X

[VIDEO] Acum o sută de ani, Părintele Justin Pârvu

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Părintele Justin Pârvu
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Preacuvioase Părinte Iustin Pârvu, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a dat așa o călăuză ortodoxă în acest veac de luptă cu vrasmasii Adevărului întruchipat in Domnul nostru Iisus Hristos. Ajuta-ne și de acolo sa ne întărim in dragostea și respectul pentru valorile lăsate de toți luptătorii din veacurile trecute. Ramane-ti in Iisus Hristos. Amin!

  2. Sfinte Parinte, iarta-i pe cei care asociaza adevarata credinta cu inteligenta celor din zilele noastre. Adeptii lui Lucifer sunt extrem de inteligenti si puternic ancorati prin pozitiile lor sociale in modernismul actual.Stiu ca drumul este mai ingust, dar compromisurile inteligente nu fac casa sanatoasa.
    Aceesi ,Gh.Dumitru.

  3. INTERESANTE SANT CAILE LUI DUMNEZEU… EU NU AM STIUT DE EXISTENTA LUI DURAU MANASTIREA DURAU SI INTRUCAT AM ASCULTAT ACEST CLIP MI-AM ADUS AMINTE DE UN VIS AL MEU PREMONITOR …AM COBORAT DIN AUTOCAR EU SI NEPOTUL MEU CARE AVEA CINCI ANI ATUNCI DAR IN VIS ERA UN TANAR DE 18 ANI .SI PLIMBANDUMA DUPA CE AM IESIT DIN MAGAZIN NECUNOSCAND LOCUL AM INTREBAT UN DOMN ..NU VA SUPARATI DOMNUL MEU STITI CUMVA UNDE SANTEM SI CUM SE CHEAMA LOCALITATEA ASTA ? SI MIA ZIS DOAMNA SANTETI IN DURAU….AUTOBUZUL PLECASE CU SOTUL MEU.. EU AM RAMAS JOS CU NEPOTUL .SI CUVANTUL SE REPETA INCONTINUARE DURAU DURAU DURAU.CA UN ECOU .M-AM TREZIT .SI AM POVESTIT VISUL LA O VECINA CARE MIA ZIS CA ESTE O MANASTIRE ACOLO AR FI TREBUIT SA AJUNG ACOLO DIN CURIOZITATE CA SOTUL MEU CHIAR A PLECAT DINCOLO SI AM RAMAS CU COPII…POATE VOI AJUNGE VREODATA ACOLO SA VAD DACA SEAMANA LOCURILE CU CEL VISAT .ORICUM DUPA PAREREA MEA SANT SIGURA CA LOCUL ARE O INCARCATURA SPIRITUALA DEOSEBITA. PENTRU ANUMITI OAMENI CARE AU TRAIT ACOLO SI AU SFINTIT ACESTE LOCURI…..INTERESANT ESTE ANUMITE VISE PREMONITORII IN CARE SPIRITUL NOAPTEA TE DUC ACOLO UNDE NU AI FOST VREODATA.SI VISUL RAMANE INTIPARITI IN MINTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.