X

Documentul de la Abu Dhabi dintre Papa Francisc si Marele Imam de la Al-Azhar – un pas urias spre religia lui ANTIHRIST

Gloria tv: Pluralismul religiilor este „Voia lui Dumnezeu” – Papa Francisc

 

„Pluralismul și diversitatea religiilor, culorii, sexului, rasei și limbii sunt dorite de Dumnezeu în înțelepciunea Lui.”
Această afirmație face parte dintr-un document inter-religios din 4 februarie, semnat de Papa Francisc și de marele imam din Al-Azhar, Ahmad Muhammad Al-Tayyib, care este considerat unul dintre cei mai liberali clerici sunnieni din Egipt.
În conformitate cu Geneza 11, Dumnezeu voia diferențele lingvistice ca o pedeapsă pentru păcat.
Documentul continuă spunând că „înțelepciunea divină este sursă din care derivă dreptul la libertatea de credință și la libertatea de a fi diferit.”
Aceasta înseamnă că Francisc consideră ritualurile sacrificării umane aztece ca fiind o religie voită de Dumnezeu, precum și Islamul sau iudaismul care contrazic în mod explicit Biserica cu privire la Trinitatea și divinitatea lui Hristos.
Afirmația că „Dumnezeu” dorește existența unor religii care exclud reciproc implică faptul că „Dumnezeul” lui Francisc dorește în mod egal adevărul și negarea acestuia și, prin urmare, este, ca diavolul, un principiu al contradicțiilor.

Cititi va rugam si:

Video și transcriptul: PAPA FRANCISC cheamă la RELIGIA LUI ANTIHRIST (ianuarie 2016)

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Ioan, cap 14
  6. Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.

  Si acum acest antiom vine si spune: Pluralismul și diversitatea religiilor, culorii, sexului, rasei și limbii sunt dorite de Dumnezeu în înțelepciunea Lui.

  1. Vicleanul asazis papa,
   Auzi la el intelepciune !!!!!!!!!
   Dumnezeu spune: Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.
   Numai cei ce cred in Mantuitorul Iisus Hristos pot veni la Tatal, prin Domnul.
   Daca nu vine la El, fiindca nu cred in Fiul, atunci la cine vin cei ce sunt cu pluralismul și diversitatea religiilor ?
   Normal ca la cel rau, iar el nu-i decat trimisul celui rau. Vai de numele sau.

 2. Îi pregătesc instaurarea deplină, stăpânului lor, Satan! Cred că nu mai numărăm anii, ci zilele! Dumnezeu să nu ne părăsească până la sfârșit!

 3. Papa e un politician. Asa se comporta asa este. Nu episcop. Nu se comporta ca un episcop. Mor crestini pe capete in Orientul Mijlociu. Papa zice hai sa le facem islamistilor pe plac poate nu ne mai omoara. Ce conteaza ce zice un imam liberal pentru statul islamic? Ciu ciu! Ii vor da cu ignore.
  Tot ce practica papa e mersul piticului. Ori e prost, ori spera la un copanel halal. Nu va fi, cred eu, va ramane doar tarsairea in fata imamului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.