X

Parteneriatul civil este din nou pe agenda Senatului. Model de scrisoare pentru contestarea proiectelor de lege

La Senat se afla în discuție proiectul de lege ce se referă la parteneriatul civil. Cine are obiecții le poate formula în scris și expedia pe e-mail pana luni la ora 8, la adresele senatorilor (cine nu le are le poate găsi pe site-ul senatului) sau pe adresa senatului [email protected], [email protected]. Iată un model de scrisoare:
Subsemnatul …… , cetățean român cu domiciliul în …. , sector …, România, am aflat că în această săptămână intră la comisiile de avizare din Senatul României 2 proiecte de lege privind „parteneriatul civil” (uniunea consensuala), respectiv L35/2019 și L39/2019.
Referitor la aceste legi, doresc prin prezenta să îmi exprim DEZACORDUL TOTAL față de legiferarea parteneriatului civil, având în vedere următoarele:
– pentru cuplurile NORMALE, de sex opus, parteneriatul civil dublează instituția căsătoriei. Or, pentru o familie formată dintr-un bărbat și o femei și copii sau fără copii, parteneriatul civil nu aduce nici un beneficiu în plus față de căsătorie; este clar o intenție de a permite homosexualilor și lesbienelor să încheie uniuni similare căsătoriei;
– asemenea proiecte de lege, care pot avea pe viitor consecințe dramatice chiar asupra existenței neamului românesc, nu trebuie inițiate fără consultarea prealabilă a cultelor și a societății civile pro-familie;
– prin votul DA exprimat de 92% dintre participanții la Referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituție ca fiind “uniunea dintre un bărbat și-o femeie”, românii și-au exprimat clar opoziția față de o eventuală legiferare a “căsătoriei” între persoanele de același sex. De altfel, nu au fost constatate, după 1990, schimbări structurale în familia românească sau în ce privește atitudinea față de aceasta. Românii consideră în continuare familia drept importantă și foarte importantă; resping poligamia; consideră  homosexualitatea imorală; sunt împotriva legalizării „căsătoriilor” între persoane de același sex/adopțiilor de către asemenea cupluri,
Prin urmare, domnule presedinte al Senatului, având în vedere argumentele exprimate mai sus, solicit RESPINGEREA proiectelor legislative privitoare la parteneriatul civil.
Cu stimă,

