X

VIDEO (interzis in mass-media): Nepotul lui KENNEDY si ROBERT DE NIRO au oferit un PREMIU de 100 000 $ oricui gaseste un studiu stiintific care sa dovedeasca ca Thimerosal este sigur pentru a fi injectat in copii

Image: CHALLENGE: $100,000 to the first person who can find a scientific study proving Thimerosal (mercury) is safe to inject into children

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rog raspanditi, caci in mass-media din Romania sunt interzise astfel de stiri:

http://www.youtube.com/watch?v=uEkbXGAfMyY

„Pe de o parte, guvernul cere femeilor gravide să evite să mănânce pește la conservă pentru a nu face rău fetusului, iar, pe de altă parte, cei de la CDC (Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor) susțin vaccinarea femeilor gravide, a bebelușilor și copiilor cu vaccinuri care conțin mercur. Asta sfidează orice logică de bun simț”, a spus Kennedy în conferința de presă comună cu De Niro.

Atât actorul american, al cărui fiu suferă de autism, cât și Robert F. Kennedy Jr, ales de Donald Trump să conducă o comisie specială privind siguranța vaccinurilor, au atacat timerosalul, un ingredient pe bază de mercur existent în vaccinuri, ce poate provoca o serie de leziuni cerebrale.

Cei doi au adresat și o scrisoare deschisă jurnaliștilor, în care citează, printre altele, un studiu recent epidemiologic al Universității din Yale care leagă vaccinurile de o serie de probleme neurologice, printre care ADD, ADHD, anorexie nervoasă, sindromul bipolar, sindromul obsesiv compulsiv și depresia.

„Am descoperit că jurnaliștii, chiar și cei care se ocupă de sănătate știință, nu citesc studiile științifice! În problema atât de sensibilă a vaccinurilor, mulți au fost de acord ca guvernul și industria farmaceutică să îi instruiască ce anume să spună. În loc să întrebe, să caute răspunsuri, să investigehze, jurnaliștii, mult prea des, au ales calea cea mai ușoară, aceea de a repeta garanțiile de siguranță pe care le dau industria farmaceutică și Biroul pentru siguranța vaccinurilor, deși există motive serioase să fie puse sub semnul îndoielii”, au spus cei doi.

S-a anuntat si un premiu de 100 000 $ oricui gaseste un studiu stiintific care sa dovedeasca ca Thimerosal este sigur pentru a fi injectat in copii in concentratia administrata curent in vaccinuri.

Cititi va rog mai multe pe naturalnews.com

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. John Fitzgerald Kennedy – presedinte al SUA, voia sa opreasca razboiul din Vietnam. Asasinat.
    Robert Fitzgerald Kennedy – senator al SUA, fost procuror general al SUA, s-a asigurat de anchetarea si condamnarea a zeci de mafioti, a militat impotriva razboiului din Vietnam, a dorit sa candideze la presdentia SUA – asasinat
    John Fitzgerald Kennedy, Jr – a vrut sa candideze la presedentia SUA. A murit in conditii misterioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button