X

CUTREMURĂTOR: O fetita AVORTATA a trait 10 ore dar A FOST LASATA SA MOARA caci asa a vrut mama sa

Un nou caz unic în Maternitatea din Botoșani. Un bebeluș avortat a refuzat să moară.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Carmen Zaboloteanu, șeful secției Neonatologie din cadrul Maternității Botoșani, a împărtășit povestea unui bebeluș avortat care s-a agățat cu ultimele puteri de firul slab al vieții.  Mama fetiței a luat acesată decizie extrem de grea atunci când era în a cincea lună de sarcină, pentru că aflase că micuța ei avea o malformație genetică ce ar fi provocat un retard toată viața. “Mămica de aur” a bebelușilor de la Maternitatea Botoșani a dezvăluit că: “fetița a trăit 10 ore în care am văzut-o murind încet. Am ținut-o în brațe”. Din păcate, după 10 ore, ea s-a stins din viață.

Au fost. Sunt unii copii pe care mi-i amintesc și peste ani. A fost de exemplu: o fetiță la care s-a făcut întreruperea sarcinii la 23 de săptămâni și mama a dorit pentru că avea o malformație genetică întreruperea sarcinii la vârstă care era viabilă, dar cu toate avizele în ordine. Dar fetița respectivă a supraviețuit, mama nu a dorit să facem manevrele de reanimare, pentru că a vrut întreruperea sarcinii, dar fetița a trăit 10 ore în care am văzut-o murind încet. Am ținut-o în brațe. Mama nu a dorit-o pentru că era diagnosticată intrauterin cu o malformație genetică care ar fi făcut să aibă un retard toată viața. Ce puteam să-i facem decât să o ținem în brațe? Și nu știi ce să faci în situația aceasta. Mama nu a dorit să o vadă, să o știe, a plâns. Dar… Și sunt multe cazuri. Unele rămân imprimate. Îmi amintesc locul unde a stat, numele, tot”, a mărturisit cu multă emoție în glas Carmen Zaboloteanu, medic în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie, jurnaliștilor de la botosaneanul.ro.

Carmen Zaboloteanu lucrează la Maternitatea Botoșani din 2014 și nu are niciun moștenitor.

“Prima gardă am făcut-o în mai ca rezident. A fost solicitare la Centrul Iași pentru că erau puțini medici și nu reușeau să acopere linia de gardă și m-au trimis pe mine. Mi-au spus să vin pe trei luni, dacă mă descurc tot mai departe. Eu nu am copii. Bebelușii de la Maternitate sunt mai mult decât copiii noștri. Există copii născuți prin cezariană, mama stă în reanimare. Și stăm cu ei 24 de ore și când plecăm acasă tot la ei ne gândim. Îmi și place, recunosc. Când plec în concediu și mă întorc relaxată, intru pe secție și văd câte un copil din asta care e bine, care se întinde așa. Și zic: «Doamne, ce dor mi-a fost!». Și e frumos!”, a mai povestit doctorița în cadrul aceluiași interviu.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cutremurător la ce duce lipsa de credință…O situație absurdă.Deși copilul a respirat 10 ore, nimeni nu a făcut nimic.

D-na doctor n-a putut trece peste voia mamei, iar mama nu a trecut peste sfatul medicilor de a avorta.

In final, toți s-au facut părtași unei crime și unui păcat strigător la cer. Deasemenea, nimeni nu a realizat necesitatea botezului…

Citiți vă rog și:

Dacă medicii sunt criminali, botezați pe loc copilul, chiar dacă sunteți mireni, chiar și fără apă

Când Domnul lucrează… Cel mai mic PREMATUR din lume care a supraviețuit are azi 4 ani

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Copilul nu e bun, dar sexul este? Nu s-au săturat falșii bărbați să-și bată joc de femei (și invers)? Nu este nimeni obligat să se căsătorească și să facă copii, oricine poate duce o viață normală fără mizeria din trei litere care a distrus lumea! Chiar așa am ajuns, să fim criminali, totul pentru că dorim să o facem de oaie în dormitor? Alte activități nu există? Ce ar fi dacă femeile nu și-ar mai bătea joc de ele, dacă nu i-ar mai lăsa pe bărbați să practice la propriu activitatea descrisă într-o înjurătură cunoscută? Dacă femeile s-ar respecta și ar fi feminine, naturale, fără boieli, îmbrăcate decent și purtând fustă sau rochie, nu pantaloni? Atunci ar mai simți bărbații nevoie să se manifeste mai rău decât animalele? Nu, pentru că ar avea femei adevărate, femei superbe, femei gospodine, nu carieriste pantaloniste, dezbrăcate, purtând măști pe față!

    1. Vestimentatia indecenta ar trebui interzisa prin lege, intr-o tara care se declara a fi ortodoxa si nu atee sau altceva. Dar Biserica este separata de stat… E normala oare aceasta separare intr-o tara ce se declara a fi ortodoxa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button