X

Justiția transgen: O masterandă în medicină legală a fost arestată de față cu proprii copii, pentru că a numit bărbat, un transgender care se credea femeie

Regulile marxiste ale Corectitudinii Politice s-au trasformat în norme de drept pentru poliția britanică. Realitatea a devenit orwelliană de-a dreptul: „Trebuie să verificăm modul în care gândești!”, i-a spus un polițist unuia dintre anchetați

Kate Scottow, o britanică de 38 de ani din localitatea Hitchin, s-a trezit la ușă cu trei polițiști care au arestat-o în fața copiilor săi, o fetiță bolnavă de autism în vârstă de 10 ani și un băiețel de un an și jumătate. Femeia a fost dusă la o secție de poliție și, după ce a fost fotografiată i s-au luat amprentele și o probă ADN, a fost ținută timp de șapte ore într-o celulă. Motivul: Scottow avusese dispută pe Twitter cu o activistă „transgen”, Stephanie Hayden, căreia i se adresase cu vechiul nume de bărbat și o acuzase că nu este altceva decât un bărbat care se pretinde femeie.

Afirmația lui Scottow, care urmează un masterat în medicină legală, este absolut corectă din punct de vedere biologic: spre deosebire de un „transsexual”, un „transgen” este o persoană care se declară de sexul opus celui cu care s-a născut, fără a suferi o intervenție chirurgicală. Apelarea unui transgen pe vechiul său nume reprezintă din punct de vedere al Corectitudinii Politice o ofensă care se numește „deadnaming”.

Deși arestarea a avut loc pe 1 decembrie anul trecut, ancheta împotriva lui Kate Scottow pare să continue, de vreme ce nu i s-au restituit nici laptopul, nici telefonul mobil confiscate, scrie Daily Mail.

Poliția din comitatul Hertfordshire nu doar că a confirmat presei că arestarea a avut într-adevăr loc, dar și-a justificat măsura afirmând că „ia foarte în serios toate rapoartele privind comunicarea ostilă”. „Comunicarea ostilă” o reprezintă afirmația lui Kate Scottow că este absurd ca oamenii să se poată declara pur și simplu „de alt gen”. Considerând că acest lucru este „calomnios”, Stephanie Hayden (fost Anthony Halliday) a făcut plângere la poliție.

Ajunsă în fața instanței, Scottow a declarat că este „rezonabil” să afirmi că oamenii „nu pot, practic vorbind, să-și schimbe sexul”, dar judecătorul Jason Coppel i-a interzis să se mai refere la „fosta identitate masculină” a lui Hayden.

Zilele trecute, scenaristul de sitcomuri Graham Linehan a primit din partea poliției din West Yorkshire „un avertisment verbal pentru hărțuire” pentru „deadnaming” și „misgendering” (o altă ofensă din punct de vedere al Corectitudinii Politice – atribuirea unei persoane alt gen decât cel pe care și l-a ales, chiar dacă este corect biologic) la adresa aceluiași / aceleiași Hayden.

Dosar pentru o epigramă

În ianuarie, britanicul Harry Miller, un docher de 53 de ani din Humberside, tată a patru copii, a fost informat de poliție că împotriva lui s-a deschis un dosar, după ce a redifuzat pe Twitter o epigramă ironică la adresa „transgenilor”. Aceasta conținea următoarele două versuri: „Sânii tăi sunt din silicon / Vaginul tău nu duce nicăieri”, absolut corecte din punct de vedere anatomic, dar considerate ofensatoare. Potrivit The Telegraph, poliția, care a recunoscut ancheta, i-a spus lui Miller: „Trebuie să verificăm modul în care gândești”. Pur Orwell! La câteva săptămâni după cazul Miller, poliția a avertizat-o pe Margaret Nelson, o bătrână de 74 de ani din Suffolk, să înceteze cu postările pe Twitter despre ideologia „transgen” și să șteargă unele dintre mesajele sale anterioare. În aceste postări, Nelson atrăgea atenția că teoria „genului” este o „aiureală”, o „modă” și o „mitologie”.

Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Pleacă tinerii din țară? Foarte bine, să plece! Însă numai TFL-iștii și LGBT-iștii, nu și cei care gândesc! Tineretul este viitorul? Chiar vrem să avem medici și alți specialiști, dar să fie lipsiți de omenie, să fie în stare să omoare pe oricine care nu este de acord cu mizeriile lor? Așa vor tinerii, ca țara să fie condusă de ciuma ciumelor, de USR! Care poate că nu fură precum o face PSD-ul, dar cu ce folos să avem spitale și autostrăzi, dacă avem sufletul mort? Mai bine ca în Finlanda, țara pedofililor și cu „cel mai bun învățământ” (adică cea mai de succes spălare pe creier)? Mai bine morți de foame dar cu sufletul curat, decât bogați material dar cu sufletul vândut celui rău! Să se întoarcă în țară cei care nu sunt de acord cu neomarxismul occidentului „civilizat”! Dar să lăsăm avorturile, lăsându-ne de unica cauză a acestora! Se știe că tineretul este distrus mai ales prin sex! Așa a început comunismul! Cu orgii sexuale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.