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. DOAMNE CHAR A INNEBUNI LUMEA .DAR UNII DEREGLATI CHIAR VOR SA CONDUCA MAREA MAJORITATE AL OMENIRII DAR NICI NU AR TREBUI PUS IN DISCUTIE ASA CEVA CATI OAMENI DIN 18 MILIOANE SAU 20 CREA SA LEGALIZEZE RELATIA OPUS NATURII .ADICA SA SPUNEM PE DREPT SA FACA DRAGOSTE DUPA FANTASME DACA SE POATE ASOCIAT SI CU NISTE DROGURI..SA FIE SIMTURILE SI MAI EXALTATE SI FARA DE MINTE DAR ANIMALELE SE CASATORESC FEMEIE CU FEMEIE SI BARBATI CU BARBATI VENITIVA IN FIRE OAMENI BUNI NU DATI ASEMENEA LEGI CASATORIA NU ESTE UN CONTRACT DE PARTENERIAT INTRE UN BARBAT SI FEMEIE CI ESTE BAZAT PE MULT MAI MULT ..IN CASATORIE VIN PE LUME COPII PRIN DRAGOSTE SAU VRETI SA MICSORATI LUMEA SI PRIN ANUMITE DECRETE
    .FIECARE TARA SA FACA CE VREA IN PERIMETRUL LUI DAR IN ROMANIA INCA TRAIESC OAMENI BUNI SPIRITUALI DECENTI CHIAR SARACI FIIND CUM VREA O MAJORITATE MINUSCULA SA AIBE DREPTURI IN DEZAVANTAJUL TURUROR CARE TRAIESC IN CONCORDANTA CU LEGILE NATURII?.SA TRAIASCA CUM VOR .DAR VRETI SA FACETI DIN PAMANT UN SODOMA SI GOMORA.EU PERSONAL NU SANT DE ACORD CU ACEST PARTENERIAT PENTRU CA ESTE VORBA DE FIINTE UMANE SI NU DE UN CONTRACT DE AFACERE……..DACA VRETI SA-I CASATORITI CASATORITI FARA A SCHIMBA NIMIC DIN LEGILE CEL VECHI ADAUGAND UN CODICE SI PENTRU ACESTI OAMENI DEVIATI SAU BATUTI DE SOARTA SI DE VIATA CARE ESTE CONTRA PERPETUARII SPECIEI UMANE SI AL NATURII.ACESTI OAMENI POT FI BOLNAVI GENETIC NU E VINA LOR …DAR NICI AL MAJORITATII OAMENILOR CARE SANT SUBT INCIDENTA NATURII SI NU CONTRA NATURII…NUMAI IMPORTATI LEGI DE PESTE TOT DIN LUME UNDE STICACIUNEA OMULUI AJUNGE IN REGNUL ANIMALIC DAR CE VORBESC EU ..NICI ANIMALELE CARE NU AU O JUDECATA SA DISCERNE UN FAPT NU FAC ASA CEVA.NU LASATI SA NAVALEASCA SPURCACIUNEA IN SPATIUL ROMANESC ..CA VAD CA VIZA SHENGEN NU MAI IMPORTATI ASA DE USOR SI SPURCACIUNEA SI TOT FELURI DE DEBILITATI SPURCATE SA TRAIASCA FIECARE OM IN CASA LUI IN INTIMITATEA LUI CUM O VREA DAR NIMENI NICI CEI NORMALI SI NICI CEI GENETICI SA NU TRAMBITEZE FELUL CASATORIEI…..INTIMITATEA LOR PENTRU CA DRAGOSTEA ESTE CEL MAI FRUMOS SI SFANT LUCRU PE CARE SE BAZEAZA CASATORIA INTRE DOI TINERI FEMEIE SI BARBAT .. NUMAI CAND VAD CU OCHIUL MINTII DOI BARBATI SAU DOUA FEMEI CASATORANDUSE MA INTREB SINCER CE FAC EI IN ALCOVUL NUPTIAL COBOARA DIN REGNUL UMAN UNDE ?NU AM VAZUT VIZA SENGHEN NU AM VAZUT SA NAVALEASCA CAPITALISMUL CU CAPITAL SA FACA DIN ROMANIA O TARA DUPA CUM AR MERITA DAR VAD SPURCACIUNE .SI SPURCACIUNI DE OAMENI CARE DEJA SCTRICATI ISI ALOCA DREPTURI CU CARE NU SANT DELEGATI DE POPOR TOT FELURI DE NELEGIUIRI IN SPATIUL ROMANESC NU HOTARAT …DOMNILOR DE ATATIA BANI DE CARE DISPUNETI VI SE INFIERBANTE CREERELE ASA DE MULT CA VISATI NUMAI RELE SI VA BUBUIE CREERUL ..CUM SA STRICATI ACEST POPOR SI SPIRITUAL CA INCA ACOLO NU ATI PUTUT INTRA CU FORTA .

  2. Era de asteptat sa apara iar satanistii cu legalizatul de sodomie
    Daca au vazut ca poporul asta doarme pe el si nu a iesit la referendumul pentru familia normala, atunci si-au zis ca asat e momentul lor.

  3. Cand se va adopta legea bulaniei in Romania, in noaptea urmatoare vom pierde tara, invadati de vecini….din spre est, vest si sud.Altii au spus-o….

    1. @Moro

      Te referi la ce a spus candva parintele Boca? Preotii se mai pot insela, proorocii insa nu…pana la acest moment Arsenie Boca este doar un fost preot….nu este sfant in Sinaxar …deci nefiind prooroc si nici in Sinaxar …am rezervele mele fata de aceasta profetie.

      1. Da,la el ma refer.Si nu-i nevoie de diploma de sfant sau prooroc,pentru a fi.Esti ceea ce esti inaintea lui Dumnezeu si a poporului.Ajunge pentru a te defini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button