X

[VIDEO] Acum o sută de ani, Părintele Justin Pârvu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Preacuvioase Părinte Iustin Pârvu, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a dat așa o călăuză ortodoxă în acest veac de luptă cu vrasmasii Adevărului întruchipat in Domnul nostru Iisus Hristos. Ajuta-ne și de acolo sa ne întărim in dragostea și respectul pentru valorile lăsate de toți luptătorii din veacurile trecute. Ramane-ti in Iisus Hristos. Amin!

  2. Sfinte Parinte, iarta-i pe cei care asociaza adevarata credinta cu inteligenta celor din zilele noastre. Adeptii lui Lucifer sunt extrem de inteligenti si puternic ancorati prin pozitiile lor sociale in modernismul actual.Stiu ca drumul este mai ingust, dar compromisurile inteligente nu fac casa sanatoasa.
    Aceesi ,Gh.Dumitru.

  3. INTERESANTE SANT CAILE LUI DUMNEZEU… EU NU AM STIUT DE EXISTENTA LUI DURAU MANASTIREA DURAU SI INTRUCAT AM ASCULTAT ACEST CLIP MI-AM ADUS AMINTE DE UN VIS AL MEU PREMONITOR …AM COBORAT DIN AUTOCAR EU SI NEPOTUL MEU CARE AVEA CINCI ANI ATUNCI DAR IN VIS ERA UN TANAR DE 18 ANI .SI PLIMBANDUMA DUPA CE AM IESIT DIN MAGAZIN NECUNOSCAND LOCUL AM INTREBAT UN DOMN ..NU VA SUPARATI DOMNUL MEU STITI CUMVA UNDE SANTEM SI CUM SE CHEAMA LOCALITATEA ASTA ? SI MIA ZIS DOAMNA SANTETI IN DURAU….AUTOBUZUL PLECASE CU SOTUL MEU.. EU AM RAMAS JOS CU NEPOTUL .SI CUVANTUL SE REPETA INCONTINUARE DURAU DURAU DURAU.CA UN ECOU .M-AM TREZIT .SI AM POVESTIT VISUL LA O VECINA CARE MIA ZIS CA ESTE O MANASTIRE ACOLO AR FI TREBUIT SA AJUNG ACOLO DIN CURIOZITATE CA SOTUL MEU CHIAR A PLECAT DINCOLO SI AM RAMAS CU COPII…POATE VOI AJUNGE VREODATA ACOLO SA VAD DACA SEAMANA LOCURILE CU CEL VISAT .ORICUM DUPA PAREREA MEA SANT SIGURA CA LOCUL ARE O INCARCATURA SPIRITUALA DEOSEBITA. PENTRU ANUMITI OAMENI CARE AU TRAIT ACOLO SI AU SFINTIT ACESTE LOCURI…..INTERESANT ESTE ANUMITE VISE PREMONITORII IN CARE SPIRITUL NOAPTEA TE DUC ACOLO UNDE NU AI FOST VREODATA.SI VISUL RAMANE INTIPARITI IN MINTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button