X

[VIDEO] Tratamentul „complet” pentru cancer. Un grup de cercetători israelieni susține că l-a găsit

Vom putea oferi, într-un an de zile, un leac complet de cancer

Cancer cells [illustrative]

Un grup de cercetători israelieni susţin că într-un an de zile, vor fi dezvoltat un leac complet pentru cancer, relatează jpost.com.

„Crede că vă vom putea oferi, într-un an de zile, un leac complet de cancer. Tratamentul nostru pentru cancer va fi eficient din prima zi, va putea fi aplicat pe parcursul câtorva săptămâni şi va avea efecte secundare minime sau zero, totul la un preţ mult mai mic decât al majorităţii tratamentelor de pe piaţă”, a precizat Dan Aridor, unul dintre cercetătorii implicaţi în proiect.

Denumit „MuTaTo” şi dezvoltat de compania Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi), leacul ar urma să atace celulele canceroase cu mai multe tipuri de substanţe simultan. Acest lucru ar urma să scadă şansele că celulele canceroase să se adapeze la tratament şi să-l facă astfel ineficient.

Acest concept a fost preluat de compania AEBi dintr-o experienţă anterioară în găsirea unui tratament eficient împotriva SIDA.

„Obişnuiam să le dăm pacienţilor de SIDA mai multe medicamente, şi le administrăm câte unul pe rând. Pe parcursul tratamentului, virusul a suferit mutaţii şi pur şi simplu a început să atace din nou. Doar când pacienţii au început să utilizeze un cocktail, au putut și opri boala”, a spus Dr. Ilan Morad, directorul companiei dezvoltatoare.

Nu în ultimul rând, acelaşi grup de cercetători susţin şi că tratamentul îi va feri pe pacienţi de efectele distrugătoare pe care le au tratamentele convenţionale (precum chimioterapia).

Potrivit datelor Agenţiei de Cercetare a Cancerului, aproximativ 18,1 milioane de noi cazuri de bolnavi de cancer sunt diagnosticate în fiecare an, în toată lumea.

Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Ceva pute grav. O chestiune similară cu: „primește pecetea pentru a fi vindecat de cancer (și condamnat la iad) sau nu o primi, dar vei muri de cancer (dar ai șanse la Rai)”. Similar cu cazul acceptării primirii de organe de la „morți”: dacă refuzi, mori, dar nu ești părtaș la măcel, alfel trăiești, dar degeaba dacă este cu prețul vieții altuia, care a fost trecut în „moarte cerebrală”, anestezie la „mort” și organele luate, viu fiind!

  2. Exista si tratamentul cu exces de vitamina C. Nu exista reactii adverse. Tratamentul consta in administrarea zilnica a aproximativ 50g pana la 100g de vitamina C injectabil. Din pacate este foarte scump in Romania chiar daca costul de productie este foarte mic. E mai ieftin in strainatate. Cine vrea sa incerce sa se documenteze pe cont propriu si sa caute studii.
    Tratamentul nu e promovat si e chiar blamat pentru ca e prea ieftin. Pt ca producera de vitamina C e foarte ieftina.

    1. Stii de ce nu cred asta? Pentru ca acum vreo 25 de ani, o ruda de-a mea a murit de cancer. Initial operatie, apoi, dupa operatie a fost aproximativ bine vreo 10 ani. Timp in care nu a avut un regim de viata tocmai ok – adica a fumat mult in continuare si la un moment dat s-a cam luat si cu bautul. La vreo 10 ani a recidivat, nu cred ca se facea chimio atunci, sau s-a considerat ca nu mai este cazul, i s-au dat analgezice si mai tarziu morfina, si desi a facut acest tratament cu vitamina C concentrata, niste fiole cumparate atunci din strainatate, si nu cu putin, a urmat … finalul.

  3. Ca si in cazul lui Nikola Tesla,cele mai importante inventii sunt tinute la sertar,deoerece am duce-o prea bine(energia ar fi gratis),asa si cu tratamentele bolilor.Masonii ne vor bolnavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.