X

În pragul declarării EPIDEMIEI de gripă, Teodorovici recunoaște că NU consideră necesar a se VACCINA: „Probabil m-a vaccinat mama la naştere“

Întrebat dacă a făcut vaccinul antigripal, în condiţiile în care România se află în pragul unei epidemii, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a răspus: „Probabil că m-a vaccinat mama la naştere“. Numărul de victime a ajuns la 48.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că Institutul Naţional de Sănătate Publică urmează să prezinte azi situaţia cazurilor de gripă, iar în baza acestor informaţii se va lua o decizie în ce priveşte declararea epidemiei.

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 48, potrivit informării Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

  1. Propaganda pentru industria farmacologie. Gripa nu e ceva nou, mor numai persoane slabe. Ei vor ca toata populatie o sa fie vaccinata pentru interesul lor

  2. Nu știu cum să zic, dar deja PUTE subiectul ăsta cu gripa. Parcă prea ostentativ e prezentat și reluat si iar reluat, ca nu cumva să adormi liniștit și să nu uiți că niște oameni au murit de gripă. Trebuie să fii orb să nu sesizezi propaganda agresivă pro vaccinare.

  3. Lumea stă ,doar, cu ochii la tv.Foarte mulți s-au dezvățat să mai gândească independent.Trăim vremuri orwelliene.Cine nu s-a deprins să judece în cheia adevărului de acum va fi și mai greu ,odată cu instaurarea cenzurii generale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.