doctor sau om de stiinta in toate mintile care sa sustina ca injectand copiii cu mercur, formaldehida, MSG si aluminiu este “safe” (fara risc) si cu toate acestea, doctorii injecteaza copiii cu aceste substante in fiecare zi, sub forma vaccinurilor.

Doctorii care injecteaza copiii cu vaccinuri delireaza. Ei practica un holocaust impotriva umanitatii si il numesc in mod fraudulos “imunizare” . Pentru informarea dumeavoastra, vaccinarea nu insemna imunizare. Faceti click aici pentru a vedea cartea cu acelasi titlu.

“Stiinta” controlata de corporatii, nu este stiinta de loc

Adevarul este ca stiinta nu a avut niciodata un monopol asupra faptelor si stiinta face greseli enorme (asa cum a facut ani la rand sustinand fumatul) in mod regulat. Stiinta este de asemenea de vanzare si este usor de corupt de catre interesele corporatiilor.

Jurnalele de stiinta, de asemenea, sunt adesea doar putin mai mult decat o colectie de articole finantate de corporatii care se pretind doar a fi articole stiintifice. “Pur si simplu nu mai este posibil sa crezi multe din cercetarile clinice care sunt publicate, sau sa te bazezi pe judecata unor medici de incredere sau pe directiile medicale autoritare” scrie fosta editoare a The New England Journal of Medicine, Marcia Angell.

“Nu imi face nici o placere sa ajung la aceasta concluzie, la care am ajuns incet si cu rabdare pe parcursul a doua decade ca editor al The New England Journal of Medicine”, spune ea in Drug Companies & Doctors: A Story of Corruption.

Cu acestea in minte, aruncati o privire asupra similaritatii dintre minciunile stiintifice ale celor din Big Tobacco si minciunile stiintifice ale industriei de vaccinuri:

Surse pentru aceast articol includ:

http://www.dissolvingillusions.com/
http://www.sv40foundation.org/
http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/additive…
https://www.naturalnews.com/036328_Merck_mump…
https://www.naturalnews.com/041897_MMR_vaccin…
https://naturalnews.com/vaccines.html
http://science.naturalnews.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Noi am refuzat vaccinarea copilulului la nastere, respectiv cele ulterioare desi medicii din maternitate respectiv pediatrii sau cel de familie au condamnat vehement acest lucru si aproape ca ne-au facut parinti iresponsabili, spunand ca copilul nu va avea sansa la o viata normala. Acelasi lucru l-am patit deoarece am evitat sa administram Vigantol respectiv alte produse de tip D3. Ni s-a spus ca va avea probleme cu rahitismul, cu oasele, nu ii vor da dintii etc. Copilul a ajuns la varsta de 9 luni fara a fi vreodata racit, fara a tusi sau ai curge nasul desi copii vaccinati ai rudelor erau tot prin doctori. Noi, membrii familiei, am fost raciti de multe ori, fara a-i transmite raceala vreo data. De asemenea oasele sunt perfect normale, dintii i-au dat cand au trebuit, este numai un zambet iar vitamina D o ia de la soare, sedinte de 5-10 min la inceput iar acum sta pana se plictiseste (fiind iarna, soarele nu are atata putere). Ca o concluzie pot zice ca m-a suprins obsesia si insarjirea doctorilor de a vaccina copii (o singura doctorita ne-a spus ca ramane alegerea noastra). A crede ca un copil nu va avea sanse in viata fara vaccinuri inseamna a nega faptul ca omul este creatia perfecta a lui Dumnezeu, faptul ca El a gresit ceva in constructia noastra iar oamenii pot corecta acest lucru. Mai grave decat aceste boli sunt chimicalele din alimente, chemtrailsurile si radiatiile. Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa aiba grija de noi toti.

  2. Domnule/doamnă Nene acum trebuie să vă duceți cu copilul la acei doctori(chiar sunt medici sau au doar diplomă?)să le arătați cum se prezintă un copil pe care deja ei îl vedeau în pământ;această procedură trebuie repetată constant pentru a i descuraja pe acești impostori(un medic în adevăratul sens al cuvântului e cel care vrea binele omului,nu binele buzunarului său)de a mai face ei pe mama Omida încercând să ghicească la cai verzi pe pereți.

  3. Problema mare este ca medicii sunt învățați încă din facultate despre niste “adevaruri” indubitabile, cum este această cu vaccinarea. In acel moment ei nu sunt legați in vreun fel de Big Pharma si ei absorb aceste informații odată cu celelalte informatii care îi ajută să devină medici. Odată ajunși medici cu acte, nu mai stau sa verifice prin studii clinice sau statistice daca vaccinarea este ok sau nu. Astfel ei devin fără voie unelte ale celor care au creat acest instrument de îmbolnăvire forțată.
    Vad asta la fiul meu care este student la medicina si la prietena lui care este la fel. Ambii au o părere foarte vehementă pro-vaccin fiindca asa li s-a spus si asa li s-a “demonstrat” prin argumente contrafăcute demult, de către cei care îi îndrumă acum si care sunt si ei in aceeasi eroare. E mai usor sa iei de-a gata informațiile rumegate in prealabil de altii si sunt putini cei care se opun sistemului încercând să dovedească (virgula) ca acesta – sistemul – poate fi corupt foarte usor cu bani nu foarte multi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button