X

”Azi m-a cautat politia acasa. Cica m-am luat de gay”

Pictorul Paul Hitter s-a trezit cu polițiștii la ușă.

Așadar, oamenii legii l-au căutat pe motiv că pictorul ar fi înjurat comunitatea gay de pe un cont fals de Facebook.

”Azi m-a cautat politia acasa. Cica m-am luat de gay cu un cont fals. ma rog. treaba lor. Cica am un cont fals de pe care i-am injurat pe gay. Asa zice Politia. Fiica-mea se uita la ei, cei doi politisti in civil si nu prea stiau ce sa zica. I-am explicat ca Mozaiq vrea sa desparta o familie, si ea, fiica mea, eventual sa fie adoptata de o familie de gay, dusa la Londra, sau ma rog…in orice alt oras…fiica mea a inceput sa planga, poilitistii radeau. Si cica nici macar nu m-am luat de o persoana anume ci de o „comunitate”…ii zice Mozaiq…dar nu eu, Paul Hitter, ci unu Corcodus nu stiu cum, un cont fals, dar cica e contul meu…asa zice Politia. Cica am facut un …hm..cum ii zicea…instigare la ura..asa ii zic ei, gay-ii. Ca am zis ca daca vin ei la noi la usa sa ne ia copiii …ma rog, facem ce fac fermierii puiulor pe care ii mancam la KFC….hm…plodul a inceput sa planga-adica fimea…o fi bine? o fi rau?”, a povestit Paul Hitter pe Facebook.

”Si cica o sa vina sa o ia la intrebari si pe sotia mea, Roxana, ca vezi doamne si ea il cunoaste pe – adica pe Facebook s-a imprietenit cu un cont numit Corcodus nu stiu cum…ma rog…cu asta se ocupa Politia Romana. (…) Politia a zis ca vrea sa o audieze si pe sotia mea, gravida in 8 luni. Adica mai are un pic si naste. Cu asta se ocupa Politia, si cu asta se ocupa Gay-ii pe care ii sustineti voi. Deranjeaza o familie sudata, o familie frumoasa. Sa va fie de bine monstrilor!”, a mai relatat artistul.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Abuzurile poliției
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Gay Pride, parada homosexualilor, își face anul acesta loc și la Disneyland Paris. La 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, parada pentru sprijinirea drepturilor comunității LGBT va avea loc în celebrul parc de distracții, scrie ziarul Il Giornale.
    Drepturile comunității LGBT ajung la Disneyland Paris. Celebrul studio de animație – transformat mai târziu în ceva mult mai larg – reprezintă, în viziunea colectivă occidentală, școala pentru formarea imaginației copiilor.
    Dar „colonizarea ideologică“ – a fost definita în mai multe ocazii de Papa Francis – pare său-și fi făcut debutul ca și la parcul istoric parizian al SUA de multinaționale.
    Gayul Pride, în versiunea Disney, a fost intitulat Magical Pride și va avea loc în luna iunie. Cu participarea extraordinară, ca să spunem așa, a protagoniștilor clasicilor, de la Mickey Mouse la regele leu, care vor participa la eveniment împreună cu activiștii LGBT .
    http://www.ilgiornale.it/news/mondo/adesso-pure-disneyland-sfilano-gay-pride-1636473.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.