X

Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

Un raspuns ar putea fi cel de mai sus. Cu alte cuvinte, ar putea fi ceea ce spunea Bertrand Russell:

„Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie…

Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

Cititi va rugam si:

Putin INTERZICE FLUORUL în RUSIA declarând că este OTRAVĂ TOXICĂ care NU are ce căuta în rețeaua publică de APĂ

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

15 comentarii

 1. Harul Duhului Sfânt se ridică dela oamenii păcătoși și îi ia locul duhul înșelării. Pe de altă parte ,din cauza înmulțirii înșelării, oamenii devin mai suspicioși și nu mai cred nici în Dumnezeu dând crezare,în schimb,oricărui altui duh.

  1. Paganii si ereticii de cand s-au nascut NU AU AVUT HARUL DUHULUI SFANT
   motiv ptr care la Judecata vor fi mai usor judecati si vor avea mai multa mila
   fata de noi care
   STIM SI CUNOASTEM Adevarata Credinta si GRESIM

   Cui i se da mult i se cere mult
   Cui i se da putin i se cere putin

   Dumnezeu nu judeca cu o singura balanta fara sa ia in calcul diferentele si circumstantele in care au trait oamenii respectivi.

 2. Cuvântul Lui Dumnezeu se împlinește slovă cu slova.
  2 Timotei 3:1-5 (VDCC) Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele.
  Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie,
  fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine,
  vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu;
  având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia.
  Nelegiuirea este preocuparea multora in ziua de astăzi, de orice au timp, dar nu pt suflet, de el își aduc aminte numai atunci când au cate un decedat în familie, și atunci nu sunt preocupați unde se vor duce în curând în veșnicie, ci de pomeni și cum sa fie pe placul lumii. Fiți înțelepți și răscumpărați vremea căci zilele sunt rele, așa stă scris in Biblie. Fiți binecuvântați pt toate materialele de informare pe care le faceți pentru trezire.

 3. din comoditate. cu tot ce implica(factorí multipli). doar un exemplu ..de ce sa urmaresc „media alternativa” (mi-a zis un coleg de „biorou” ca exista, dar e „boring si fake” ):cand pot, bine mercy, sa ragai bere tolanit in fotoliu urmarind CNN sau un meci de futbol. sau o telenovela mexicana..

 4. De frica.

  De frica ca isi vor pierde comfortul stabilitatii sociale. De frica pierderii statutului social, chiar daca cei mai multi au unul umil, de sclav.

  Daca au servici, chiar daca e unul platit prost, de frica sa nu-l piarda. Si merg pana acolo incat le e frica sa isi ceara salarul in plic, ca nu cumva sa fie ostracizati si sa-si piarda statutul de sclav, sa-si piarda acel loc de munca unde viata le trece in uitare, fara sa progreseze material.

  Va par cunoscute replicile:
  „Dar ce sa facem?”
  ” Asta e.”
  „Nu avem ce face, mergem inainte.”

  Si viata trece, lasand in urma poate, niste urmasi cu aceleasi mentalitati si viitor sumbru.

  Si e foarte probabil ca totul sa fie de la injectii, dar si de la educatia primita in mod organizat de timpuriu.

  1. si biserica a contribuit la asta prin cei care mai marii ierarhi s-au dat de partea raului.

   Frica vine de la mentalitatea gresita din familie sau de la indobitocirea ca experiment social a romanilor trimp de 45-50 de ani. Multi parinti isi cocolosesc copiii mult prea mult nu ii pregatesc pentru viata reala.
   Le frica sa faca greseli in viata…cand defapt numai gresind si invatand din greseli devii mai bun in ORICE DOMENIU.

   Nu am citit sau auzit la romanii de demult sa le fie frica
   Isi puneau soarta si sufletul in mainile lui Dumnezeu si erau neinfricati.

   Bun comentariu Cosmin

  2. Da, intr-adevar frica e adanc impregnata in constiinta umana si nu frica de Dumnezeu, din pacate, ci frica cu toate ramurile ei, venite de la cele materiale.
   Dar cum sa spui ca toate vin de la injectii? Pai Dumnezeu este combatut de o injectie? E cineva mai puternic decat Dumnezeu? Exista ceva ce Dumnezeu nu poate anihila?
   E slaba credinta a oamenilor, nu injectiile.. Cand ceri ajutorul lui Dumnezeu, usile se deschid, mintile se lumineaza, oamenii se trezesc.
   Unde nu e Dumnezeu, e totul gol, intuneric..

 5. Din necredință!câți români care cred în existența Tatălui Ceresc există?câți români cred și în purtarea de grijă a Tatălui Ceresc pentru creația Lui?

 6. Nu cred ca e de la injectii, dieta….Majoritatea prietenilor mei au studii superioare si nu sunt prosti deloc, dar pur si simplu nu ii intereseaza subiectul!

 7. De ce oamenii nu se trezesc?? Simplu. Nici unul din noi azi nu mai practica metidele de trezvie asa cum ne indeamna sfintii parinti. Ele sunt singurele care duc la trezvie sau trezirea spirituala autentica. Nici treptele rugaciunii inimii nu le practica nici macar popii… cum sa poata ei sa trezeasca in credinciosi duhul trezviei? Oarenu ne raman biseri ile goale? Practica trezviei asa cum ne-o arata Isihie sau Palama sau Grigorie… aduce cu sine toate virtutile omenesti si ingeresti, aduce trezirea constiintei, curaj, discernamant, o inteligenta sclipitoare, iubire…dar cine sa practice asa ceva?

 8. Păi domnule Olimpiu și popii se încadrează tot în genul de oameni de care am scris mai sus;ce credeți,statutul de popă îl face mai credincios pe om?din contră,eu cred că preotul este mai expus la necredință decât un simplu om;eu cred că preotul,prin responsabilitatea ce i s a acordat,prin încrederea ce i s a pus în cârcă,este mai atacat de diavoli;puțini dintre ei sunt conștienți de aceste chestii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.