X

Inchiziția pro-imigrație, bazată pe monitorizarea ong-urilor neo-marxiste, a chemat în instanță un suedez de 70 de ani pentru un comentariu scris pe facebook

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Speriați că popoarele s-ar putea trezi și le-ar putea strica planurile, fac eforturi disperate să închidă gura oricui arată cât de aberante sunt politicile pro-imigrație. Ceea ce se întâmplă în Suedia, cea auto-declarată superputerea umanitară a lumii, este doar un balon de încercare. Cum experimentul a dat roade, acum se încearcă implementarea lui pe scară largă.

Ultima victimă a Inchiziției progresisto-globaliste este un bătrânel trecut de 70 de ani din orașul suedez Uddevalla, care a compărut în fața instanței pentru „incitare la ură rasială”. Crima de neiertat a pensionarului este de fapt un comentariu postat pe Facebook cu privirea la informațiile prezentate de radioul public suedez SVT. Mai precis, omul a declarat că nu crede că numai 20 la sută dintre somalezii din Suedia nu lucrează. Ba, mai mult, a spus că „niciun somalez nu poate să muncească, pentru că somalezii sunt cei mai leneși oameni de pe Pământ”. Deși, evident, bietul bătrân nu ar putea face rău niciunei muște, Inchiziția progresistă s-a sesizat imediat. Un ONG de stânga specializat în delațiuni (Näthatsgranskaren) le-a raportat polițiștilor crima bătrânului, iar omul a fost adus în fața instanței. Omul a declarat că nu-și mai amintește postarea, dar a recunoscut că a comentat unele articole. „Am scris uneori despre musulmani și în familia mea jumătate sunt musulmani. Dar chiar și ei spun că imigranții vor fi acum peste tot.” Nu se știe deocamdată dacă bătrânul va fi condamnat la plata unei amenzi sau trimis la închisoare. Oricum cazul său nu este singular. În 2017, un septuagenar din Gotenburg a fost amendat cu echivalentul a 1166 de lire sterline pentru că i-a numit pe musulmani “maimuțe”. Dar nu numai pensionarii au devenit ținte pentru Inchiziția progresistă din Suedia. Un medic din districtul Västernorrland a fost concediat după ce a fost acuzat că răspândește mesaje naziste pe internet. Primul exemplu este de-a dreptul hilar. Ca răspuns la intervenția unei deputate suedeze din Parlamentul european în care aceasta cerea Uniunii Europene să treacă peste obiecțiile țărilor care refuză să primească imigranți, medicul a scris: “Oare ce ar trebui să facem cu aceste feministe nebune? Oare ar trebui să le trimitem la saudiți?”.

Al doilea comentariu incriminator este, ce-i drept, mult mai violent și nu tocmai normal. Medicul spune că „este o datorie creștinească” „să-i împușcăm pe toți acești criminali invadatori în picior. Apoi, să le punem niște bandaje și să le arătăm calea spre Maroc, sfătuindu-i ca data viitoare să ceară azil într-un mod civilizat”. Este evident pentru toată lumea că a acuza un întreg grup de oameni pentru faptele unui individ nu este un lucru bun și nici prea inteligent. Nici insultele aruncate împotriva unor populații întregi nu dovedesc prea mult bun simț. Dar de aici și până la a aduce niște oameni în vârstă în fața instanței pentru niște cuvinte scrise într-o doară pe paginile de Facebook e cale lungă. Să nu vă faceți iluzii, Inchiziția mondială nu e interesată de sentimentele rănite ale imigranților sau minorităților. Adevărata țintă a delațiunilor acestor ONG-uri (Näthatsgranskaren din Suedia, Hope not Hate din Marea Britanie, SOS Racisme din Franța sau Southern Poverty Center din Statele Unite) sunt banii. Ce sume vehiculează inchiziția progresistă, într-un viitor articol.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button