X

27 de belgieni încă primesc PENSIE specială din Germania pentru că i-au fost FIDELI lui Hitler

La 75 de ani după al doilea război mondial 27 de belgieni încă primesc o pensie suplimentară din Germania pentru „fidelitate, loialitate și ascultare“ față de regimul nazist. Asta le-a garantat însuși Adolf Hitler în 1941, dezvăluie cotidianul belgian De Morgen.

„Timp de aproape 70 de ani, landurile germane au plătit pensii suplimentare“, spune cercetatorul Alvin De Coninck de la Memoriei Group, o asociație de supraviețuitori ai lagărelor de concentrare naziste. Este vorba de belgieni care au aderat la Waffen SS în timpul războiului.

Se estimează că aproximativ 38 000 de persoane au primit această pensie suplimentară.

“Consider că pensiile suplimentare sunt de la 425 la 1.275 de euro pe lună”, spune Alvin De Coninck.

„Anii într-o închisoare belgiană în urma condamnării pentru colaborare sunt considerate ca timp de lucru. (…) În timp ce belgienii care erau nevoiți să lucreze în Germania, în timpul războiului, primesc o compensație de 50 de euro pe lună după război!”, mai spune el.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Nazism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.