X

Deputat român reclamă la CNCD politica LGBTQ din cadrul Eurovision România

pederaștii Deban Aderemi şi William Lee Adams – marii “muzicieni” care au discriminat concurenta pro familia normală

„Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a fost decisă de publicul român, așa cum ar fi fost normal, ci de doi „specialiști” gay din juriul alcătuit de TVR. 

Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul „Românii au talent” și a ajuns apoi în finala „Americanii au talent”, era considerată favorită să reprezinte România la Eurovision 2019, care se va desfășura în Israel.

Laura Bretan a obținut numărul maxim de puncte (12) din partea publicului, în timp ce câștigătoarea Ester Peony, favorita „specialiștilor” din juriu, a primit doar 3 puncte, însă, cei doi și-au schimbat poziția la vot.

TVR e finanțat din bani publici și va trimite la Eurovision 2019 concurenta decisă de activiștii LGBTQ, în detrimentul celei preferate de majoritatea românilor.

Voi sesiza CNCD cu privire la acest tip de discriminare legat de susținerea referendumului pentru familie și voi cere explicații TVR pentru cele întâmplate.

S-a ajuns prea departe. Corectitudinea politică a ajuns să conteze mai mult decât realitatea socială.”, a declarat deputatul Matei Dobrovie pe contul personal de Facebook.

Un altul cere neparticiparea României la competiția de la Tel Aviv

Cerere din partea liderului PMP, Eugen Tomac. Acesta susține că România trebuie să se retragă din competiția de la EUROVISION.
“Cer retragerea României de la ediția din acest an a EUROVISION ca urmare a probelor și suspiciunilor rezonabile care conduc la concluzia că desemnarea candidatului României s-a produs ca urmare a discriminării pe motive religioase și de orientare sexuală”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.
Mă număr printre cei 3.531.732 de români care au votat DA la Referendumul pentru familie. Am înțeles perfect mesajul celorlalți români care au ales să nu gireze încercarea lui Dragnea de pervertire politică a referendumului, la fel cum înțeleg și respect opțiunea tuturor celor care cred în căsătoria dintre persoane de același sex. Nu mi-aș permite niciodată să desconsider sau să discriminez pe cineva pentru felul în care a înțeles să își susțină principiile și valorile cu privire la această temă.
Tocmai de aceea, mi se pare de neacceptat modul în care progresiștii au ales să o atace și să o denigreze pe Laura Bretan, o tânără extrem de talentată care, din punctul meu de vedere, nu a greșit cu nimic în momentul în care a ales să-și exprime opțiunea. Această tehnică de a pune pumnul în gură, culmea, pretextând respectarea principiului corectitudinii politice, este o manifestare nedemocratică.
Înțeleg foarte bine că EUROVISION este un concurs care impune modele. Dar, așa cum Conchita Wurst, cunoscută drept femeia cu barbă, a reușit să câștige ediția din 2014, mi se pare firesc ca și o tânără care promovează valorile creștine să aibă măcar dreptul să ne reprezinte la Tel Aviv, așa cum au ales românii prin intermediul televotingului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. A ramas singurul deputat crestin si patriot care da legi in favoarea poporului roman Pacat ca ceilalti crestini nu vor sa intre in politica. Nu e nevoie decat de un numar de semnaturi sa intri in politica. La populatia Romaniei un singur deputat care face ceva, e putin.

    1. Să intrăm în politică? Ar fi bine să apară un partid ortodox?
      Sau este doar o mocirlă în care nu ar trebui să ne băgăm?

  2. CNCD-ul nu trebuie sesizat, ci desfiintat. Nu stiu ce cautau cei doi in juriu, si nu stiu ce mai cautam noi la Eurovision in conditiile astea.

  3. S-au terminat selectiile nationale pentru Eurovision. Fiecare tara si-a desemnat deja castigatorul care va fi trimis la Tel Aviv. Iata doua tari care au inteles ce ciudati trebuie sa trimita ca sa aiba sansa la trofeu.
    Franta trimite un transsexual, care pe deasupra mai este si imigrant musulman (ca sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura pt. ca Europa trebuie sa primeasca cu mare iubire imigrantii, si la fel trebuie sa faca si cu comunitatea Lgbt, incat sa le daruiasca si copiii lor, ca sa nu mai fie nevoie sa ii rapeasca Bavernetul). Ghiciti ce spune cantecul. Bravo, sunteti isteti! Da ,despre cat e de greu sa fii inteles de ceilalti oameni, cand esti diferit de ei.

    https://youtu.be/tCJRigN2DmI

  4. A doua “tara” care trimite reprezentantul e Australia. Tara am zis? Dupa geografia invatata de mine la scoala, stiu ca era continent. Dar ce mai conteaza ca si Australia vine in Europa la concurs daca are reprezentant anticrestin? Cantareata lor o blasfemiaza pe Maica Domnului, aparand ca in reprezentarile catolice.Imaginile vorbesc de la sine:

    https://youtu.be/8RmThfoBB_E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button