X

În pragul declarării EPIDEMIEI de gripă, Teodorovici recunoaște că NU consideră necesar a se VACCINA: „Probabil m-a vaccinat mama la naştere“

Întrebat dacă a făcut vaccinul antigripal, în condiţiile în care România se află în pragul unei epidemii, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a răspus: „Probabil că m-a vaccinat mama la naştere“. Numărul de victime a ajuns la 48.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că Institutul Naţional de Sănătate Publică urmează să prezinte azi situaţia cazurilor de gripă, iar în baza acestor informaţii se va lua o decizie în ce priveşte declararea epidemiei.

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 48, potrivit informării Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

  1. Propaganda pentru industria farmacologie. Gripa nu e ceva nou, mor numai persoane slabe. Ei vor ca toata populatie o sa fie vaccinata pentru interesul lor

  2. Nu știu cum să zic, dar deja PUTE subiectul ăsta cu gripa. Parcă prea ostentativ e prezentat și reluat si iar reluat, ca nu cumva să adormi liniștit și să nu uiți că niște oameni au murit de gripă. Trebuie să fii orb să nu sesizezi propaganda agresivă pro vaccinare.

  3. Lumea stă ,doar, cu ochii la tv.Foarte mulți s-au dezvățat să mai gândească independent.Trăim vremuri orwelliene.Cine nu s-a deprins să judece în cheia adevărului de acum va fi și mai greu ,odată cu instaurarea cenzurii generale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.